Дани Каназирева: Три важни проекта в община Първомай чакат зелена светлина

  • 29 октомври 2021 10:38

  • 1096
  • 5
Дани Каназирева: Три важни проекта в община Първомай чакат зелена  светлина
© ПП ГЕРБ

Три проекта, заложени по времето на мандата на правителството на Борисов, които ще улеснят живота на жителите и работата на бизнеса, е належащо да бъдат реализирани в община Първомай. Това заяви кандидатът на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за народен представител и водач на листата за област Пловдив Дани КаназиреваДани КаназиреваАдвокат д-р Дани Каназирева е български политик от Пловдив. Омъжена с едно дете. Завършва.

„На първо място е строежът на нов мост над река Марица на републикански път Първомай – село Градина. В момента старият създава затруднения, както за хората, така и за местния бизнес. Всички документи и процедури, включително и в кадастъра, бяха подготвени, докато бях областен управител. Има издадено и разрешение за строеж, но все още изграждането не е стартирало и се бави от Агенция пътна инфраструктура София“, обясни Каназирева.

Каназирева: Добрата инфраструктура е един от водещите критерии за качество на живот, дължим го на общините в Пловдивска област

Тя допълни, че е изключително радостна, че следващият месец ще започне ремонта на пътя Асеновград-Първомай.

„За реализирането на този проект като областен управител положих много усилия. Тази пътна връзка е 26 километра и е в много лошо състояние. И имаше много жалби от населението, обясни кандидатът за народен представител. По думите й пътят ще бъде изграден с 3 пласта асфалт, а в населените места - 2 пласта, заради това, че има входове към парцелите и няма как да се повдигне конструкцията.

Бившият областен управител коментира и още един инфраструктурен проект, който е изключително важен за региона – реконструкцията на пътят от Поповица до Хасковска област с дължина 44 километра. „Пътната връзка е от особено значение за двете области. Именно затова трябва да бъде ремонтиран, но в момента, както и не малко други проекти е спрян от служебното правителство“, посочи Каназирева.

проекти е спрян от служебното правителство“, посочи Каназирева.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1096 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
☠Дани Каназирева☠

2021.10.29 | 14:41

5
☠.¸¸¸.Боко-българоубиецо, канибал гнусен, изрод милиционеро-болшевишки, педофил долен, Дай-Боже СКОРО ДА МРЕШ в адски мъки и да се пържиш в ада во век и веков.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Амин.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

2021.10.29 | 14:41

4
░░░По закона за администрацията чл.14, ал. 4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ░░░Борисов излежава осем месеца в затвора в Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ░░░Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ░░░Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ░░░Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ░░░Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ░░░Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ░░░Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка! Всичко друго е ташак!
*Лилянa Пaвлoвa*

2021.10.29 | 14:40

3
Долу сатанинската антибългарска секта ГЕРБ-СДС-ДПС! Доживотен затвор за канибалите-мафиози-българоубийци Цветан Цветанов и Бойко Борисов! Да чукат камъни за тунела под Шипка!
Stamatis

2021.10.29 | 13:00

2
тази все се явяваше от някоя партяи или инициативен комитет и след това винаги я назначава САМО от ГЕРБ!
Ала бала

2021.10.29 | 12:08

1
А комисионната чака ли

Добави коментар

Водещи новини