Сергей Станишев гласува и скочи на Нинова

  • 21 ноември 2021 18:53

  • 3066
  • 4
Сергей Станишев гласува и скочи на Нинова
© Булфото архив

“Всеки социалист в България има тежки притеснения, защото за съжаление ние стигнахме безпрецедентно дъно в историята на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. За 4 години от 950 000 гласа на 270 приблизително, това са почти 700 000 избиратели, които са дали оценка на политиката, водена от това ръководство и те гласуваха с краката си – или неучаствайки в гласуването, или гласувайки за други политически сили”. Това коментира пред БНТ лидерът на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, след като на изборите за парламент миналата неделя БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е остана четвърта политическа сила.

“За първи път можем да говорим за загуба не само на периферия, но и на ядро на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, което означава, че тази линия на консервативна левица, линия на състезание с националистите и патриотарите на тема кой е по-традиционалист, кой е по-националист, това не е идентичността на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Корнелия Нинова: Гласувах за президент-държавник, който ще се старае да има мир

"Ако БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е иска да бъдем модерна европейска партия, която да привлича и леви, и центристки гласове, и да бъдем силни, което винаги е било условието за сила на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е – консолидация на лявото и разширяване към центъра, значи трябва да се промени политиката. И това, което обаче виждам за съжаление от вчерашния “пленум”, защото това не е пленум, това е фарс. Това е срамно явление, когато имаш такава катастрофална загуба, да замиташ всичко под килима", обясни той.

"Искам да знам кои са тези членове на националния съвет, които смятат, че всичко е окей и дават смел мандат на това ръководство, което по същество не пое отговорност за резултата, защото псевдооставката е един трик за печелене на време, за участие в преговорите, неясно с какво морално основание и за раздаване на постове на свои хора, които после трябва да го върнат като жест при повторни избори, защото никой от това ръководство не смятат да си ходят при тези резултати", каза още бившия лидер на социалистите.

Много съм притеснен също от това, което чувам, защото на сайта на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не видях това, какъв всъщност е мандатът за преговори, мандат няма. Има две неща, които са твърде общи – едното казва, че не трябва да има.., че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е против либерална политика и против приватизация на ББР, което е един малък елемент от политиката и другото е националните интереси по отношение на Република Северна Македония.

По същество това е картбланш. Това означава договаряйте се за всичко, каквото искате само и само да влезем в управлението и да си разпределим постове. Оцеляването на ръководството, може да бъде за сметка на оцеляването на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е като кауза и като партия. Това е неприемливо” заяви още той.

Мая Йорданова
3066 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Дирбекир

2021.11.21 | 20:22

4
Баба ми и дядо ми както и много техни връстници и деца бленуваха как тогавашния млад Станишев"нашто хубаво момче"по техни приказки ще върне миналото!Няма по голями бок,,луци,психопати и безполезници от политиците,чиято единственна работа е да карат /разделят и владеят/ хора и народи за да са на власт!
Хе хе

2021.11.21 | 19:35

3
И серго извади ножа на умрялата биволица :) Ма аз да го питам - как може да е е..ал тоя травестит Елена Милиончева? Да го .. у извратеняка :)

2021.11.21 | 19:18

2
Станишев е още по - голям негодник от Нинова ! Педераст евродупетат , гнило копеле !

2021.11.21 | 19:16

1
Първанов , Станишев ,Нинова , Вагинин , Р . Овчаря и почти цялото БСП ръководство милионер до милионер , боклук до боклук ! Как не са паднали до 20 000 се чудя ?! До следващите избори !

Добави коментар

Водещи новини