Франс прес: ГЕРБ понесе щети заради обвиненията в корупция и санкциите от САЩ

  • 11 юли 2021 17:10

  • 1486
  • 1
Франс прес: ГЕРБ понесе щети заради обвиненията в корупция и санкциите от САЩ
© Novini.bg

Българите гласуват за втори път за три месеца в неделя, надявайки се политическите партии този път да могат да се споразумеят за стабилна правителствена коалиция, пише Франс прес, цитирана от БНР.

След почти десетилетие на власт консервативната партия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в на трикратния премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г излезе първа на последните избори през април с 26 процента от бюлетините.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в беше изолирана и не успя да намери партньори за управление, коментира агенцията и посочва, че партията е понесла щети заради обвиненията в корупция и санкции от САЩ по закона "Магнитски", коментира агенцията и посочва, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в дори може да бъде втора на тези избори след "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в.

Според публикацията двете партии получават по около 20-21 процента подкрепа.

Цитиран е политологът Страхил Делийски, който казва, че дори ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да спечели, няма да управлява.

ЦИК с първи официални данни как протича гласуването

Според Боряна Димитрова от „Алфа рисърч“ партиите осъзнават, че избирателите са уморени и ще се постараят да съставят правителство след изборите.

От своя страна професор Антони Тодоров от Нов български университет предупреждава, че „избирателите ще се изморят, тяхната подкрепа за демокрацията ще изчезне“, като екстремистите ще имат полза, ако политическата криза се задълбочи.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1486 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.07.11 | 17:51

1
МАЯ ГАЛЕВА МУТРАФОНОВА******Е КАК НЕ.СЛЕД ПРЕВРАТА НА МУТРАФОНОВА...ТУРИ ВИ КАТО КЬОРАВИ НА ВЛАСТ ДА СЛУЖИТЕ НА ИДИОТА ПУТЬО********ОТКАЗАХ СЕ ДА ГЛАСУВАМ.НЕКА ПУТЬОВАТА ВЕЩИЦА МУТРАФОНОВА ДА СПЕЧЕЛИ И ДА ГО НАЧУКА НА ЗАДУНАЙСКИТЕ ОЛИГОФРЕНЧЕТА ЗА ОЩЕ 150 ПО БЕДНИ ГОДИНИ********СЕГА КРЕМЪЛСКИЯ ИДИОТ,КАКТО ТИ Е ОБЕЩАЛ,ЩЕ ТЕ НАПРАВИ ПОЖИЗНЕН ВОЖД НА ЗАДУНАЙСКИТЕ ОЛИГОФРЕНИ********ПРЕВРАТАДЖИИТЕ НА МУТРАФОНОВА ЩЕ СЕ СДОБИЯТ С ОТБРАНИ КРЕМЪЛСКИ ЕКСКРЕМЕНТИ ЗА ВЯРНА СЛУЖБА НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И ЗА ПЪЛНО РОДООТСЪПНИЧЕСТВО******КРАДЕВ Е СВИНЯ НА ГЕРГОВ*********БЪЛГАРСКИЯТ ПОЗОР НА РУСКИЯ ПАГОН НА РАДЕВ

Добави коментар

Водещи новини