Кметът на Мадрид: Гласувайте за Антон Хекимян!

  • 26 октомври 2023 11:19

  • 1199
  • 2
Кметът на Мадрид: Гласувайте за Антон Хекимян!
© Facebook/Антон Хекимян
Слушай новината Слушай новината

Кметът на Мадрид Хосе Луис Мартинес-Алмейда изпрати видео-обръщение до гражданите на София, в което той ги призовава да гласуват за кандидата за кмет на столицата на България от ГЕРБ-СДС Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални.

Ето какво казва той:

"Поздрави от Мадрид. Аз съм кметът Мартинес-Алмейда и за мен е чест да подкрепя Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални за кмет на София на предстоящите избори тази неделя.
Вие всички познавате Антон. Той е млад лидер с амбиция, страст, той познава нуждите и желанията на гражданите на София.
Запознах се с програмата му, тя е в съответствие с ценностите и принципите на ЕНП, партия, доказала се като ефективна и успешна в много европейски столици, включително в Мадрид.
Модерните градове се нуждаят от мащабни инфраструктурни проекти, повече зелен ристранства, повече и по-дори места за събиране на гражданите, повече дигитални услуги. Всичко това Антон предлага на съгражданите си.
Изправени сме пред времена на предизвикателства и имаме нужда от местна политика, която осигурява стабилност и увереност.
София, сърцето на България, трябва да продължи да се развива, а Вие продължавайте да вярвате в ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.
В неделя, направете така, че гласът Ви да бъде чут и гласувайте за Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1155

Успех, Антон!", казва Хосе Луис Мартинес-Алмейда във видео обръщението.

 

Mанфред Вебер с подкрепа към Антон Хекимян

Novini.bg напомня купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте канала на

Десислава Станева
1199 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
бай Ставри

2023.10.26 | 13:38

2
А,кмета на Барселона,КАКВО ли КАЗВА ?!
Кмет съм на Брюксел!

2023.10.26 | 12:37

1
Гласувайте за Григорова!

Добави коментар

Водещи новини