Треска за избори: Нинова се допитва до структурите за приоритетите

  • 27 септември 2021 12:30

  • 533
  • 1
Треска за избори: Нинова се допитва до структурите за приоритетите
© Bulphoto, архив

Ние гарантираме стабилност и намиране на работещи решения, увери лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, която провежда срещи с районните структури на партията. 

"Обсъждат се социално икономическите проблеми по места, увеличението на цените, състоянието на бизнеса, работни места и доходи. Искам заедно със структурите да вземем решение за политическата, организационната и кадрова подготовка на партията за тези избори. Ние сме партията,която започна борба срещу стария модел на управление още преди 5 години, но ние гарантираме и стабилност, конкретни решения, последователност и диалогичност", заяви тя. 

Нинова предупреди за задаващата се тежка криза.

"Тя може да се реши само с работещи и разумни действия, а не с популизъм и емоции. Ние можем да предприемем тези действия", отбелязва още тя.

Безличието на партиите: Защо толкова се бавят с кандидат-президентите си?

През днешния ден лидерът на социалистите има срещи с областните ръководства на Перник, Плевен, Враца, Пловдив област и Стара Загора. Утре разговорите продължават с други пет области.

 

Борислава Бибиновска
533 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ИСТИНАТА

2021.09.27 | 12:49

1
Другарко Нинова, Вашият ПРЕОРИТЕТ е, да ОБЯВИТЕ СПИСЪКА с ИМЕНАТА на тези, които ПОДМЕНИХА листата Ви за Евровота!!! Нищо друго!!!

Добави коментар

Водещи новини