Хвалбите към Радев не спират: "Eстествен обединител, който да даде надежда"

  • 28 септември 2021 10:00

  • 1561
  • 11
Хвалбите към Радев не спират: "Eстествен обединител, който да даде надежда"
© Bulphoto

Левицата стои монолитно зад Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, но той доказа, че успява да събере поддръжници от целия политически спектър. Това коментира ръководителят на делегацията на българските социалисти в Европейския парламент Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее, който е член на Инициативният комитет по издигане на кандидатура на Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,.

„Ние не се опитваме да монополизираме подкрепата към генерал Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, но сме последователни. През 2016 г. бяхме първите, които го издигнаха и дадоха доверие на един неопитен тогава политик. Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на не само оправда това доверие, но и го заздрави. На събитието по учредяването на Инициативния комитет бяхме над 50 съмишленици от левицата. Хора, с които преди време сме били заедно на депутатските банки, а сега са успешни кметове на Перник, Русе, Троян“, коментира Витанов пред Bulgaria on Air.

Той описа и защо Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е изборът на хората, които застанаха с имената и биографиите си в Инициативния комитет.

„Фигурата на Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е безспорната алтернатива на сегашния тип управление. Той може да обедини много повече отвъд лявото – има хора с десен политически профил, има такива с центристки и такива, които са от левицата. Защото Радев се превърна в естествен обединител, който може да даде надежда, че тази промяна може да се осъществи“, каза още Витанов.

„Делегацията на българските социалисти в ЕП още през март заяви категоричната си подкрепа за втория мандат на Радев и Йотова. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е стои монолитно зад тях. Имаме институционално представителство от партията с трима представители – двама, от които заместник-председатели, както и уважаваният проф. Радослав Гайдарски. Заедно с тях много социалисти – политици, общественици, интелектуалци. За нас няма съмнение, че Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е нашият президент“, каза още евродепутатът от левицата.

От БСП биха разговаряли с "Продължаваме промяната", Анастасова разкри отношенията Радев-Нинова

Петър Витанов

Според Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее Борисов няма да участва директно в президентската битка.

„Борисов няма да е кандидатът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в по една проста причина. Тогава ще стане много видимо зад кого застава мнозинството български граждани“, отговори Витанов на въпроса, дали е възможен президентски сблъсък за най-високия пост в държавата.

Радев стои стабилно и авторитетно и на международната сцена, категорични са подкрепящите го.

„Като българин не се срамувам, че някой ще козирува пред европейските лидери, а те ще го тупат по рамото. Имаме човек, който най-малкото умее да комуникира на езика, на който се разбират всички политически лидери“, каза още Витанов.

Представителят на левицата в ЕП очаква успешна кампания за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за парламентарните избори.

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е демонстрира, че е партия със 130-годишна история, премина спокойно през политическата буря. Появяват се и изчезват постоянно нови партии и всевъзможни проекти, но БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е водеща политическа сила заради възможността да решава проблемите на хората. Очаквам силна и позитивна кампания и силен резултат на левицата“, завърши Витанов.

Още за изборите - чуйте във видеото: 

Борислава Бибиновска
1561 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2021.10.01 | 18:56

11
Интелект срещу простотията, професор срещу фатмак, ерудиция срещу военно тесногръдие, култура срещу посредственост, езици срещу сричане на английски като Борат, обединител срещу метежник, международно признание и известност срещу международна изолация. Ами то място за мислене няма - ИЗБИРАМЕ ПРОФЕСОР ГЕ-РД-ЖИ-КО-В.ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ.

2021.09.28 | 10:23

2
И кого обедини? Отровните, чалгарите, 'Маджо се обади' и червените? Олигарсите и енергиината мафия? От както е самодържец инфлацията лети, болните се увеличават, хората си мрат ... кое му е хубавото разединението на нацията от пРезидента?
Чичо

2021.09.28 | 21:55

10
Хубавото е, че това е тест за интелигентност..Но ти драги си се провалил преди още да е стартирал! "Аз съм прост и вие сте прости!" Ама прав е Мутрагеньо...мноооого е прав
бай Гошо

2021.09.28 | 11:48

5
На втори тур едно яко обединение срещу него и ще му съборим колибата :)
Ахааа

2021.09.28 | 21:53

9
И накрая едно яко ...осиранеее "Мутрето си отива", това ще е последната серия, преди бай Ставри да му покаже килийката...
Некой си

2021.09.28 | 16:59

8
Държавна Сигурност печели още на първи тур ! Гаранция ! Щастие за другарите и нещастие за обикновенния човек !
Радев - втори мандат на първи тур

2021.09.28 | 10:10

1
Радев е светъл лъч в грозната мъгла на българската говняна действителност.
Platen optimist

2021.09.28 | 12:26

7
Radev , tova ti li si ?

2021.09.28 | 11:51

6
И този лъч се е отправил право в г.ъза ти.
долно уйно,

2021.09.28 | 10:32

4
малко трудно ще е "само ГЕРБ" - вашата тиква не смее да се кандидатира срещу "боклука". Жалкари.

2021.09.28 | 10:24

3
Само ГЕРБ!!! Радев е боклук

Добави коментар

Водещи новини