Испанският "La Vanguardia": Ще сложат ли българите край на ерата "Борисов"?

  • 11 юли 2021 17:55

  • 12114
  • 19
Испанският "La Vanguardia": Ще сложат ли българите край на ерата "Борисов"?
© Булфото (архив)

Един от най-тиражираните и авторитетни вестници в Испания – La Vanguardia, пусна материал по повод днешните парламентарни избори в страната ни.

В статията си Гонсало Арагонес припомня на читателите, че това са вторите избори у нас, след като вотът от 4 април не доведе до съставянето на правителство.

,,Провалът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в с пандемията е една от причините, довели до слабото доверие към лидера на партията Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на изборите от 4 април. Тогава народните представители от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в загубиха 25 места в българския парламент'', пише Арагонес.

Франс прес: ГЕРБ понесе щети заради обвиненията в корупция и санкциите от САЩ

Предварителните сондажи сочат, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в отново няма да бъде в състояние да състави правителство, което вероятно пак ще доведе до "пирова победа" за бившата управляваща партия в страната – победители, но без кабинет. Нещо повече, очаква се дори изборите да бъдат спечелени от партията "Има такъв народ", учредена от шоумена Слави Трифонов, която на последните избори излезе като втора политическа сила, пише онлайн изданието на вестника.

,,Ако цифрите от социологическите проучвания се окажат верни, е твърде вероятно 10-годишното управление на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г начело на балканската страна да приключи'', завършва статията си Гонсало Арагонес, припомняйки, че България остава най-бедната страна в ЕС от присъединяването ѝ към Общността през 2007 г.

Последвайте канала на

Владимир Василев
12114 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
Mitaka

2021.07.12 | 14:50

19
Няма смисъл, от много коментари, да допринасяме да печели този канал. Ето едно обобщение и толкоз. Две години Диков реве по Бойко и файда никаква, не знам, как още му плаща Цветан Василев. Сега по същество. Всичко и мафията са впрегнати против ГЕРБ...Слави,Мутра другар с мутрите Илия Павлов, братя Василеви и получавал по 50 000 от Сашо Дончев, да хвали в шоуто си Бсп. Сега има телевизия, яхта, джипове и ходи с 8 бодигарда. Само, че вече не може да ходи, защото е сакат и не става за нищо. Ива Митева, която избраха за шеф на събранието в близки отношения от 20 години с Дпс.Толкоз. Мая Манолова, гласувала за Пеевски, от Бсп казвала да дадем шанс на Орешарски, позната, като Ванкова Галева Костинбродска Толкоз. Бабикян, известен като бащата на фалшивите новини, Минеков, като непризнат скулптор с баща съветник на Тодор Живков. Хаджигенов, личен приятел на Цветан Василев и известен с това, че е неспособен адвокат не спечелил и едно дело.Толкоз. Т. Донева свързана с групировките Вис и Сик...Капон с мъжа си държи всички обществени поръчки в Пловдив...Толкоз. За Бсп няма какво да се коментира умряла партия с шеф Нинова позната, като Импексова уволнена от шефа си тогава Станишев, точно за корупция. За Дай Бъ, какво да се каже, Христо Иванов Маджио, в близки отношения с ДПС, след цирка Росенец, ядоха и пиха с Доган и викаха Мутри вън, хохохо, Толкоз. О Б О Б Щ Е Н И Е И ТОВА ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ, Е НОВОТО, КОЕТО ИСКА ДА СМЕНИ БОЙКО...ОБРАБОТИХА МЛАДИТЕ, НАТРАПИХА С ГОДИНИ, ЧЕ БОЙКО ИМА ОФШОРКИ, ОСТРОВ, ЛЮБОВНИЦА ДЕТЕ, ПАЧКИ КЮЛЧЕТА, ....НО ВСИЧКО СЕ ИЗПАРИ И СЕ ДОКАЗА, ЧЕ НЯМА НИЩО ВЯРНО. ДАЖЕ 2013 Г. КОГАТО БОЙКО ДАДЕ ОСТАВКА, СТЪРГАХА УЛУЦИТЕ МУ В БАНКЯ, ДА НЕ БИ ДА СА ЗЛАТНИ, Е НЕ СА. КАКТО ЗА ОСТРОВА ГЪРЦИТЕ ВЕДНАГА РЕАГИРАХА И ЙОНЧЕВА, КАЗА, Е МОЖЕ ДА НЕ Е ОСТРОВ, АМА БОЙКО СИ КУПИ ДЪРЖАВАТА, ХОХОХОХ. СЕГА ПАК ИЗБЪРЗАХА И С ПОДСЛУШВАНЕТО. БЕЗ НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО. РАШКОВ ПУСНА МУХАТА И КОИ ПОДЕХА, ХИХИ МАНОЛОВА. НИНОВА. ТРИФОНОВ И ДАЙ БЪ В ХОР...Е НАРОДА ОБАЧЕ ИМАШЕ ВРЕМЕ ДА ПРОГЛЕДНЕ, ЗАЩОТО НАПРАВИХТЕ ЕДНА ОСНОВНА ГРЕШКА. ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СПРЕТНЕТЕ ДЕН ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, ДА СТАНЕ КАТО КОСТИНБРОД. А СЕГА ВСИЧКО СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО И ЗА ТОВА ГЕРБ ОТНОВО ВОДИ НА ИЗБОРИТЕ И ТОЗИ ПЪТ БОЯ ЩЕ Е ПО ГОЛЯМ И ПОБЕДАТА ПО СЛАДКА, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПО ВАШИЯ КОДЕКС. И НАКРАЯ, НАЙ ВАЖНОТО, КОЕТО ПРОПУСКАТЕ, ЧЕ ЗАБРАВЯТЕ НАРОДА. А ТОЙ СИ ИСКА БОЙКО, ЗАЩОТО ИСКА ДОГОДИНА ЗА ЧЕТВЪРТА ПОД РЕД ДА МУ СЕ ВДИГНАТ ДОХОДИТЕ И 2024 ГОДИНА ДА ИМАМЕ 7 ЗАВЪРШЕНИ МАГИСТРАЛИ. А ТОВА МОЖЕ САМО БОРИСОВ.
Mitaka

2021.07.12 | 14:49

18
КАКЪВ КОЛОС Е БОЙКО, А. 10 ГОДИНИ ВСИЧКО ВПРЕГНАТО ДА ГО СЪБОРЯТ АМА НЕ СТАВА. И НЕ СЕ СЕЩАТ ЗАЩО. ПРОПУСКАТ НАЙ ВАЖНОТО, НАРОДА,.А АЗ КАЗВАМ ТО И ВИЗУАЛНО ПОГЛЕДНЕТЕ, МИНЕКОВ, ДИКОВ ХАДЖИГЕНОВ БАБИКЯН РАДЕВ...КАКВИ МУТРИ, А ПОГЛЕДНЕШ ЛИ БОЙКО, ВЕДНАГА ТЕ ГРАБВА БЛАГОРОДНИЯ ЧОВЕК, ХАРИЗМАТА МУ. ЕЙ ЗА ТОВА ОТНОВО ВОДИ СПОРЕД ВСИЧКИ АГЕНЦИИ. И СЕГА ПОБЕДАТА ЩЕ Е НАЙ СЛАДКА, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПО ВАШИТЕ ПРАВИЛА ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ГОНИ БРЕЙ. КАТО ЧУЯТ ИМЕТО БОРИСОВ ИЗПАДАТ В АМОК.
избори нон-стоп

2021.07.11 | 20:34

17
по-добре разходи от милиончета за избори, отколкото беззаконно крадене на милярди

2021.07.11 | 20:29

16
А е,герберастията пак онодана,то май взе да им харесва,разшириха им се вече свинтерите.
Просто човек

2021.07.11 | 20:09

15
Сложихме я!!! Край на Мутрата!!!

2021.07.11 | 19:32

14
ДА ВИДИМЕ ДОВЕЧЕРА МАНАФА ОТ ТУРЦИЯ ДАЛИ ЩЕ СИ ПЛАТИ КЛАТЕНЕТО НА ТИКВАТА. С КОЛКО ГЛАСА ЩЕ МУ ПЛАТИ
2.5 милиона честни, почтени и грамотни българи

2021.07.11 | 19:26

13
Ние сложихме края още миналото лято, сега просто изчегъртваме остатъците. Това ще продължи дълго, защото гербавата инфекция е дълбока.

2021.07.11 | 19:15

11
По скоро заглавието трябваше да бъде" българите ще сложат ли край на мутрите и мафиотите управлявали и ограбили страната в продължение на 11 години"!.

2021.07.11 | 19:21

12
А знаеш ли какво те чака като дойдат новите мутри бе тъпак
Напрайха голяма поръчка от немски пощи

2021.07.11 | 18:54

10
Социолог: "Столипиново" гласува в Дюселдорф и Дортмунд
Гитбурда в анадола ве

2021.07.11 | 18:52

9
Първия мандар 2 милиона вота последния 500 хиляди

Добави коментар

Водещи новини