Намериха тялото на млад мъж на метри от болница. Близките му смятат, че е убийство

25-годишният Марин Георгиев, който цяло лято бе издирван, е открит мъртъв. Тялото на младежа от Ямбол е намерено от минувачи на метри от психиатричната болница в Раднево, където той се е лекувал преди да изчезне. Младият мъж е бил зависим към опойващи вещества.

"На 4 октомври от полицията са се обадили на моя съпруг, че са намерили тялото на млад мъж – близо до болницата в Раднево. Беше на нашия син. Марин постъпи на лечение на 14 май. Подозирам, че е убит. Искам да знам какво точно се е случило. Ако беше избягал, нямаше да остане в Раднево, щеше да се прибере в Ямбол", заяви пред камерите на Нова телевизия майката на загиналото момче Мария Георгиева.

"На 15 дни ходихме на посещение на сина ни. Беше щастлив, винаги се радваше да ни види. На 23 юли старшата сестра ни се обади, че Марин е избягал - два часа след като се е случило. Защо не са ни звъннали веднага", попита бащата на момчето Николай Георгиев.

"Жени ми звъннаха и ми разказаха, че са имали подобни инциденти с техни близки, които също са били намерени захвърлени край болницата", допълни майката на Марин Георгиев.

"Марин си беше здрав – физически беше здрав, без нито едно заболяване", каза още тя.

“Незабавно, след сигнал за изчезнал човек, бяха предприети дейности по издирване. Не беше открит край болницата. Младият мъж беше издирван 70 дни”, разкриха от полицията в Стара Загора.

"Трупът е бил мумифициран. При аутопсия не са установени разрези. Костите и черепът са били здрави. Няма данни за насилствена смърт. Не са били и взети органите на починалия. Едната ръка е липсвала, отнесена от животни най-вероятно. Още не е ясна причината за смъртта", разкри окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов.

Коментари

 1. 2019.10.14 | 11:12

  Браво на "народната полиция"! 70 дни търсен, и......намерен край болницата , където е лекуван.. от Опойващи вещества !!!! Голямо търсене паднало от всички търсещи....!!!?? Сигурно и те са били Опоени

 2. 2019.10.14 | 10:49

  Така е като назначават малограмотни журналисти.
  кОпойййй.

 3. 2019.10.14 | 09:01

  Опойващи значи...лошо. Виж, ако бяха упойващи, съвсем друга работа е. Марш в трети клас!

  1. 2019.10.14 | 10:04

   Вече час след вашия коментар - и още не са го оправили... Мъка, мъка редакторска...

 4. 2019.10.14 | 09:35

  новини.бг наемете си редактор СПЕШНО!

 5. 2019.10.14 | 09:05

  Много лошо стана с тия-...Опойващи вещества...!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Криминално 18+

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет