Патриотите: Трифонов предложи на тепсия сексуалната ориентация на децата ни на ЛГБТИ+ общността

  • 08 юли 2021 11:30

  • 942
  • 3
Патриотите: Трифонов предложи на тепсия сексуалната ориентация на децата ни на ЛГБТИ+ общността
© Булфото (архив)

Царят е гол! Партията на Слави спокойно може да се прекръсти на „Няма такъв народ“, пишат в позиция от Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите - ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на, НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия,

Трифонов претопи България в ЕС и предложи на тепсия сексуалната ориентация на децата ни на ЛГБТИ+ общността само в две изречения. 

"Монд" видя Слави болен и със "сиво-синкава кожа", Трифонов проговори за политиката и Гешев

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в се кани брутално да излъже избирателите си, а и всички българи. Зад фасадата на балканския мачо се крие явно тежка политическа травестия. Колкото и да се снима в софтпорно музикални клипове и да демонстрира черни джипки, Слави разкри истинската си същност. А тя явно клони към ЛГБТИ плюс безкрайност.

Пред френското издание „Монд“, цитирано от български медии, Слави директно призовава Европейския съюз да се превърне в една държава, за да може да се попречи на хора като Орбан. И забележете - поводът е законодателството на Орбан срещу джендър пропагандата и то с фокус децата. Наред с поредните коленопреклонни излияния в стил „НАТО и ЕС са водата и слънцето“ Трифонов явно вече е възприел и джендър ценностите.

Пита се: този човек ли ще управлява страната ни? Този, който за благословията на западняците е готов да обърне резбата? Засега политическата. И да предаде без бой суверенитета на страната. Безусловно.

В такъв момент разбираме дълбокото послание в творчеството на Слави и компания: в знаковото им парче „Ще ти скъсам г**а“.

Поздрави, Слави!    

Радина Лазарова
942 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.07.08 | 12:15

3
Да България, чалгаря са ЗА джендърството и обучението на децата от малки за третия пол... Ети ви ги, заповядайте.. Гласувайте за тях..

2021.07.08 | 12:04

2
Орбанс му дойде турски поток сега дубайски поток ще прави ще качваме още хора на таксита ;)
Българин

2021.07.08 | 11:58

1
Защо от Демократична България нападнаха Милена и лансират някакви ЛГБТ "ценности"? Това поставя ДБ в сектора на ЛЕВИТЕ либерални партии. Съжалявам, не мога да гласувам за такива хора и такава промяна на ценностите!

Добави коментар

Водещи новини