Александър Иванов: Авансовите плащания към строителните фирми гарантират закупуването на материали

  • 14 октомври 2021 17:43

  • 2600
  • 4
Александър Иванов: Авансовите плащания към строителните фирми гарантират закупуването на материали
© Кадър: Нова телевизия

ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в винаги е била отворена за комуникация. 45-то и 46-то НС не искаха да разговарят с нас, но и затова не успяха да съставят правителство. Не можаха да решат нито един проблем. Това заяви финансовият експерт Александър Иванов от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в предаването „Денят на живо“ по Нова нюз.

Сега се молим да не завали сняг, че ще стане страшно. Служебното правителство не успя да осигури един лев за зимно поддържане. Това ще е поредната криза, както с кораба „Вера Су“.

"Екзакта": ГЕРБ първи, ИБГНИ не влизат. Петков и Василев привличат най-много негласували

На въпрос ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ли изведе строителните фирми на жълтите павета, Иванов заяви: „Това е най-смешното оправдание“. По думите му предстоят още социално-икономически протести.

„Авансовите плащания гарантират закупуването на материали. Ясно е, че България е била спестила пари за реализирането на големи инфраструктурни обекти. Хората протестират за реализирани и неизплатени проекти“, уточни той.

Запитан с кого ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще се коалира, тъй като всички социолози им ги поставят като първа политическа сила след изборите, Александър Иванов каза: „Прекалено рано е да говорим какво ще се случи. След провеждането на демократични избори, може да започнат преговори в рамките на НС, за да се внесе ред в хаоса“.

На въпрос дали лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще бъде депутат в следващия парламент, Иванов заяви, че се надява.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2600 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.10.14 | 18:08

1
МРЪСЕН ЛЪЖЛИВ КОРУМПИРАН НЕНОРМАЛНИК

2021.10.14 | 21:04

4
щот никъде по света не дават пет пъти цената на всичко в аванс. само в зайчарника на тиквоча.

2021.10.14 | 20:24

3
Що?
Анонимен

2021.10.14 | 19:07

2
ГЕРБ МОЖЕ ДА НЕ ПРАВИ РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ!!! ДУМИТЕ И ДЕЙСТВИЯТА НА РАДЕВ И ПАРТИИТЕ МУ, СА ДОСТАТЪЧНА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ ЗА ГЕРБ!!!

Добави коментар

Водещи новини