Републиканци за България - Търговище залага само на местни хора в кандидатската си листа

  • 24 юни 2021 10:58

  • 321
  • 1
Републиканци за България - Търговище залага само на местни хора в кандидатската си листа
© Републиканци за България

ПП „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“ официално откри предизборната си кампания в Търговище с пресконференция, на която присъства председателят Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и кандидатите за народни представители от партия в 28 МИР. Това съобщават от пресцентъра на партията.

Водач на листата на „Републиканци за България” в Търговище отново е Иван Цонев. Пред журналистите той представи както себе си, така и останалите кандидати от листата на партията.

„Само три месеца след редовните парламентарни избори отново сме изправени пред високата отговорност с вота си да определим бъдещето на нашата страна” , заяви Цонев.

По думите му  предстоящите избори имат изключителна важност, за да „докажем и на себе си, и на нашите деца, че сме дорасли до способността сами да определяме посоката, в която ще се движим, че сме достойни за предлаганата ни възможност да отвоюваме държавата си от пипалата на корупцията и антинародната политика, насочена само и единствено към обогатяване на управленския елит и присъдружните му мафиотски структури”.

И този път Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. залага само на местни хора в кандидатската листа, като призовава за подкрепа в изборния ден, с бюлетина №21.

Цветан Цветанов: Републиканци за България ще работи за диалог и издигане авторитета на българските институции

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа изрази убедеността си, че именно ПП „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“ е реалната алтернатива на статуквото, което имаме днес. „В 45-ия парламент, видяхме, че отсъстваше всякакъв конструктивен диалог за намиране на консенсус, за да имаме здраво правителство, което да може да изпълни неотложните ангажименти по секторни политики и реформи. Ние видяхме популизъм, обидни квалификации и преминаване на всякакви граници за нормален диалог, който трябва да има в българския парламент”, заяви Цветанов. Според него, точно 45-ият парламент е имал най-ниско обществено одобрение, за което говори и фактът, че за първи път в тези 30 години демокрация не успя да се състави правителство след проведени парламентарни избори. „Това означава, че всъщност нямаме реалната алтернатива, която обществото ни желаеше”, категоричен бе той.

ПП „Републиканци за България” се явява на тези парламентарни избори с управленска програма и ясно разписани приоритети:

-  електронно управление;

- реформа на съдебната система;

- реална подкрепа за малкия и средния бизнес;

Цветан Цветанов и Гюнай Исмаил проведоха среща с жители на село Цани Гинчево

- актуализация на бюджета.

Цветанов каза, че Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. ще се придържа към евроатлантическия път, към дясната политика, но има теми, които могат да обединят всички политически формации.

По отношение на машинното гласуване, Цветанов заяви, че то дава равен шанс на всички и изрази надежда чрез него и преодолявайки страха у хората, да се преодолее и механизма, с който можеше да се влияе върху изборните процеси. Тук той посочи и конкретни примери за неотчитане на бюлетини с подкрепа за партията, както и за отчитане на голям брой недействителни бюлетини.

Председателят на партията заяви, че при участие на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. в 46-то НС, партията би работила с всички парламентарни групи по значимите за България и българските граждани проблеми. Но категорично няма да се подкрепят порочни модели, наблюдавани през последните две години. „Убеден съм, че ние трябва да запазим своята идентичност и принципи”, каза в заключение той.

На финала на срещата Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа сподели, че в предходните парламентарни избори Търговище бе първенецът на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. и пожела още по-добър резултат за предстоящия вот.

Цветан Цветанов представи новите лица на Републиканци за България в Силистра

Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. е партия, която толерира различните етноси и не случайно в листата на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. в Търговище има както българи, така и турци.

След това Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Иван Цонев проведоха среща в НЧ „Св. св. Кирил и Методий“ -1882 в град Попово. Пред симпатизанти на партията бе представена листата. Цветанов изрази надежда, че чрез машинното гласуване ще бъдат намалени спекулациите и партии от статуквото няма да манипулират вота на избирателите. Той призова избирателите да излязат и да гласуват на 11 юли, за да може да бъде преодолян корпоративният вот.

Последвайте канала на

Novini.bg
321 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Аве, мисирките...

2021.06.24 | 11:07

1
Сeгa кaтo гo нeмa Пyтьo Вълнeн, "мeлeoнepът" oт Амepикa, КОЙ плaщa нa Цвъки мaсpaфитe? Знaeм, чe Цвъки 6eшe дъpжaвeн слyжитeл, дeмeк e 6eдeн кaт цъpкoвнa мишкa, кaк въpти цялa пapтия, чe имa тpoшици и зa вaс дa клюцaтe? Апapтaмeнтитe ли пpoдaдe, щo нe гo питaтe?

Добави коментар

Водещи новини