Вежди Рашидов: ГЕРБ не бави номинацията за кандидат-президент, това е стратегия

  • 25 септември 2021 14:06

  • 2073
  • 15
Вежди Рашидов: ГЕРБ не бави номинацията за кандидат-президент, това е стратегия
© Булфото (архив)

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не се бави с номинацията за кандидата си за президент. Това е стратегия. Ние сме мразеща държава и има една огромна машина, която веднага обработва помията и започва да бъде обливан с помия кандидатът. Човекът трябва да е консенсусен, обединител, интелигентен, професионалист, реализиран“. Това каза пред БНР скулпторът и политик Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

По повод новия проект „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ той посочи, че обявяването на търсене на почтени хора отново разделя хората.

„Не е хигиенично да се самоопределяш за почтен. До вчера никой не познаваше тези хора, те са от три месеца на сцената. Там много пари играят. Те гонят отлива на онези, несигурните, които се лашкат. От тая сбирщина да правят почтеност... Почтеността не се казва, а се доказва като истината. Отправят много грешно послание в грешна държава. Ние сме лош народ... Да влезеш във властта, трябва да създаваш, а не да плещиш“.

Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко призна, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са правили грешки, „което е нормално“.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е доста градивна партия. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в все още много добре стои сред своите избиратели. От дългото седене настъпи омразата към Борисов. Бойко стана много мощен и силен. Кой премиер е бил три мандата“.

Според него не може всяко правителство да говори на ангро за корупцията.

„Масовото плюене в парламента е падение. Парламентът е градивно място, а не говорилня за хора с арогантен и невъзпитан език“, каза още Рашидов. И допълни, че не е мотивиран да се посвещава отново на политиката.

В предаването „Политически НЕкоректно“ Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко коментира:

„Неприлично беше това, което стана между президента и Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, като го попита коя е неговата родина. Това, че сме от етноса, нима ни прави по-малко граждани?! Родината е там, където са гробовете ни. Тук са моите майка, баща, баба ми, леля ми, брат ми. Всички в тази земя съм ги погребал. Тези 2 квадратни метра са моята родина, защото думата родина идва от думата род... Не е редно един президент да говори така“.

На 1 октомври Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко ще отвори в София галерия „Вежди“. Първата изложба ще включва и негови творби, създадени по времето, когато се лекувал от тежко заболяване.

Борислава Борисова
2073 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
ДПС СА МНОГО ПРАВИ!

2021.09.25 | 20:40

15
ТЪПИТЕ И НЕ АДЕКВАТНИ ДЕЙСТВИЯ НА РАДЕВ И ПРАВИТЕЛСТВАТА МУ ГЕНЕРИРАХА ВЕЧЕ ЗНАЧИТЕЛНА И НЕОБРАТИМО НАРАСТВАЩА ИНФЛАЦИЯ!
ИСТИНАТА

2021.09.25 | 18:05

14
Каква СТРАТЕГИЯ с това НОЩНО ШКАФЧЕ, ЗАПИСИТЕ, Мата Хари, Барселона,......., РАЗКРИТИЯТА на служебното ПРАВИТЕЛСТВО........ и т. н., бе Вежди????
Thu

2021.09.25 | 18:00

13
Ходи да чукаш камъни бе фес миризлив.
ДЖИПКО БИБИТКОВ

2021.09.25 | 17:15

11
ЩЕ МУ ЯДЕТЕ НА РАДЕВ ПАК ХУЯ ТЪПИ ГЕРБЕРИ!!!
Гого Дамаджан

2021.09.25 | 17:44

12
Еви си майката, копеуе бедно!
БАЙ ХУЙ

2021.09.25 | 17:12

10
ЩО НЕ СЛОЖА ТОМА БИКОВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!ТАКИВА ХУБАВИ СВИРКИ МИ ВЪРТИ!
ГРОБ

2021.09.25 | 17:10

9
ВЕЖДИЧКАТА ЯКО ГО ЛАПА НА БАЦЕ!!
Яко ще се мре

2021.09.25 | 14:39

1
Годжи 2
Стъки Тъпото

2021.09.25 | 16:49

8
Аз ще съм най якия най страшниа най опасниа разгромитела на Радеш
kiki

2021.09.25 | 16:39

7
Stiga e daval saveti tozi parvi multak na republikata i otjavlen pianitsa

2021.09.25 | 16:36

6
Нямат подходящ кандидат
ОПГ ГРОБ ЗАД БОРДА

2021.09.25 | 15:32

5
Тиквитe плaтихa с пoстoвe нa мнoгo 6ивши сeдepaсти oт нaй-пpoтивнитe дa слaвят гeй6epaсткaтa кopyпция. тоМАТА ХАРИ бикова, гнусен лайномет стана депутат, въпреки, че е прост като зелка, свинятa Ал-Йo стaнa eвpoдyпeтaт, психoтo Сyгapeff - "диплoмaт", a пeдaлът Ф. Д. - пpoст aдвoкaт, извeстeн със зaгy6eнитe си 6paкopaзвoдни дeлa и aгeнт Никoлaй - дoнoсникът Гeopги Мapкoв стaнaхa "кoнститyциoнни съдии", въпреки че нямат акъл на две магарета слама да разделят. Но вече е ясно и на децата, че ГРОБ се оттича и умните седерасти - като Мавъра и Пешо Коня - и яките нагаждачи като Герджикови ги отсвириха.

Добави коментар

Водещи новини