Кирил Петков, "Продължаваме Промяната": Не мечтайте за промяна само около масата, гласувайте!

  • 07 юни 2024 19:25

  • 1357
  • 22
Кирил Петков, "Продължаваме Промяната": Не мечтайте за промяна само около масата, гласувайте!
© Фейсбук

Живеем в красива държава! Свободните хора продължават да стават незаобиколим фактор. В България има много умни хора, пример за това са олимпийските ни медалисти по математика. Имаме добри земеделци, плодородни почви. Българите умеят да се веселят, начинът ни на живот е хубав. Хората искат промяна.  Това каза съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от".

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 898

Той призова хората да не бленуват промяната само в разговори помежду си. "Ако на една маса са седнали 10 човека, 8 от тях искат това. Защо тогава само четирима от тях стават, за да гласуват? Не искаме изведнъж да станат осем, но нека този път да стане и пети. Ако този път стане и петият, ще е за по-добро", уверен е Петков. 

Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически пресметна, че математиката няма да излезе нито на ПП-ДБ, нито на опнентите им и в крайна сметка никоя партия няма да може да формира самостоятелен кабинет. Затова и остави изчисленията настрана. "Хората, вярващи в тази страна, са истинските патриоти. Тези хора рано или късно ще победят. Играем за победа и за изненада на всички социолози", заяви той. 

Кирил Петков: Няма да говорим за правителство с ГЕРБ, докато има сглобка между тях и ДПС

Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския ("Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от") също направи коментар на социологията, но взе на прицел не проучванията, а изказването на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов как ПП-ДБ щели "да подменят изборите".

"Цялата тази приказка се разказва, защото самият той знае, че колкото и сърдити и объркани да са хората, те ще си зададат няколко въпроса - защо ако ние сме направили такъв тежък компромис, това управление беше ликвидирано? Може би защото не сме се отказали от реформите", запита риторично той. 

По думите му всички са срещу ПП-ДБ, защото са единствените, които могат да променят тенденцията в България от низходяща към възходяща.  "Защо е толкова важно да бъдем изтощени и ликвидирани, ако сме толкова удобни? Защото само ние можем да обърнем колата. Алтернативата - правителство на ГЕРБ, ДПС и ИТН добре ли е? Е, стойте си вкъщи, за да получите това нещо", каза иронично той.

Ген. Атанас Атанасов открои важността и на европейските избори, като обясни, че са наравно значими с националните. "Ще изпратим няколко путинофили, които ще срамят България. Да подкрепим нашите кандати за Европейския парламент. С правителството "Денков" постигнахме немалко. Имаше саботажи, правеше се всичко, за да му се пречи. През следващата година България ще бъде приета и в Еврозоната, освен в Шенген. Това е важно за българския бизнес, ще бъдат спестени разходи на българските бизнесмени. Т.нар. "ротация" беше провалена, защото ГЕРБ и ДПС не искат реформи в регулаторите и службите, защото ги използват като фабрики за компромати. За да можем да постигнем успехи, ни е необходима вашата мощна подкрепа", обърна се той към българите.  

Асен Василев: В България има мнозинство за промяна, няма да правим коалиция с ГЕРБ и ДПС

Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на гарантира, че България ще стане нормална европейска държава 5 пъти по-бързо, отколкото при ръководството от други партии. "С ГЕРБ щеше да отнеме 40-50 г., сега можем да забързаме крачка и това да се случи за едно десетилетите. Позволихме на българския бизнес да работи без рекет, а парите да стигат до всички български граждани и да се разпределят по-справедливо", добави той.

Акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С обеща да не се отказват и да се борят за добруването на българите. "Продължаваме напред, разчитаме на вас! Нищо друго не е важно сега!", подчерта той.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1357 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар

2024.06.08 | 21:35

22
Писна ни от просто киро Клоаката.
Анализатор

2024.06.07 | 19:51

4
Както е известно, депутатите на ЕП са разпределени във ветрило от 7 европейски политически групи, които покриват от най-лявата до най-дясната част на политическия спектър и в които формално членуват и менте-партиите на БГ статуквото. Предизборната коалиция ПП-ДБ е призвана да обедини в алтернативно ветрило политически субекти от целия политически спектър, които не са подвластни на статуквото като алтернатива на българското менте-ветрило. Така че само с една идейна платформа, колкото и тя да е атрактивна, "Синя България" няма шансове самостоятелно да се превърне в незаобиколим политически фактор. Нужна е политическа стратегия и тактика за действие. В този смисъл мястото на "Синя България" е в най-дясната част на коалиционното "алтернативно БГ политическо ветрило".

2024.06.07 | 23:20

21
Да ти направят анализ в психиатрията
Анонимен

2024.06.07 | 22:34

19
Както е известно, депутатите на ЕП са разпределени във ветрило от 7 европейски политически групи, които покриват от най-лявата до най-дясната част на политическия спектър и в които формално членуват и менте-партиите на БГ статуквото. Предизборната коалиция ПП-ДБ е призвана да обедини в алтернативно ветрило политически субекти от целия политически спектър, които не са подвластни на статуквото като алтернатива на българското менте-ветрило. Така че изборът е между задкулисното статукво и неговата реформаторска алтернатива. По социологически данни съотношението е 5 към 1 в полза на статуквото. Това е реалността в България.

2024.06.07 | 22:57

20
Анонимен но ИДИОТ БЕЗСПОРЕН от селския нужник!!!ПЕДАЛ!!!

2024.06.07 | 22:28

18
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto
Демократ

2024.06.07 | 22:23

17
Задача с повишена сложност: Дисциплината е бягане с препятствия. На пистата има един състезателен кон - ДПС/ГЕРБ/ИТН и две подтичващи дръгливи магарета - "Възраждане" и БСП. ПП-ДБ са "препятствията". ДПС е ездач на коня ГЕРБ, а ИТН са шпорите му. Познайте в чии ръце ще бъде купата на победителя ! А какво може да се постигне с по-високи "препятствия" - по-голяма умора, по-ниско темпо на състезателния кон и деморализиране на неговия ездач да поддържа тези правила.
Педалите Промяната

2024.06.07 | 22:08

16
Ти каква промяна ни докара бе дрислъо недоклатен? Докара ГЕРБ в коалиция. Ай си е.и майката и да те няма...

2024.06.07 | 21:18

11
Гласувах за теб, и Борисов срещу когото гласувах беше изпран и след два дни се очартава да спечели. 'Много благодаря'.
Тенев

2024.06.07 | 21:48

15
Точно!
Кире тъпото

2024.06.07 | 21:40

14
За ПАРАПЕТА ПИПА И ДАЙТЕ ни БЪЛГАРИЯ на пинокио и гномчо гласуваш и получаваш нещо с ТРИ букви ,за което ще плащат и правнуците ти!!!

2024.06.07 | 21:32

13
ГЕРБ СДС ДПС ПП ДБ СС ВМРО ЗЕЛЕНИ СИНЯ БЪЛГАРИЯ, ако съставят Правителство ще ВКАРАТ БЪЛГАРИЯ във ВОЙНАТА с РУСИЯ и ЩЕ ПРЕДОСТАВЯТ ТЕРИТОРИЯТА и ВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО на БЪЛГАРИЯ за НАНАСЯНЕ на УДАРИ по РУСИЯ с НАПАДАТЕЛНИ ОРЪЖИЯ. БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЙТЕ ТВЪРДО ПРОТИВ ТЕЗИ ПАРТИИ ИЛИ ВЪОБЩЕ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ....
Я

2024.06.07 | 21:19

12
В го духай бе , грозен циганин!

Добави коментар

Водещи новини