Цветан Цветанов представи новите лица на Републиканци за България в Силистра

  • 22 юни 2021 18:52

  • 439
  • 3
Цветан Цветанов представи новите лица на Републиканци за България в Силистра
© ПП Републиканци за България

Председателят на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работни срещи в Дулово и Силистра.

В Силистра той представи водача на листата инж. Тамер Хасан, който развива успешен бизнес в Дулово. Той е пример какви трябва да бъдат политиците, които участват в тази надпревара за 46-то Народно събрание.

„Убеден съм, че Силистренска област има вече своята алтернатива в лицето на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г., за държава с правила, с номер 21 в бюлетината“, заяви Цветанов.

От своя страна водачът на 20 МИР Силистра Тамер Хасан благодари на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа за гласуваното му доверие. Хасан разказа, че е роден и израснал в Дулово. Никога не е бил в политиката, но винаги е помагал със собствени средства на хората.

„За тези 30 години Преход видяхме много неща, но реално нищо не се случи с живота на хората. С каквото и както мога ще гледам да стигна до всеки човек и да бъда полезен“, каза той.

Тамер разказа, че фирмата му не е получила подпомагане заради коронакризата. „Може да съм работил на загуба, но съм успял да запазя квалифицираните си работници“.

В Силистра Цветанов представи Петър Дяков, водач на листата в Русе и втори в листата на Силистра като младо момче, което през последните 6 години е живял и работил в САЩ и направил успешни бизнеси. „В момента инвестира в област Русе и на други места по страната“, разказа председателят на партията.

Петър Дяков заяви, че влиза в политиката поради факта, че има много спънки за успели българи зад граница, които искат да направят крачката да инвестират в България. „Спънките са много. Следя Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. от създаването й. Твърдо подкрепям всички идеи“, каза кандидатът за народен представител.

Третият в листата адв. Трифон Станев заяви, че ПП „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“ е една от най-добрите алтернативи, която трябва да бъде прегърната и подпомогната с ясната идея, че веднъж утъпкана една пътека си личи отдалече и начинът, по който се върви по нея е предопределен.

Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. е нова политическа сила със сериозно място в политическата организация на обществото. Това е печелившата партия, която трябва да бъде подкрепяна от всеки един гражданин, който съзира обстоятелството, че в тези смътни години, които минаха от Прехода до наши дни, проблемите създадени в общество са много повече отколкото успехите“.

По-рано през деня Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и кандидатите за народни представители от листата на Силистра посетиха предприятието на Тамер Хасан в Дулово. Там те разговаряха и представиха приоритетите както залегнали в програмата на партията, така и визия за справяне с проблемите на територията на област Силистра.

 

Novini.bg
439 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
апартамент гейт,

2021.06.22 | 21:46

3
дрехите не променят резултата
Лиляна Симеонова

2021.06.22 | 19:40

2
Много ми хареса снимката. На сградата отзад има решетки на всички прозорци. Дали като свършат, ще приберат Цв.Цв.. зад решетките?
СИНГ - СИНГ

2021.06.22 | 19:01

1
ЦЕЦО - КРАДЕЦО ЧАКАМЕ ТИ ГЪЗЕЦО !

Добави коментар

Водещи новини