Ивайло Мирчев разкри откъде са 90% от парите на Демократична България

  • 09 юли 2021 08:14

  • 2632
  • 6
Ивайло Мирчев разкри откъде са 90% от парите на Демократична България
© Кадър - Нова телевизия

Къде са ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в? От 4 месеца издирваме Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник за дебат за електронното правителство, Борисов демонстрира мъжество, а го няма никакъв. Вместо тях тук е патерицата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа. Това заяви Ивайло Мирчев от Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от в ефира на Нова телевизия.

По думите му Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския е единственият правосъден министър, които като не е получи подкрепа за нужните реформи в сектора си е подал оставката. "Друг такъв няма!", подчерта още той.

"Нашият приоритет е борбата с корупцията, модернизация на страната и вдигане на доходите. След управлението на Борисов остава само и единствено корупция", подчерта още Мирчев.

Това, което трябва да направим е да освободим страната от мутрите, от тези динозаври от 90-те години, смята още той.

Мирчев подчерта, че 90% от даренията им са хора и фирми от IT сектора. 

Година по-късно: ДБ отново на "Росенец", казаха какво правителство няма да подкрепят

Той се обърна към Кузман Илиев от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа и заяви, че те не са патриоти и 4 години са управлявали с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. "Вие изцапахте думата патриоти", подчерта той.

"ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа няма как да е патерица", отсече още Кузман Илиев и заяви, че те имат ясни цели и ги отстояват. "Не позволихме да се приеме в България Инстанбулската конвенция, имаме ясна позиция по отношение на Северна Македония и я отстояваме", каза още той и допълни, че демокрацията има ясни жалони и те трябва да бъдат отстоявани.

"Надявам се изборите да са честни. А не инвеститорите да ни заобикалят все едно сме Бананова република", каза още той.

"Когато става дума за икономическия интерес на България - не трябва да се влияем дали капиталите са американски или руски", подчерта още той.

 

Последвайте канала на

Калина Христова
2632 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2021.07.09 | 16:57

6
Маджо се обади, парите са осигурени. Оформени като дарение. Всичко е изпрано.
Мартин

2021.07.09 | 15:08

5
Повечето българи вече знаем откъде са поне 90% от парите на Демократична България - от олигарха Иво Прокопиев!
Фифи

2021.07.09 | 12:46

4
Лъжат като дърти цигани, ама айде.
Идиот Новини.бг

2021.07.09 | 09:37

2
нарича тук протестиращите "лумпени", Радев "тъпа фуражка" и "зелен чорап", а спец-службите " простаци".

2021.07.09 | 09:37

3
Идиот - фашизоид от Новини.бг, пише тук че негрите не бива да живеят защото са черни, a генералите от армията били разрушители и терористи.

2021.07.09 | 09:35

1
Лъжите на ДБ съвсем скоро ще лъснат.

Добави коментар

Водещи новини