Основният играч ли е "Продължаваме промяната"?

  • 05 октомври 2021 10:39

  • 1052
  • 6
Основният играч ли е "Продължаваме промяната"?
© Булфото, архив

Ще имаме смислена и по-конкурентна, по-изпълнена със съдържание битка за най-високия пост в държавата. Тази прогноза направи в интервю за БНР Добромир Живков, управител на социологическа агенция „Маркет линкс“.

"Преднината на сегашния държавен глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е отчетлива, но не може да кажем категорично, че резултатът е предизвестен", смята Живков.

И обърна внимание на това, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не биха искали да изглеждат твърде близо до ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в с директна подкрепа за кандидатурата на Проф. Анастас ГерджиковПроф. Анастас ГерджиковРоден е на 28 февруари 1963 г. в Кърджали. През 1982 г. завършва Националната гимназия за древни.

"Има и желание да се покаже политическа еманципираност, което пък крие риск за по-нисък резултат на Герджиков", каза още социологът.

Радев VS Герджиков VS Панов: Кой ще вземе президентската битка?

По отношение на парламентарните избори Живков посочи, че "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" (ПП) е с „набиращо самочувствие". Той определи формацията на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на като „основен политически играч, който ще разпределя властовите ресурси“.     

Според Живков голямото разочарование от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" (ИТН) не е успяло да свали „градуса на тлеещото политическо напрежение от последните години“, а служебните министри, основали ПП, са показали това, заради което голяма част от българските граждани са  подкрепили ИТН.

„Така че тази партия отговаря на обществените очаквания. Освен това представя един лидерски модел от нов тип, въпреки че отново имаме фиксация върху определена личност. Но това е лидерство, което е различно от лидерството при г-н Борисов или при г-н Трифонов.“

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1052 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Престъпни П.утки

2021.10.05 | 16:45

6
е основният ЛИЗАЧ!

2021.10.05 | 15:15

5
Кандидатите Василев и Петков, мошеници от класа, единия с дела в Лондон и дължащ пари там, другия назначен за министър с двойно гражданство и третия с откраднато над 1милион ДДС, ще правят партия. Изпечените лъжци, пак лъжат, като казват, че не са Радева партия. Е, точно такава са. Дни преди да обяви Радев новия кабинет, ги събра и се е говорило само за това. Тъй, като старата му партия, родена от Юмрука, Отдъхни си БГ, ние си отиваме , не оправда очакванията и едва влиза в парламента, сега се опитва с тези.Е, само, че народа вече не се подвежда и проучванията сочат 7% на избори. А ето и това е рейтинга на Радев. Нали има 60% одобрение, защо партията му не е на първо място, както когато Бойко се яви за първи път, спечели убедително от РАЗ първо място. Ами просто, защото не са Бойко. Ето след 11 години на ГЕРБ отреждат отново първо място с 9%разлика пред втория. Толкоз. Народа си иска Бойко, за да има, както обеща 2024 година завършена магистрала Хемус, двойно увеличение на заплатите на лекарите и 40% увеличение на заплатите. За това масово гласуване за ГЕРБ за да предотвратим фалита на държавата. Държавите си харчат парите от плана за възстановяване, а Хардвардците ще го внесат след нова година. Толкоз. П,С. Това са новите Бареков еднодневки. И Бареков вкара толкова депутати от първия път, и после се разпадна, а това очаква и ИТН. Троловете през годините постоянно пишеха, ГЕРБ ще последва НДСВ, а това се случва с техните

2021.10.05 | 15:14

4
И децата ги разбраха...Публикацията е на Danny Hristova: "КАКВО СТАВА, КИРЕ? И ние знаем английски...Документите ти са получени на 19 август 2021 г. Така че продължавай да ни будалкаш и вкупом с пРезидента да нарушавате основния закон на държавата! “Получихме заявление за отказ от канадско гражданство на 19 август 2021 г. Започнахме да обработваме молбата ви на 19 август 2021 г. По молбата ви е взето решение. Трябва да получите отговор в рамките на следващите три месеца.”
Дййдйдкдк

2021.10.05 | 11:09

1
Позната история. ДИдва някой от Щатите или Канада на бял кон да оправя държавата. К двамата завършили в Харвард. Странно съвпадение.

2021.10.05 | 13:18

3
Позната история,като не търпим критика,трием,само чорапа има право пет години да си прави каквото ще.

2021.10.05 | 11:30

2
АКО ДОПУСНЕМ ЛЪЖЦИТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ, ЗНАЧИ КСИ ЗАСЛУЖАВАМЕ ОРИСИЯТА

Добави коментар

Водещи новини