Кметът на Вилнюс Валдас Бенкунскас с подкрепа за Антон Хекимян

  • 27 октомври 2023 09:10

  • 777
  • 3
©
Слушай новината Слушай новината

Кметът на Вилнюс Валдас Бенкунскас изпрати видео-обръщение до гражданите на София, в което той ги призовава да гласуват за кандидата за кмет на столицата на България от ГЕРБ-СДС Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

"Антон Хекимян е млад човек, но вече има богат личен и професионален опит.

Като някогашен журналист Антон е посветен на това да помага на хората да разбират важни и сложни ситуации, да бъдат информирани и подготвени за световните развития и предизвикателства. 

Като бъдещ кмет Антон е посветен на това да помага на хората да живеят качествен живот в една добре развита и дружелюбна към гражданите си София. Той ще продължи да надгражда досегашните постижения в посока към най-актуалните концепции за удобен живот на модерните европейски столици.

Ако държите на ценностите на Европейската народна партия:искрен стремеж към благосъстояние за хората, отговорност, способност - гласувайте за Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални за следващ кмет на София!", казва във видео-обръщение до гражданите на София Валдас Бенкунскас.

Кметът на Мадрид: Гласувайте за Антон Хекимян!

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
777 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.10.27 | 10:22

2
и тоя е гей значи като нашия антончо......

2023.10.27 | 09:52

1
Плешивете гейове винаги се подкрепят

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини