Борис Бонев: ГЕРБ 18 г. правят софиянци на луди, трябва да си починат от властта

  • 24 октомври 2023 17:48

  • 1759
  • 15
Борис Бонев: ГЕРБ 18 г. правят софиянци на луди, трябва да си починат от властта
© Нова Нюз
Слушай новината Слушай новината

Определени циркаджилъци точно преди изборите могат да наклонят везните в една или друга посока. Винаги преди избори вълкът се превръща в агънце. Това каза в предаването "Денят на живо" по Нова Нюз водачът на листата за общински съветници в София на коалиция "Продължаваме промяната – Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" ("Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и")  и лидер на "Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично иБорис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси по повод искането на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с парламентът да заседава извънредно в петък, за да приеме промени в закона за енергетиката, свързани с "Лукойл", и да се гледа техен законопроект за преминаването на рафинерията под шапката на Държавния резерв.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Въпросът е дали всички ние - гражданите на София, ще позволим да бъдем правени на луди от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в или ще им потърсим сметка за това как 18 г. силово управляваха София, без да се съобразяват с никого, унищожавайки нейния потенциал, заяви Бонев.

Тяхната политика не предлага трайни решения, а е непрекъснато лашкане спрямо общественото мнение. Г-н Борисов си променя мнеието по осем пъти на ден, добави той.

Дано хората осзъзнават отговорността си, отговорността, която лежи на плещите на всички софиянци. Това важи особено за изборите за общински съветници, защото там втори тур няма, а Общинският съвет е изключително важна институция, защото тя решава какво ще се строи - далидетска градина или 15-етажен блок, дали ще има нови линии на метрото. Така че не трябва да изпращаме там анонимници, които ще натискат бутони под партийна команда. Хората да се поинтересуват кой предлага истинските решения, както ние го правим, а не да изберат партийни послушковци, посочи водачът на листата за общински съветници в София на ПП - ДБ ("Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и")

Той увери, че няма да има сглобка с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в с участието на "Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и" в Общинския съвет.

Борис Бонев: Няма да правим сглобка с ГЕРБ в Общинския съвет

Не мога да си представя как причината за лошото управление на София през последните 18 г. за една нощ ще щракне с пръсти и ще се промени. Смятаме, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в трябва да си починат от властта. Моят призив към другите партии е да намалим идеологическите противопоставяния и в името на решаването на истинските проблеми на София. Когато сме в Общинския съвет, добрите решения трябва да се подкрепят, коментира Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси.

Според него трябва да има децентрализация на данъците. Процент от данък общ доход, който се генерира в София, трябва да се връща в общинската хазна. Когато искаме пари от държавата обаче, ние ще направим съответните реформи, отбеляза той.

По думите му трябва да има много по-балансирано развитие на София, отколкото досега, а не определени квартали да бъдат фаворизирани, а други – изоставени от общината,

Гласувайте за Общинския съвет, изключително важно е. Като водач на листата обещавам, че всички наши добри идеи ще бъдат реализирани, каза още Бонев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1759 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
мазен педал

2023.10.24 | 21:05

15
Нечистоплътен, небръснат мангал при това и пИдАраст - не гей а пИдАраст. Само като го видя и получавам позиви за повръщане.

2023.10.24 | 20:45

14
Бонев циганин ти правиш , Хората луди и прости, ти си Сфиня Воняща Смрадлива ЦИГАНСКА,МАМКАТИ,
Чочо

2023.10.24 | 20:45

13
В гетото
Чочо

2023.10.24 | 20:44

12
Я,МАРШ,ВЗЕТОТО,БОНЕВ
Мая

2023.10.24 | 19:27

11
Вие от ПП не се правите на луди, а сте.!
АБЕ ЕЕЙЙ ...

2023.10.24 | 18:28

5
ТИ СИ НЕНОРМАЛНИК БЕ ....,А МАРРШ ...КОЙ ШЕ ГЛАСУВА ЗА ТЕРЗИЕВ ..,А ...?;?!... ЧЕРВЕНИТЕ ЛИ ..?;! ....ААААРРРРЕЕ ...МЛЪЪЪК ..
Ааахх

2023.10.24 | 18:56

9
Ааааахххх
КУЛАГИН

2023.10.24 | 18:29

6
ЗА КМЕТ ПРЕДЛАГАМ ......,ААААААХХХХХЙЙЙЙЙ ......АААААААААХХХХХХЙЙЙ

2023.10.24 | 18:30

8
Хубаво е и ти да си починеш с тях, щото ти също не трябва да се докосваш до власт.

2023.10.24 | 18:29

7
Ночно така! Ваш ред е да ни правите на луди!
АБВ

2023.10.24 | 18:17

4
БОРИС БОНЕВ Е ОБИКНВЕН ПРОДАЖНИК! ЖАЛКА КАРТИНКА! А МОЖЕШЕ ДА Е КМЕТ БЕЗ ПРОБЛЕМ.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини