Румен Христов: Най-важното, което трябва да направим, е свързано с инфлацията и доходите на българите

  • 09 март 2023 11:28

  • 248
  • 3
Румен Христов: Най-важното, което трябва да направим, е свързано с инфлацията и доходите на българите
© Bulphoto/архив
Слушай новината Слушай новината

Най-важното, което трябва да направим, е свързано с инфлацията и доходите на българите. Но ние сме поели ангажимента да подкрепим и законопроекта за съдебната реформа. Това каза в студиото на „Твоят ден“ Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

"Съдебната реформа изисква конституционни промени, а промяната на Конституцията е сложна процедура", допълни той. Политикът смята, че цялата съдебна власт има нужда от промени.

По негови думи за няма консенсус по важните теми, а по-остри и нападателни са представителите на ПП-ДБ.

КНСБ се срещна с ГЕРБ-СДС, определиха сформирането на редовно правителство за първостепенен приоритет

Той коментира отношението на политическите опоненти на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в към главния прокурор така: „Когато се фокусираш върху една личност, не би могло да се говори за цялостна реформа“.

Румен Христов коментира и проблема с повишението на цените. „Мерките, които трябва да бъдат предприети, са структурни и непопулярни. Трябва да имаш смелост, за да ги приложиш, при положение че често се ходи на избори“, каза лидерът на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Той посочи, че една от мерките е да се повишат лихвите по кредитите, втората - ограничаване на харчовете и дефицитите в бюджета, а третата - прекратяване на порочната практика на раздаване на пари "на калпак“.

"Не могат да се решават социални въпроси с промени на данъци и данъчни ставки", допълни Христов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
248 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ZeЛЕвСКИ

2023.03.09 | 13:18

3
КОЙ Е РУМЕН ХРИСТОВ ОТ СДС... Дойде от Русе с покровителството на местен велможа от ОК на БКП в Русе и член на ЦК! Запомнен е с големите си терзания през зимата и пролетта на 1989 година, дали стане член на БКП, защо рода на майка му са видни партизани и ятаци, комунисти или на БЗНС - Петър Танчев, защото рода на баща му са земеделци активисти на това казионно БЗНС! Стана член на БЗНС - Петър Танчев в Дружбата в Красно Село - София. На събрания, като младеж са го слагали до Министър Светла Даскалова.... Хвалеше се наляво и на дясно колко голям "връзкар" е! Дойдоха промените, Тодор Живков и Петър Танчев паднаха.... Но, той написа дисертация във възхвала на АПК и ТКЗС като единствено възможна форма за производство на зърно в България! После стана член на БЗНС Никола Петков, оказа се, че е "антикомунист".... Стана и заместник министър при Ф.Д. - СДС. Активен Ликвидатор на Българското Земеделие! Искаше да ни закрива института.... Заедно с Гошо "Тъпото" направиха БЗНС в СДС! После го хареса президента Петър Стоянов от СДС и го направи главен секретар на президентството. От година е шеф на СДС и пристана на КОМУНИСТА ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА"-ла☭ и ГЕРБ.... Тези лоши жени, на онзи път около София, имат кристално чист морал, в сравнение с този тип Румен Христов...

2023.03.09 | 11:57

2
Майкати де.ба и предателя.
тиквата

2023.03.09 | 11:45

1
баси противният нали досега бяхте в парламента с перми

Добави коментар

Водещи новини