Два мандата очакват от ГЕРБ-СДС в област Добрич на предстоящите парламентарни избори

  • 07 май 2024 13:05

  • 496
  • 1
Два мандата очакват от ГЕРБ-СДС в област Добрич на предстоящите парламентарни избори
© ГЕРБ

Имаме реалистични очаквания за резултата и те са за поне два мандата от област Добрич в рамките на тези избори.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 905

Това каза пред журналисти водачът на листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за Осми многомандатен избирателен район Деница Сачева след регистрацията в Районната избирателна комисия. „Надяваме да получим наистина доверието на гражданите", коментира Сачева. Според нея е станало ясно, че правенето на сложни коалиционни компромиси не е добре за никого. 

Деница Сачева апелира към българските граждани да разчитат именно на тази комбинация от хора, които политическата формация представя. Тя обясни, че сред тях има хора с опит, но и млади, който носят заряд, енергия и желание да развиват областта. 

Борисов и Караянчева оглавяват листите на ГЕРБ в по два града, ето и кои са другите водачи

„Много често на политиката се гледа като на келепир и затова хора, които са краткотрайни в политиката вероятно не трябва да получават дългосрочно доверие. Затова ние избрахме и хора, които са били и в политиката, и в местната политика. Такива, които наистина познават проблемите, знаят какво могат, какво трябва да бъде направено и могат да започнат работа веднага, а не тепърва да се учат“, каза още Деница Сачева за листата на ГЕРБ- СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на с кандидати за народни представители. 

ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на регистрира пълна листа с кандидати за народни представители за област Добрич, предаде БТА.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
496 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Eбъ Гepбepи пИдaли

2024.05.07 | 13:14

1
Всички от ГЕРБ, заедно с Тиквата са за затвора!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини