Кметът на Пазарджик: Осигурени са първите 43 млн. лв. за благоустройството на града

  • 22 декември 2023 16:50

  • 812
  • 2
Кметът на Пазарджик: Осигурени са първите 43 млн. лв. за благоустройството на града
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Първите 43 милиона лева за благоустройството на Пазарджик са осигурени, съобщи кметът на общината Петър Куленски.

В последния месец работихме денонощно, за да подготвим ключови проекти, за които можем да привлечем нужните ни ресурси от държавата. Щастлив съм да споделя, че успехите са налице, като в гласувания вчера Закон за държавния бюджет за 2024 г. са предвидени средства за реализацията на пет проекта в община Пазарджик, посочи кметът.

Одобрените проекти са: пълно реновиране на кв. "Марица", доизграждане на канализацията на с. Ивайло, реконструкция на главните колектори на промишлената зона на Пазарджик, изграждане на канализационна помпена станция за отпадните води на с. Добровница и реконструкция на тласкателен водопровод на с. Величково. 

Пазарджик е във финансов колапс, НАП запорирала сметката на общината

Куленски добави, че администрацията се е заела да подсигури и средства от държавния бюджет, с които да се проектират важни точки за Пазарджик.

Сред тях са пълното благоустрояване на междублоковите пространства, улиците, тротоарите и детските площадки на кв. "Ябълките" и кв. "Широк център", пълната реновация на мрежите за водоснабдяване и канализация, асфалтиране, тротоари, паркоместа, озеленяване, велоалеи (според възможността) по ключови за Пазарджик пътни артерии и изграждане на канализация на с. Мокрище, предава БТА.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
812 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.12.22 | 20:45

2
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex
банкиански Търсени ешнуси

2023.12.22 | 16:56

1
МВРЬ еЬ Е..н..и..ч..а..р..с..к..и. Ь КорпусЬ отЬ БезпризорниЬ К..О..П..Е..Л..Е..Т..А .Ь ! Т(Р)АНСЬ еЬ П..е..д..е..р..а..с..т..к..о СборищеЬ отЬ АгентиЬ наЬ ДСЬ, КДСЬ, НССЬ иЬ ПотомстватаЬ имЬ ! К..У....Р. .В..И..Т..Е - ДоноснициЬ отЬ ДСЬ , НССЬ и Т(Р)АНСЬ Първо се ИЗНАСИЛВАТ,след Което им се Режат ГРЪКЛЯНИТЕ, Като на Руски Милиционер ОКУПАТОР в Кавказ ! К..О..П..Е..Л..Е..Т..А..Т..А -ПрестъпнициЬ отЬ ЦСБОПЬ ,НСБОПЬ иЬ ГДБОПЬ Директно им се ПръскатЬ ЧЕРЕПИТЕЬ , катоЬ наЬ УБИЕЦАЬ отЬ СОБТЬ ЕмилЬ ШарковЬ ! За Семействата на К..у..р..в..и..т..е от Т(Р)АНС и К..о..п. .е..л..е..т..а..т..а от ГДБОПЬ е Безмислено да Споменавам, то е Ясно:ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ! Ставайки К..О..П..Е..Л..Е от МВРЬ или К..У..Р..В..А от Т(Р)АНС ти Признаваш че си Абсолютен Б..О..К..Л..У..К ! Произхождаш от СемействоЬ на Б..О..К..Л..У..К и ще Възпроизвеждаш Б..О..К..Л..У..К Поне още Пет Поколения ! Народната МИЛИЦИЯЬ я Преименуваха на Национална ПОЛИЦИЯЬ а К..У..Р..В..И..Т..Е и П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т..И..Т..Е Останаха Същите ! Днес Само Децата и Внуците на К..У..Р..В..И..Т..Е и П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т..И..Т..Е "ЗаработващиЬ " ТамЬ саЬ НовияЬ ПРЕСТЪПЕНЬ СъставЬ на МВРЬ ! Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР ! По -Тъпо Ж..И.В..О..Т..Н..О от МИЛИЦИОНЕРА Това е Само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР ! Ако се Чудиш Кое Г..О..В..Е..Д..О да У..б..и..е..ш , Т.Р..Е..П..И Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш ! М. .Ъ..Р..Ш..А, ..И..З..Р..О..Д , И..З..М.Е..Т , У..Т..А..Й..К..А, Б..О..К..Л..У..К , Г..А..Д , С..У..Р..О..Г..А..Т , Д..Е..Г..Е..Н..Е..Р..А..Т , П...О..Д..Ч..О..В..Е..К , С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !

Добави коментар

Водещи новини