Васил Терзиев: По-добрият отбор сме, София може много повече

  • 31 октомври 2023 18:08

  • 2287
  • 29
Васил Терзиев: По-добрият отбор сме, София може много повече
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

Имам претенции, че сме по-добрият отбор. Този град наистина може много повече. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ кандидатът за кмет на София на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (Спаси София) Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Попитан какво трябва да се промени, за да има по-малко нарушения, като тези, на които станахме свидетели на първия тур на местните избори, той каза: "Не трябва да се правят ваканции по време на избори, когато датата за вота се знае предварително, не трябва да има толкова много недействителни бюлетини, не трябва да има активни мероприятия с машините един ден преди изборите, вследствие на което имаме толкова ниска избирателна активност".

На всеки 4 г. имаме възможност да направим избор за това как ще ни управляват на местно ниво. Трябва да се възползваме от това базово конституционно право. Трябва да излезеш и да гласуваш, за да не даваш на други на контролират твоето бъдеще. Затова е изключително важно в неделя софиянци да излязат да гласуват, подчерта кандидатът за кмет на София на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (Спаси София).

В отговор на въпрос откъде очаква да дойде подкрепа за него на балотажа, след като по-рано днес лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г намекна, че е по-добре симпатизантите на партията да подкрепят кандидата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и "Левицата" Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на, Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите посочи, че има талант да обединява хората.

В екипа си обединих хора, които искат по-различно и по-модерно бъдеще на столицата. На първия тур получих гласове както от симпатизанти на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, така и на "Има такъв народ". Вижда се много ясно кое е делителят - не е нито ляво, нито дясно, а модерна европейска столица, управлявана от силен екип и човек, който е бил на терен в цяла София. Не сме бягали от нито един въпрос, коментира Терзиев.

Социологът Добромир Живков: Григорова няма да стопи разликата с Терзиев

При срещи с хора в неравностойно положение хората ми казаха, че общината е абдикирала от социалните полики. Едно от нашите обещания е да променим това. Поехме ангажимент да направим консултативен съвет по проблема, който да работи, добави той.

В екипа ми има както хора, които разбират от бюджет, така и такива, които разбират от градостройство. Месеци наред работим за това да имаме екип, а не само повърхностни политически послания. Важно е хората да си тежат на мястто – там, където са и в интерес на софиянци, за да не се пилее общинският ресурс, отбеляза кандидатът за кмет на София на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (Спаси София).

По думите му новият кмет трябва приоритетно да започне работа по проблемите, свързани с "Топлофикация", сметосъбиране и инфраструктурните проекти.

Трябва да се запретнат ръкави и тези проблеми да се атакуват с нова политическа воля. Важна тема за нас е и здравопазването. Хората, които са около мен, знаят че съм като язовец и хич не пускам лесно. Когато трябва, се боря докрай, каза още Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2287 29

Свързани новини

Коментари 29

Добави коментар
Петър

2023.11.02 | 12:50

29
Неговият отбор е този на ДС!
Филип

2023.11.02 | 10:06

28
Терзиев е много типичен кадър за ПП и ДБ. За съжаление това е и кадърът с тъмно червено минало, точно обратното на тоя, което рекламираха в началото
11111111111111111111

2023.11.01 | 11:49

27
айде няма нужда с теб
Денката

2023.11.01 | 10:51

26
Вие въобще не сте отбор, ама айде.

2023.11.01 | 01:14

25
Горещи момичета ви очакват на - - - - Meetme.pw
Мария

2023.10.31 | 23:10

24
Успех Ваня! Дойде време да разкараме ппарашутистите!

2023.10.31 | 22:58

23
Урод! Изписано му е, че е мръсен човек. КДС карма.

2023.10.31 | 22:06

21
Васко е ухо

2023.10.31 | 22:57

22
Гъ3 е!

2023.10.31 | 21:28

20
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спе`рма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> mub.me/neoix
ne

2023.10.31 | 21:04

19
glupava podlogo vie ste otborat na pe dalite a dobar pedal bokluk ne sahtestvuva

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини