Сачева: Днес гласувах за по-доброто бъдеще на област Добрич и на България

  • 14 ноември 2021 11:57

  • 186
  • 1
Сачева: Днес гласувах за по-доброто бъдеще на област Добрич и на България
© Фейсбук

Днес гласувах за по-доброто бъдеще на област Добрич и на България. Бъдеще, което може да даде възможност на хората тук да бъдат успешни, проспериращи, благоденстващи, написа във Фейсбук Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е

Надявам се всеки, който се чувства гражданин на Родината ни, да излезе и да гласува. Да избере екип от хора, които са доказали във времето, че знаят и могат. Екип, който да ни изведе от кризата и който не е плод на пропаганда, проектен инженеринг и агресивен маркетинг.

Проф. Герджиков: Гласувах за това да се откажем от омразата и противопоставянето

Днес е важно всички да проявим отговорност и решителност, защото от всеки един зависи какво ще се случи в следващите години. Ще продължим ли с разделението, омразата и разрухата или ще потърсим мостове, за да започнем отново градеж.

Вярвам, че ще победят най-добрите - аз гласувах за най-добрия екип, който може да състави редовен кабинет и за най-добрия кандидат за президент и вицепрезидент.

Призовавам всички да направят своя избор, да гласуват и след това да проверят разписките от машината, за да са сигурни и спокойни за гласа си!

Последвайте канала на

Радина Лазарова
186 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.11.14 | 14:43

1
Добре, че не е за боко

Добави коментар

Водещи новини