Политолог: Слави Трифонов е фигура, която разделя, не обединява

  • 21 юни 2021 16:17

  • 4162
  • 48
Политолог: Слави Трифонов е фигура, която разделя, не обединява
© Булфото архив

Срещата на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в в Пловдив беше доста нескопосано режисирана. Кадрите по медиите показваха хора с маски с логото на партията. Така че дотук със спонтанността! Като преподавател мога да кажа, че никой от моите студенти не е отишъл на тази обявена за национална среща. Това заявява в интервю за "Марица" политологът Любомир Стефанов.

"Колкото и да се опитват сценаристите и г-н Трифонов за изрежисират нещо спонтанно, не им се получава. Що се отнася до въпросите към младежите, по-добре да бяха мълчали", добавя той.

Политолог и социолог след отчета на служебното правителство: Какви са настроенията?

"Впрочем от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" първо се колебаят каква партия искат да бъдат и искат ли да бъдат партия. Това е дилема на НДСВ отпреди 20 години. ИТН са на същото дередже в момента - нямат структури. Имат смислени хора, както се видя в парламентарната им група, но нямат свободата от партийното ръководство и лично от Трифонов да говорят по горещите теми. За съжаление, той лично и неговите най-близки хора бяха най-изненадани от резултатите на предишните избори. А отговорността е колосална. Едно е 20 години от ефир да критикуваш всичко и всички, но съвсем друго е, когато трябва да действаш, след като те посочи суверенът. Да кажем, че първия път е изиграл мълчанието стратегически. Но социологията показва сходни данни за следващите избори. Пак ли ще ходим на избори, ще ги въртим, докато получим 120 гласа?! Може и правнуците ни да не видят този момент!", обясни Стефанов.

На въпрос дали е възможно Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в да бъде премиер, той отговори: "Сакскобургготски 2 - гледали сме подобен сценарий. Не смятам, че Трифонов като премиер ще свърши работа, защото е фигура, която разделя, не обединява. Може би той ще остане в телевизията и ще бъде сирена, която ще надува при неспазване на обещанията или изкривяване на направеното. Сигурно изкушението е голямо за него, но трябва да е наясно, че неговата персона ще се окаже пречка. Но може и да ни изненада", допусна политологът.

Проф. Стефанов заявява още: "Ако протестърите искат да конструират някакво мнозинство, ще трябва да преглътнат БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Ако ще карат на правителство на малцинството, не е задължително. Но ако ще си играят с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, би трябвало да го направят разумно, за да ги обвържат със сигурност, че няма да залитат отново в посока ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Факт е, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, от една страна, е труден, но от друга - лесносмилаем политически съюзник за партиите на протеста, защото е била в опозиция, макар беззъба, срещу управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и Патриотите. Но БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е трябва да даде ясен сигнал, че нещата се променят, че няма уловки в договореностите.

ИНТ обаче трябва да разберат - не може да се отрича правото на никого да се изказва в парламента, да подкрепя нещо, което смята за смислено, само защото бил член на някоя партия - ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в или друга. Политологът е категоричен, че без редовен кабинет няма да има полезен политически ход: "Не можеш да изкараш трети път в рамките на една година едни и същи хора да ти гласуват подкрепа отново и отново", завърши Стефанов.

Последвайте канала на

Novini.bg
4162 48

Свързани новини

Коментари 48

Добави коментар
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.06.21 | 17:05

10
Защо за обединение реват само тия, дето ни крадат?
Ха Ха

2021.06.22 | 23:15

48
Пак са те шибнали с мокрия парцал по главата.
ЛЕД

2021.06.21 | 18:35

18
СЛАВЧО Е ДАМСКАТА ПРЕВРЪЗКА НА ФИГУРАНТА
Ха Ха

2021.06.22 | 20:06

47
И презерватив на Меди Доганов.

2021.06.21 | 19:50

32
Славо,Дамска,Превръскса

2021.06.21 | 17:13

11
Слави Трифонов е забременил Десислава Иванчева. Тя пък нямала десет хиляди лева да си плати гаранцията.
Ха Ха

2021.06.22 | 20:04

46
Я е забременил със ... слюнка. Е на това му се вика плодовитост

2021.06.21 | 20:11

33
САМО НА 11ТИ СЛАВИ ДА НЕ ЗАБРЕМЕНИ БОКО!

2021.06.21 | 19:48

31
Славун,Лъжец,
Мани, мани

2021.06.21 | 19:39

30
Ще се роди някой чалга изрод :)

2021.06.21 | 17:54

16
Я чикиджията
Gerbeerast...

2021.06.22 | 04:30

45
Да го дуаш, мисирка такава
Gerbeerast...

2021.06.22 | 04:30

44
Да го дуаш, мисирка такава
Gerbeerast...

2021.06.22 | 04:30

43
Да го дуаш, мисирка такава

2021.06.22 | 01:35

42
Истинския бибитко, Тошко безвратов Африкаски, нови избори. След, като хората видяха, как си гласуваха сега и то с чужди карти, увеличаване на заплатите на 10 000 лева, как се отказаха от мажоритарния вот и 1то левче и че истинските мутри са те, на изборите, ще получат голям червен картон. И тогава -Борисов 4. Историята от 2013 се повтаря едно към едно, но за тези няколко месеца безвремие, ще страда само народа, ама нека, защото като се гласува се мисли

2021.06.22 | 01:35

41
MутратA Трифонов изнудвал зA 300 000 марки Славчо Христов, зa дa пропагандира за СДС .Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП ....НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП Представяме ви нова порция скандални разкрития за моралната нечистоплътност и алчността на шоумена мутра Слави Трифонов, който сега крои политическа кариера и иска да спасява България. Всъщност патриотарството му е само маска, зад която прозира безогледният му ламтеж му за лично облагодетелстване. В миналия брой публикувахме откъс от трилогията „БГ Кръстника” на летописеца на мафията Георги Стоев, който плати с живота си за смелостта да проговори за тайните на ъндърграунда. В текста той описа как Слави Трифонов е рекетирал бандита Поли Пантев и се е слагал на боса на ВИС Васил Илиев. Сега ви предлагаме нова порция свидетелства на Георги Стоев за двойния морал на златотърсача Трифонов. Вижте как шоуменът е изнудвал Сашо Дончев и Славчо Христов, за да пропагандира за БСП и СДС. Последно се бях виждал със Славчо (б. р. - Христов) точно два дни преди Нова година. Потърсих Крейзи, за да ми уреди среща с шефа му. Бях се присетил, че скоро ще стане една година, откакто му спасих живота. Досега само Маджо даваше пари, а Славчо не ми се беше отблагодарил. Крейзи се обади малко по-късно, за да му кажа за какво искам да се срещам с шефа му. Съвсем спокойно му обясних, че в навечерието на празниците очаквам да ми върне жеста. Крейзи затвори сконфузен, но след минути ме набра отново с мотива, че Славчо имал много ангажименти и нямало да има време скоро да се видим. - Добре тогава - пожелай му да се пази. НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП

2021.06.22 | 01:33

40
Дългия слагач и духач на Кауня да каже и защо хората да харесват хунтата на Кауня, след като видяха и разбраха, че Узунов е маша и куче касичка на Кауна. Дали изчадията, като Канна Рачева, Кулезич, Дачков, Жени Марчева, В. Николаев и други поръчкови на хунта и комумафия мисирки, ще отразят тези далавери. Дали ще отразят и видеото с Корумпирания митничар, за пакетите с рушвети давани ни Узунов, НЕ ВЯРВАМ. Народа ни обаче не е глупав и знае, че освен пури е имало и пари, и ще накаже Хунтата на корумпирания и гнусен Каун...

2021.06.22 | 01:32

39
Нека на 11/07 да си върнем свободата...видя се , че ИТН са фирма за поръчки на Доган и Пеевски, ДеБъ и ИСМВ са слуги на Васил Божков и Цветан Василев, престъпници укриващи се от Българското правосъдие зад граница !!! За БСП и ДПС няма какво да кажем освен,че да КРАДАТ И УНИЩОЖАВАТ друго не могат! Те са са слуги на Кремъл и изпълняват заедно с Радев поръчка за унищожаването на Родината ни. Само ГЕРБ това е истината и всички го знаем 3

Добави коментар

Водещи новини