Кирил Петков: Няма да говорим за правителство с ГЕРБ, докато има сглобка между тях и ДПС

  • 07 юни 2024 08:05

  • 2410
  • 52
Кирил Петков: Няма да говорим за правителство с ГЕРБ, докато има сглобка между тях и ДПС
© БТВ

Има фундаментална сделка между Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на – Пеевски държи прокуратурата и службите и гарантира на Борисов, че докато няма реформи, той ще е спокоен. Борисов пък държи гласовете в парламента, което гарантира на Пеевски, че няма да има тези реформи. Докато тази сделка стои между двамата, нашата визия за европейска България не стои. Това заяви съпредседателят на „Продължаваме промяната” Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически в ефира на бТВ.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 898

„Това, което видяхме в над 50 града – нашите симпатизанти казаха, че не искат гласовете им да бъдат използвани по този начин. Да уверя хората, които се чудят дали да гласуват за нас – ние няма да бъдем част от сделката между Борисов и Пеевски”, подчерта той.

„Осъзнахме лимита на възможността да се правят реформи с тях. Когато са застрашени, ние разбрахме колко са силни заедно. Не сме моралисти, ние просто имаме мечта. Върнахме се към идеята защо сме в политиката – нормално правосъдие, чувство за справедливост, промяна. Не ни е страх нито да сме първа политическа сила, нито да сме в опозиция. Втори път сглобка под този формат избиртелите ни не искат и ние като техни представители няма да я направим. Като опозиция свършихме доста – за частната детска болница, за пенсиите. „Продължаваме промяната” няма скрити интереси в частна болница. Питайте Пеевски дали може да каже същото. Мисля, че голяма част от частните болници имат общо с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Не вярвайте на това, което говорят политиците, но гледайте как гласуват”, призова още той.

На въпрос ще проведат ли разговори с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, Петков беше категоричен: „Не. Девет месеца си говорихме с тях по темите, по които се надявахме да напреднем. Да говорим за правителство с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, докато стои сглобката между тях и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, няма да стане. Ние ставаме все по-сплотени, в случая сме категорични.”

"Аз си промених живота, защото имам мечта. България може да е различна, тази мечта не е умряла. Ако имахме избирателна активност като в Германия, на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с депутатите щяха да са само 18. Най-голямата щета, която ние понесохме, бе защото хората ни се разсърдиха, че седнахме с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Те видяха резултати, че не си говорим хипотетично, че може да имаме образован премиер като акад. Денков, не е хипотетично, че неравенството пада, а пенсиите се вдигат. Ние няма да изкривим тяхното доверие, вече разбираме, че с тези хора (ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в – бел. ред.), не можем да сме. Няма да участваме в управление с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с под никаква форма”, отново заяви той.

„Въпросът не е нашата математика да излезе, а да не излезе тяхната– да имат 121 депутати между ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Много е просто – излезте да гласувате”, призова Петков.

Асен Василев: В България има мнозинство за промяна, няма да правим коалиция с ГЕРБ и ДПС

„Видяхме, че беше възможно на 1 януари да влезем в еврозоната, ако редовното правителство бе продължило. Сега е възможно да влезем на 1 юли, ако си спазим критериите. Въпрос на ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на е. Президентът на Еврогрупата каза, че виждат реална ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на България да влезе в еврозоната. Ако влизайки в еврозоната се освободят средства, които досега са били част от борда, те трябва да се използват по смислен начин.

За изтеклия запис, в който се говори за „неофициален кеш”, Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически заяви: „Слушате записа и се чуват едни токчета в перфектно качество на звука. Изведнъж започва да говори Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на и едвам чувате какво се казва. Обясниха ни го експертите – слагат филтър върху записа, за да може лесно да се реже и наглася. Никога този словоред, по начина, по който вие го чухте, не го е имало. И това интервю може да се манипулира. Горд съм да видя, че такъв страх и такова усилие се вкарва срещу нас – забелязвате ли, че всички компроматни атаки са срещу нас?”

„Не смятам да съм премиер”, категоричен е той.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
2410 52

Свързани новини

Коментари 52

Добави коментар
вървете си в

2024.06.07 | 11:49

52
USA. Видяхме ви и честността и моженето..

2024.06.07 | 11:45

51
kiro ubiez

2024.06.07 | 09:46

33
РАДЕВ=СИЛА! КОСТАДИНОВ=ПОСОКА! ВОЛГИН=ИСТИНА!
ъъ

2024.06.07 | 11:19

50
акъла ти=0.0

2024.06.07 | 11:12

49
ХА ХА ХА има ли някой идиот да вярва на този Просто кирливо

2024.06.07 | 11:07

47
Това леке е предател.

2024.06.07 | 11:08

48
Смее се защото знае за имамата с машините. Ти избираш едно, те печатат друго. Проверявайте по два пъти.

2024.06.07 | 11:06

46
To3u ще целyBa 3aдHuцu Bcякакви и ще ни поведе вкупом на 6uткa c Pycuя
питаха ли го

2024.06.07 | 10:57

45
за катастрофата в която загина човек .. 1 месец мина, направиха ли експертиза на скоростта с която са летели нсо, а тестове за нар.котици и алкохол на шофьора .. оо да асфалтираха ... п@плач мръсна
ЕМА

2024.06.07 | 10:20

44
Киро тъпоглав,цялата ПП пасмина сте един дол дренки.Лъжци и лайнояди
Лъжец

2024.06.07 | 10:19

43
Няма ли да си разкараш кривата гнусна мутра, нещастник!Какво правителство бълнуваш.Да не си мислиш, че ще те търпим, инфлацията и дълговите които ни надробихте с кокорчо За затвора сте!крадливи наглеци!
Тоя нагъл мухлю продължава

2024.06.07 | 10:17

42
Да лъже и да мами, именно той посноянно ходеше в кабинета на Пеевски и му се молил, а сега остава да му вярват само глупа ците. Канадецът го интересува само семейния бизнес и обръча от фирми на баща му.

Добави коментар

Водещи новини