Слави Трифонов скочи на проф. Герджиков и зададе един голям въпрос

  • 15 октомври 2021 16:52

  • 13642
  • 219
Слави Трифонов скочи на проф. Герджиков и зададе един голям въпрос
© Колаж: Novini.bg/ Булфото

Гледах едно интервю на Миролюба Бенатова с кандидата за президент на България Проф. Анастас ГерджиковПроф. Анастас ГерджиковРоден е на 28 февруари 1963 г. в Кърджали. През 1982 г. завършва Националната гимназия за древни. Ако не сте го гледали, препоръчвам ви да го изгледате. Има го в интернет. Миролюба Бенатова зададе всички важни въпроси, които трябва да се зададат на кандидата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за президент.

И които, сигурен съм, бихте искали да му зададате и вие.

Алфа рисърч: ГЕРБ води пред БСП с 6,3%, ПП - трети. Радев пред Герджиков

Миролюба попита професора за полицейското насилие над протестиращите и за неговото отношение към протестите от миналата година. Преди това тя му пусна видео с насилието над журналиста Димитър Кенаров и с разказа на бития студент Евгени Марчев. Миролюба го попита и за кюлчетата и пачките в чекмеждето от спалнята на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Пусна му и снимки на това прословуто чекмедже. Снимки, чиято автентичност беше доказана от две експертизи. Попита го и за средния пръст, който размаха преподавателят в СУ Стойчо Стойчев на протестиращите. Пусна му и снимка с въпросния среден пръст.

Въобще, Миролюба се беше постарала да улесни отговорите на професора, като му покаже пред очите единствените възможни отговори.

Но проф. Герджиков се оказа, че не вижда това, което всички виждаме. И предпочете да даде унизителни отговори.

Човекът каза, че се съмнявал в автентичността на снимките от спалнята на Борисов, защото “никой нормален човек не си държи парите по този начин”.

Човекът каза, че не му станало ясно кои са правите на протестите, щото имало и контрапротести.

Не взел отношение за полицейското насилие, защото като ректор не можел да вземе такова отношение.

Човекът каза още, че не е наложил дисциплинарно наказание на Стойчо Стойчев, защото не искал да прави уволнения заради политически възгледи. Не знаех, че средният пръст е политически възглед.

Въобще, струва ми се, че на поставените въпроси фолк певицата Луна би дала по-обективни отговори от професора.

Добре е да изгледате това интервю, поради две причини. Първата причина - това интервю е доказателство, че неудобните въпроси, зададени неудобно, не могат да намерят място в големите телевизиии. Скъпи журналисти, ако искате да задавате такива въпроси - ходете си ги задавайте в малките телевизии. В кабеларките. В интернет. В големите телевизии може само удобни въпроси.

Слави Трифонов постави условие за съставяне на коалиция

Има и втора причина да изгледате интервюто. Това, че има недостойни хора, които са се кандидатирали за президент, не е голяма драма. Винаги е било така. Не е по-различно и днес. Сред кандидатите за президент има много недостойни хора. Например, онзи, дето не беше чел проекта за конституция на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, пък го подписа. Или пък онзи, който щеше да се дави с релса в Бургаския залив. Въобще - много са. Но те, така или иначе, няма да бъдат избрани за президент.

Друг е важният въпрос, който следва от това интервю? А той е следният: Възможно ли е години наред начело на най-големия и престижен университет в България да е бил човек без чест и достойнство?

Радина Лазарова
13642 219

Свързани новини

Коментари 219

Добави коментар

2021.10.21 | 14:07

219
Един напълно неграмотен селянин не може да задава въпроси и да коментира професор от ранга на Герджиков. Професорът е обективен. Къдравата кокондерка беше изключително заядлива до простащина.. Такова поведение единствено може да хареса на това тъпо гологлаво копеле, което може и майка си да продаде за пари!
Боби

2021.10.15 | 20:33

199
Слави,Слави,толкова си злобен,самонадеян и отмъстителен,че ставаш за смях и отвръщение.Защо професора трябва да отговаря на безумни и идиотски въпроси на поставени журналисти.Той не падна на вашето мръсно,подло и целящо поведение на унижение.Няма да го сломите,не сте на неговото ниво.УСПЕХ ПРОФЕСОРЕ.
Да

2021.10.18 | 01:52

218
Слави е един озлобен нещастник! Същите са и последователите му!

2021.10.17 | 16:23

217
Чудесно казано, Боби!
Слави, каза го

2021.10.16 | 11:32

216
точно и ясно!
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.10.16 | 01:37

215
Какво мислиш за присъдите, които съдът в Страсбург постоянно налага на България, заради Иван Гешев, Герджиков?
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.10.16 | 01:28

214
Миролюба попита професора за полицейското насилие над протестиращите и за неговото отношение към протестите от миналата година. Преди това тя му пусна видео с насилието над журналиста Димитър Кенаров и с разказа на бития студент Евгени Марчев. Миролюба го попита и за кюлчетата и пачките в чекмеждето от спалнята на Бойко Борисов. Пусна му и снимки на това прословуто чекмедже. Снимки, чиято автентичност беше доказана от две експертизи. Попита го и за средния пръст, който размаха преподавателят в СУ Стойчо Стойчев на протестиращите. Пусна му и снимка с въпросния среден пръст. Въобще, Миролюба се беше постарала да улесни отговорите на професора, като му покаже пред очите единствените възможни отговори. Но проф. Герджиков се оказа, че не вижда това, което всички виждаме. И предпочете да даде унизителни отговори.
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.10.16 | 01:28

213
На 13 октомври 2020 г. по инициатива на студенти от СУ „Св. Климент Охридски“ пред Ректората се събраха десетки техни колеги от над 10 ВУЗ-а в столицата. Младите хора заявиха, че подкрепят исканията срещу правителството и главния прокypор. „Искаме да живеем и учим в свободна от коpyпция страна“, - надигнаха глас те. Нищо не казахте по въпроса, професор Герджиков, защо?
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.10.16 | 01:27

212
Всяка година заради корупция България губи над 11 млрд евро, или 14% от БВП, по данни на Европейския парламент, ОЛАФ, Евростат и Европейската комисия. Това прави над 100 милиарда евро за периода на управление на Борисов и ГЕРБ, които издигат и подкрепят кандидатурата на проф. Анастас Герджиков.
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.10.16 | 01:27

211
Миналото лято у нас бе лято на протестите срещу режима на ГЕРБ и Бойко Борисов. Хиляди искаха неговата оставка и оставката на главния прокypoр Иван Гешев. На 21.09.2020 г. бългaрcки учeни в чужбинa излязoхa c oтвoрeнo пиcмo в пoдкрeпa нa aнтипрaвитeлcтвeнитe дeмoнcтрaции у нac. Това бяха нaд 70 доказани в своята област учени от 12 държaви. Вие къде бяхте, професор Герджиков?
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.10.16 | 01:27

210
Не му било ясно на Герджиков кои са прави, защото имало и контpaпpoтecтиращи. Нека да ти обясня, Герджиков. Контpaпpoтecтиращите дойдоха opганизирано с автобycи. Бяха едни такива мургави и не знаеха защо са ги докарали. Сега ясно ли ти е, педал?
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.10.16 | 01:26

209
Само като погледна Герджиков с тия мазни устни, тесни рамена и плътен широк задник, се сещам за мамините синчета в училище, дето плачеха като не им пишат шестица. Завършваха комплeксиpaни и девствени, в университетите им се смееха, момичетата им се подиграваха и напълно резонно те обръщаха резбата. После целуваха задници, за да се издигнат, като си мислят, че някой ще ги брои за хора. Накрая остават завинаги да живеят с майките си, защото са мамини cинчeта. Това е накратко Анастас Герджиков. Всъщност те са го бeлязaли още с името Анастас.

Добави коментар

Водещи новини