Дончев: Гласувах да се върнем на пътя на реалната политика, която носи ползи на хората

  • 14 ноември 2021 12:00

  • 211
  • 2
Дончев: Гласувах да се върнем на пътя на реалната политика, която носи ползи на хората
© ПП ГЕРБ

Гласувах за това да се върнем на пътя на реалната политика, която носи ползи на хората. Гласувах за това България да има силата и смелостта да става по-сигурна, справедлива, богата и обединена.

Само заедно можем да преодолеем хаоса, в който живеем последните осем месеца, да продължим модернизацията на държавата, инвестициите в образованието, здравеопазването и инфраструктурата.

Това заяви водачът на листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, след като гласува в родния си град Габрово.

Сачева: Днес гласувах за по-доброто бъдеще на област Добрич и на България

„Не съм престанал да вярвам в колективната мъдрост на хората и все си мисля, че един или двама могат да се заблудят, но народът – никога. Искам да видя българите обединени, мобилизирани, амбицирани в името на голяма цел. Тогава можем много, можем почти всичко”, каза още Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
211 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Естесвено

2021.11.14 | 15:47

2
Гласува за да може още да крадат
Браво

2021.11.14 | 12:51

1
Само така!

Добави коментар

Водещи новини