Дани Каназирева: Време е да осъзнаем, че сами определяме съдбата си

  • 14 ноември 2021 11:53

  • 216
  • 1
  Дани Каназирева: Време е да осъзнаем, че сами определяме съдбата си
© ПП ГЕРБ

Водачът на листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за 17 МИР Дани КаназиреваДани КаназиреваАдвокат д-р Дани Каназирева е български политик от Пловдив. Омъжена с едно дете. Завършва и кандидатът за народен представител д-р Иван Червенков гласуваха днес в ПГХВТ СВ. ДИМИТРИЙ СОЛУНСКИ – Асеновград.

„Днес гласуваме за трети път тази година и аз отново дадох своя глас за дясно, проевропейско управление, което най-после да даде на България стабилност и сигурност, за да преодолеем заедно кризата и последствията от нея – в здравен, социален и икономически аспект“, коментира Каназирева.

Тя подчерта, че сме изправени пред редица изпитания, пред трудни избори и отговорни решения. Затова е много важно всички заедно да направим правилната крачка напред, за да върнем нормалността в живота си.

„Време е да осъзнаем, че бъдещето ни зависи от нашите собствени усилия, че демокрацията и нейните ценности не са даденост и не се получават даром, че сами определяме съдбата си. На страната ни е нужна градивна политика и стабилно правителство. Нужен ни е държавен глава, обединител на нацията, който няма да позволи България да бъде отклонена от нейния европейския път на развитие“, каза в заключение Каназирева.

Борислава Борисова
216 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Th

2021.11.14 | 12:16

1
Тая баба да не е спала в микровълнова печка. Готова е за Хелоуин с тая спечена физиономия.

Добави коментар

Водещи новини