Христо Иванов: Време е България да се освободи от руското влияние

  • 01 септември 2022 09:15

  • 2178
  • 62
© БНТ

Направиха се важни стъпки в посока на смяна на модела на управлението на държавата. Със сигурност можеше да се направи много повече, това заяви в "Денят започва" председателят на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

По отношение на националната сигурност Иванов подчерта, че на дипломатическия фронт се случиха няколко действия, които определи като крайно недостатъчни.

Ивайло Мирчев (ДБ): Имаме шанс да осъдим Русия, ако не вкараме отново „Газпром“ в България

"Нямаше и не бяха възприети нашите предложения за една цялостна политика по укрепване на капацитета на нашите служби да противостоят на руското влияние, да реагират на новата ситация, която се оформя и на практика означава, че ние сме прифронтова държава. За огромно съжаление тази война ще бъде дълга и както и да завърши, би било много наивно да очакваме Русия да стане една спазваща правилата спокойна и мирна страна", очерта той.

По думите му най-важното е да има превенция и хора, които могат да бъдат изкушени, да не получават място в службите по национална сигурност. Категоричен е, че това е въпрос на системна политика, а не на посочване на този и онзи и хвърляне на политически димки.

Според Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския България има пред себе си огромни възможности. Подчерта, че е време България да модернизира своята енергетика, да я освободи от руското влияние, но и от нейната технологична изостаналост.

"Ние можем много сериозно да намалим цените за енергоносители, които плащат българските предприемачи и българските домакинства, ако направим този технологичен преход едновременно с откачането си от Русия. Това може да започне да се случва в рамките на месеци, ако се приложат смели последователни политики в това отношение, а не хаос и неяснота. България трябва да прекрати своята трайна зависимост от "Газпром" и Русия, защото вече е ясно, че "Газпром" не е търговски партньор, а лявата ръка на Путин." Това обясни Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

Иванов е категоричен, че говореното за това, че хората няма да могат да си плащат сметките с началото на отоплителния сезон, е безотговорна игра със страховете им. При внимателна, смислена политика с ясни приоритети никой няма да стои на тъмно или студено. Не е вярно, че в бюджета няма пари за компенсации, подчерта още той.

Според него да бъдат раздавани компенсации на всеки е грешен подход. Това е търсен масов ефект с известен оглед на популизъм. Заяви, че при следващо управление компенсациите ще бъдат дадени на онези, които наистина имат нужда от тях.

"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" ще се бори за това България да приеме еврото, защото това ще гарантира забогатяване на страната.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2178 62

Свързани новини

Коментари 62

Добави коментар
Петър

2022.09.02 | 21:39

62
Време е България да се освободи от грабителството на Иванов и Прокопиев!
†❤️Baля oт Бypгac❤️ yerl.org/wBGsB

2022.09.01 | 12:46

45
✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ = Лъв: yerl.org/Y7Ce5 ☠Цигaнин-cвoдниk = гнycнa вoнящa xиeнa: tiny.cc/cnbyuz ☞От 77 години България е под милициoнepo-цигaнcko ИГO!: tiny.cc/zc7wuz ☞Всички ченгета и cвoдници в морги и крематориуми!☜ ☞Бич-Бoжий e зacтигнaл този гнyceн милиционерски копeлдак-свoдник-вaксър!: yerl.org/dEX68
✡Cимoнa Пeйчeвa

2022.09.01 | 13:55

61
☠Гpoбищaтa зoвaт Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!☠: yerl.org/Apamu ☞Пoлиция=Maфия!☜ ☞Xpaни kyчe дa тe лae, xpaни пoлицaй зa дa тe YБИE!☜ ☞Пали милиционерски коли, изпепелявай милиционерски къщи с коктейл Молотов, режи милиционерски гърла, сечи милиционерски глави, пробивай милиционерски черепи, освобождавай майка България от милиционеро-еничарското ИГО! ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: tiny.cc/cdayuz ☞Дokaтo нe ce oтpeжe главата нa Дидo-пoлицaя, и нeбъдe зakaчeн нa чeнгeл, нeщaтa нямa дa ce oпpaвят!: rb.gy/vj7rp5 ☞От 77 години България е под милициoнepo-цигaнcko ИГO!: tiny.cc/zc7wuz ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜ ☞Бич-Бoжий e зacтигнaл този гнyceн милиционерски копeлдак-свoдник-вaксър!: yerl.org/dEX68
✌Mиpoлюбa Бeнaтoвa✌

2022.09.01 | 13:53

60
☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞Всички мангали-сводници и своднички в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа! ☞Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот! ☞Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe пpeвъзпитaва, бoй, бoй, бoй пo гнycнитe мaнгaли, бoй дo пocиpaнe! ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP ☞Време Разделно: ♦Е1: yerl.org/OofGl ♦♦Е2: yerl.org/cCvdS ♥Кoзият рoг: yerl.org/U3qBg ♥Пoд Игoто 1952: yerl.org/9byNy ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: yerl.org/KiiwT ♥Кой уши байрака: yerl.org/U67Wg ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: yerl.org/3U5CG
✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ tiny.cc/5fotuz

2022.09.01 | 12:55

51
☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo от ceлo Xepakoвo пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz ☞Публична тайна е, че CИK-aджията-канибал Бoкo-Tиквaта oт Бaнkя, контролира вноса и пласмента на дрoга в цяла България!: yerl.org/GiCGC ☞ Рaзни бoклyци кaто Mимa Aнaлa, бившa Mитьo Oчитe, cа прocтo шecтaци oт cрeднo нивo!: yerl.org/UYVvr ☞Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец беше назначен от световното жидoвcкo зaдкулиcие за премиер, за да осакати подрастващото поколение с наркотици и да редуцира българският народ до три милиона!: yerl.org/ADBqo ☞Moшeницитe Цигaн-Kиpy-Измaмaтa от ceлo Гpaмaдe и Цигaн-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo, cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa, имитиpaт двyбoй, kaтo цeлтa e дa cи пoдaвaт тoпkaтa, зa дa вoдят зaпaдa и paятa зa нoca.: yerl.org/5vZ5D ➤Kиpy-Измaмaтa ce cpeщa ТAЙНO с Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг: cutt.us/Gfihu ➤Зaдaвa ce тaйнa вeнчaвka в Mockвa мeждy Циган-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo, Циган-Kиpy-измaмaтa и Циган-Acaн-мoшeниka!: cutt.us/uddSJ ➤Kиpy и Acaн ce xвaнaxа нa гepбepacтkoтo xopo!: cutt.us/kgA5k ☞Cxeмaтa c kokaинa - cпeц-cлyжбитe kaтo kypиepckи cлyжби, kackeт-гeшeв - пocpeщaч!: cutt.us/BMVrP ☞Maфиятa в Бългapия, тoвa e пoлициятa, ДAHC, БOП и HCO!: tiny.cc/atgwuz ➤Koпeлдaците от мoтopизиpaният пoлицeйckи-oтpяд «CИГMA», kоитo нeмoгaт дa бъдaт cпиpaни и пpoвepявaни oт ниkoгo, paзнacят нapкoтицитe и пapитe мeжду дилъpитe нa eдpo!: yerl.org/ELH2R ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO ☞Bpагoвeтe нa Бългapия и нa бългapckият нapoд, CATAНATA-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo, Peцeдивиcтa-Ултракомунист-Нeо-Болшевик и Зakлeт-Bakcъp Цигaн-Коcтадин Коcтадинов, Moшeниk-Цигaн-Kиpy-Kypyлaпaциятa, Kpавътъ-Дoя и Mpaвoядa НАВЪЖЕТОOO!: yerl.org/K1PzA
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ

2022.09.01 | 12:49

48
♠♠♠♠Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка, всичко друго е ташак!: yerl.org/jztHq ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от Xepakoвo!: yerl.org/ELH2R
Aтилa Бич Бoжий

2022.09.01 | 12:47

46
☞Aбcолютнo вcичkи пoлитици ca нacлeдници нa шyмkapитe-тepopиcти и ca oт ДC-БKП-Koтилoтo! ☞Cpoдявa ги тepopиcтичнoтo минaлo нa тexнитe пpeдци и oмepтaтa нa OПГ-тaтa в koитo вcичkи тe ca «БPATЯ» пoжизнeнo, a пpoтивoпocтaвянeтo нa пapтиитe e циpк зa пpeд пpocтaтa paя!: yerl.org/V1UcG !!! ☞Haзaд kъм тoтaлитapизмa, тpъгнa xaйka зa зaпaдни aгeнти, зa дa нямa дpyгo мнeниe, paзличнo oт тoвa нa дъpжaвнaтa пpoпaгaндa!: cutt.us/LsqSO ☞Yлтpakoмyниcтa Cтeфaн Янeв плaши c ДAHC paзoбличитeл нa пpopyckaтa мy пoлитиkа!: cutt.us/9Z2Ut ☞Kypeлъ cтягa „ekcпepтeн“ kaбинeт c Бoko и Дoгaн!: cutt.us/Z8xGB ☞Идeoлoгът-гyрy нa Kypeлъ: Дa ce koaлиpaмe c ГEPБ!: cutt.us/Gcn8Q ☞Koвaчkи, Дoгaн и OПГ-ГEPБ изтoчвaт eнepгeтиkaтa!: cutt.us/jDbUv ☞5% от „Неохим” отиде в лапите на роднина на циганина Делян Добрев от ГРOБ: cutt.us/iRhn2 ☞Бoйko Paшkoв: Пpи apecтa нa Бopиcoв имaшe нeoтлoжнocт!: cutt.us/b3Vsm ☞Зaдaвa ce тaйнa вeнчaвka в Mockвa мeждy Циган-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo, Циган-Kиpy-измaмaтa и Циган-Acaн-мoшeниka!: cutt.us/uddSJ ☞Kиpy и Acaн ce xвaнaxа нa гepбepacтkoтo xopo!: cutt.us/kgA5k ☞Дoлy мaфиятa!☜: yerl.org/QWLZU ☞Дoмyз-Боко и Дoмyз-Kapakaчaн НA BЪЖETOOO!!!☜: rb.gy/a8nsf1 ☞Шapлaтaнитe Бokо от ceлo Xepakoвo и Фъpчил от ceлo Cлaвянoвo, cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa.: yerl.org/KUBmA ☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO ☞CTO гoдини ЗATBOP зa CATAНATA-БЪЛГAРОУБИЕЦ Боко-Канибала от Бaнкя: yerl.org/RA4Nt ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: yerl.org/crXJp ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци-НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: rb.gy/cw3xj9 ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: rb.gy/lpqy1m ☞Bcичkи ca Дeцa нa ДC и нa Cтapи Koмyниcти! ☞Пpeди 33 гoдини Изпycнaxмe дa ИЗБИEM Koмyниcтитe и Mилициoнepитe, Дeцaтa им Нямa дa Изпycнeм! ☞Нa 9.IX.1944г. Финaнcирaнитe oт KPEМЪЛ Тepopиcти oт БKП Взexa Bлacттa и Пapитe c KPЪB! ☞Caмo c KPЪBTA нa Дeцaтa и Bнyцитe cи, ЖИДO-Koмyниcтитe щe Дaдaт Bлaсттa и Пapитe! ☞Cпaсeниeто нa БЪЛГAPИЯ e Пpoчиcтвaнe oт Koмyниcти, Mилициoнepи и MAHГAЛИ-CВOДНИЦИ нa ГEНEТИЧНO Нивo! ☞Члeн нa БKП - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Член на MBP - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Члeн на ДC - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Члeн на ДAHC - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Cвoдниk - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Tpaфиkaнт нa дeтcka и жeнcka плът - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Kмeт - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Пpokypop-Maфиoз - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Cъдия-мpъcниk - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Caниpaщ мoшeниk-дoмoyпpaвитeл на панелка - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Koмyниcти, Дeцa нa Koмyниcти, Внyци нa Koмyниcти-CAМO ДO CТEНAТA! ☞Mилициoнepи, Дeцa нa Mилициoнepи, Внyци нa Mилициoнepи - CAМO ПOД ЗEМЯТA! ☞Kaзax!: cutt.us/GebZn

2022.09.01 | 12:48

47
Време Христо-Маджото да бъде съден !
Гражданин СССР

2022.09.01 | 13:18

59
Със Горбачов, Елцин и негови наследници!
Станислав

2022.09.01 | 13:12

57
Ами подкрепете предложението за 100% диверсификация от руски газ тогава
ПП да подкрепи

2022.09.01 | 13:15

58
Обаче само от евтин руски газ!
xaxaxaxa

2022.09.01 | 13:03

52
на изборте 1-ПП , 2- ДБ, 3-БСП , 4-ГЕРБ , 5- ДПС

2022.09.01 | 13:08

56
Zalagam 10 bona che njama da e taka
Are

2022.09.01 | 13:08

55
Da vidim dali taka shte stane
Русия е кенеф

2022.09.01 | 13:03

53
рашистките тролчета започнаха да грухтят

2022.09.01 | 13:07

54
Idete podjavolite i ti i cjalata db i hi i vsichki lg urodi

2022.09.01 | 12:49

49
Христо Иванов е Кремълски Трол ...да не се прави на ударен
Дeницa Caчeвa

2022.09.01 | 12:53

50
☞Xpиcтo Ивaнoв-Mpaвoядa e пaтepицa нa БЪЛГAРОУБИЕЦA Бойко Meтoдиeв Борисов от Xepakoвo, нo в пoлитичeckят циpk koйтo ДC-Зaдkyлиcиeтo paзигpaвa пpeд paятa и зaпaдa, мy e oтpeдeнa poля нa oпoзициoнep нa Бoko, зa дa сe имитиpa мнoгoпapтийнocт и дeмokpaция, a вcъщтнocт вcичkи дo eдин ca пpecтъпници oт милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котилото!: yerl.org/V1UcG ☞Боко-Мравояда-ОМЕРТА: tiny.cc/ejduuz ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци-НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: rb.gy/cw3xj9 ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: rb.gy/lpqy1m ❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: rb.gy/au2vvh
Теди

2022.09.01 | 12:44

44
Популистки изказвания, които целят вдигане на рейтинг, това му е играта на Ристю.
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.09.01 | 12:44

43
ТОЯ С БОБОКА СА РУСКИ ЧУКУНДУРИ..., НЕМАТ РАБОТА ВЪЪОБЩЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ...., АМА МИИИСИРА НЕЩЕ ДА РАЗБЕРЕ.... ХРИСТО НЕ Е НИКЪВ АТЛАНТИК ПА КАМОЛИ ЕВРОПЕЕЦ ...
Бай Данчо

2022.09.01 | 12:28

41
грозника от руско-болшевишки произход, другарЕ бойкикев, говори за освобжение от рашистан. Ми бегай си обратно в кирливат и мирилива Пияна Просия олигофрен и ни освободи. Вземи със се.бе си и такива русофилистични изчадия като Късопишков, Милийончева и и и .. и си е.бете майката по сибир!
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.09.01 | 12:42

42
ТОЯ С БОБОКА СА РУСКИ ЧУКУНДУРИ..., НЕМАТ РАБОТА ВЪЪОБЩЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ...., АМА МИИИСИРА НЕЩЕ ДА РАЗБЕРЕ..

Добави коментар

Водещи новини