Десислава Танева: Гласувах за възстановяване на нормалността

  • 11 юли 2021 13:42

  • 540
  • 2
Десислава Танева: Гласувах за възстановяване на нормалността
©

Водачът на листата на Коалиция ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри упражни правото си на вот в училище „Хаджи Мина Пашов“ в Сливен.

„Днес гласувах за възстановяване на нормалността, на институционалния диалог и на сигурността. Днес гласувах за България. Гласувах за всичко добро, което може да се случи на страната“, каза Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри. Тя обясни, че заради проблем с машината в нейната секция се е наложило хората да чакат два часа. От началото на изборния ден до 9,30 ч. в 15-та секция в училището е успял да гласува само един човек. Голяма част от чакащите пред секцията са се отказали да чакат и да гласуват.

Борисов ядосан: Правим избори като Венецуела. Добре, че не ни убиха!

„Обстановката стана много изнервена. Надявам се следващото Народно събрание да прояви разум и хората да имат алтернативи. Защото в тези два часа се върнаха поне 10 човека, но ако имаше възможност да се гласува с хартиени бюлетини, хората можеше да упражнят правото си на глас. Бяха дошли хора от София и Созопол, за да гласуват по постоянния си адрес. Това е недопустимо“, коментира Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри.

Тя благодари на всички, имали търпение да изчакат два часа, за да гласуват.

Според Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри най-важното е да упражним правото си на глас, като по този начин изразим своята позиция и грижата за съдбата на страната ни. Тя призова всеки, който иска България да продължи да върви по пътя на развитието, да отиде до избирателните секции.
 

Последвайте канала на

Калина Христова
540 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.07.11 | 17:13

2
МАЯ ГАЛЕВА МУТРАФОНОВА******Е КАК НЕ.СЛЕД ПРЕВРАТА НА МУТРАФОНОВА...ТУРИ ВИ КАТО КЬОРАВИ НА ВЛАСТ ДА СЛУЖИТЕ НА ИДИОТА ПУТЬО********ОТКАЗАХ СЕ ДА ГЛАСУВАМ.НЕКА ПУТЬОВАТА ВЕЩИЦА МУТРАФОНОВА ДА СПЕЧЕЛИ И ДА ГО НАЧУКА НА ЗАДУНАЙСКИТЕ ОЛИГОФРЕНЧЕТА ЗА ОЩЕ 150 ПО БЕДНИ ГОДИНИ********СЕГА КРЕМЪЛСКИЯ ИДИОТ,КАКТО ТИ Е ОБЕЩАЛ,ЩЕ ТЕ НАПРАВИ ПОЖИЗНЕН ВОЖД НА ЗАДУНАЙСКИТЕ ОЛИГОФРЕНИ********ПРЕВРАТАДЖИИТЕ НА МУТРАФОНОВА ЩЕ СЕ СДОБИЯТ С ОТБРАНИ КРЕМЪЛСКИ ЕКСКРЕМЕНТИ ЗА ВЯРНА СЛУЖБА НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И ЗА ПЪЛНО РОДООТСЪПНИЧЕСТВО******КРАДЕВ Е СВИНЯ НА ГЕРГОВ*********БЪЛГАРСКИЯТ ПОЗОР НА РУСКИЯ ПАГОН НА РАДЕВ
аууу ,каква почтенност

2021.07.11 | 14:08

1
Гласува да се обградиш отново с крадливи герберки с фалшиви дипломи.

Добави коментар

Водещи новини