БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ правят шествие в защита на традиционното християнско семейство във Варна

  • 05 юли 2021 18:23

  • 750
  • 4
БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ правят шествие в защита на традиционното християнско семейство във Варна
©

Датата е 6 юли (вторник) 2021 г., 19.00 ч. Шествието ще започне от паметник „Пантеона“ в Морската градина, ще премине през цялата градина, по бул. „Княз Борис I“ и ще приключи на площад „Независимост“ с концерт на Милена Славова и нейната банда.

Ние, „Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. ТритеВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на И НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия,“, категорично се противопоставяме срещу извращенията, които ни се налагат от новите либерални течения, които се опитват да подменят нашата история, бит, морал, култура, ценности и религия. Европа е люлката на християнската цивилизация и този факт не бива да бъде подменян от разни многоцветни флагове и кухи лозунги за права на „различните“. И нещо още по-важно – не бива да допускаме да налагат на децата ни извращението като норма.

Именно поради тези причини ние подкрепихме безусловно Шествието в защита на християнското семейство, подкрепихме и рок легендата Милена Славова, която беше нападната агресивно и безапелационно поради една единствена причина – изразяване на позиция, различна от тази на викариите за „толерантност и равни права“.

Припомняме, че по време на срещата с най-голямата родителска организация РОД – ИНТЕРНЕШЪНЪЛ миналия понеделник ние обявихме и готовността си да внесем в 46-ия парламент Закон за защита половата идентичност на децата и срещу ЛГБТИ пропагандата и педофилията.

За пореден път подчертаваме, че за нас, Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите, семейството се състои от баща – мъж, майка – жена, и техните деца и отново молим най-учтиво ЛГБТИ+ общността да спре да краде дъгата от децата и да я превръща в символ на пошлост и липса на нормалност.

Каним всички български граждани, които припознават нашите възгледи, да се присъединят към нас на 6 юли (вторник) от 19.00 ч. в Морската градина във Варна и след това ги каним на концерт на неповторимата Милена Славова и нейната банда на площад „Независимост“.

Борислава Борисова
750 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Тахир

2021.07.05 | 18:46

1
Аз не съм християнин и като мюсюлманин не преча на християнските ценности, но и вие родни патриоти не ми насаждайте омраза, отделям повърнати материи, само като ви слушам, но знам измежду вас има много двудушевни патриоти които се бият в гърдите и си бръснат орангутанското окосмяване. Вие с този просташки език няма да прескочите бариерата за да влезнете като комунистически кюспета в парламента.

2021.07.05 | 21:00

2
И ТАЯ ПАЧА ЛИ Е ПАТРИОТ
XA XA XA

2021.07.06 | 04:18

3
СЕТИХА СЕ.......................

2021.07.06 | 06:13

4
Пaтpиoт e - дyшa дaвa, зa нayкa, зa свo6oдa, нo нe свoйтa дyшa, 6paтя, a дyшaтa нa нapoдa. И e дo6ъp хpистиянин, нe пpoпyщa литypгия, нo и в чepквa зaтyй хoди, чe чepквaтa й тъpгoвия!

Добави коментар

Водещи новини