Божанков от БСП: И Слави с джип. Може ли малко да променяте сценария, че съвсем се отегчихме?

  • 18 юни 2021 09:35

  • 8232
  • 43
Божанков от БСП: И Слави с джип. Може ли малко да променяте сценария, че съвсем се отегчихме?
© Кадър: Слави Т. Трифонов, фейсбук

Срещата на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в със студенти в Пловдив се очакваше с голямо нетърпение, защото лидерът на Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен не се появява пред медии и рядко говори в публичното пространство. От изказванията му обаче не се разбра много, но стана ясно, че той вижда потенциал партията му да е първа политическа сила. Вниманието на всички беше привлечено повече от поведението на Трифонов, а коментарите за това с какво возило е дошъл и че се е движел с охрана са много. 

Изявата на Трифонов в Пловдив даде идея и на кандидат-депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Явор Божанков да направи някои сравнения с други бивши управляващи.

Ето какво написа той във фейсбук"

С.Трифонов: ще бъда по-конкретен, когато му дойде времето. 

С.Сакскобургготски: ще ви кажа, когато му дойде времето.

С.Трифонов: пристига с джип (Тойота Секвоя) и дузина гардове.

Б.Борисов пристига с джип (Тойота Секвоя) и дузина гардове. 

Б.Борисов: не идва в парламента.

С.Трифонов: не идва в параламента.

Сакскобурготски дойде, като надежда на демократичната общност. Прегърна се с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Борисов дойде с обещание да вкара Доган в затвора. Прегърна се с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Явно този път са решили да ни инсталират събирателен образ на всичко до тук: хем не говори, хем не идва в парламента, хем се вози с Тойота Секвоя, хем ни информира за държавните решения през Фейсбук. 

Имам въпрос към сценаристите на тази десетилетна постановка. Фантазия нямате ли? 

Може ли, като сменяте актьорите, малко да променяте и сценария? Че съвсем се отегчихме.

Слави Трифонов:  Дали ще съм в парламента или не, не променя моите отговорности. Сами сме си виновни, че позволихме държавата да се управлява през джипка

Иначе срещата на Трифонов в Пловдив със студентите се предаваше на живо във фейсбук и по партийната телевизия 7/8.

"Човек трябва да бъде почтен и искрен. Има много лидери, които се кандидатират за парламента, и после не влизат в него. Не мисля, че като гласуваш за "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" гласуваш за Слави Трифонов в парламента. Отговорността, която нося, е не само да съм депутат. Нося я от началото на политическия проект и мога да я нося и извън парламента", бяха част от уверенията на лидера на ИТН пред младите българи.

Novini.bg
8232 43

Свързани новини

Коментари 43

Добави коментар
СЕСЕСЕРЕ

2021.06.28 | 16:39

43
СЛАВИ ТЪП ОТО СИ Е СЛАВИ ТЪП ОТО,БОКЛУК,КОЙТО НЯКОЙ ЗАМИТА ПОД ЧЕРГАТА,КОГАТО МУ ПРЕЧИ
СЕСЕСЕРЕ

2021.06.28 | 16:39

42
СЛАВИ ТЪП ОТО СИ Е СЛАВИ ТЪП ОТО,БОКЛУК,КОЙТО НЯКОЙ ЗАМИТА ПОД ЧЕРГАТА,КОГАТО МУ ПРЕЧИ
СЕСЕСЕРЕ

2021.06.28 | 16:38

41
СЛАВИ ТЪП ОТО СИ Е СЛАВИ ТЪП ОТО,БОКЛУК,КОЙТО НЯКОЙ ЗАМИТА ПОД ЧЕРГАТА,КОГАТО МУ ПРЕЧИ
СЕСЕСЕРЕ

2021.06.28 | 16:38

40
СЛАВИ ТЪП ОТО СИ Е СЛАВИ ТЪП ОТО,БОКЛУК,КОЙТО НЯКОЙ ЗАМИТА ПОД ЧЕРГАТА,КОГАТО МУ ПРЕЧИ
констипат

2021.06.28 | 15:21

39
Ака му се май!
Иво

2021.06.18 | 13:22

38
ОЛЕ, ОЛЕ, КАКЪВ ЦИРК..А дпс. МНОГОБРОЙНИТЕ СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ. Ива Митева отгледана от Христо Бисеров, ДПС преди 20 години. И всичко, което приеха в събранието бе с ДПС. А Славчо е ясен. Мутра приятел с Илия Павлов, получавал от Сашо Дончев по 50 000 мари да агитира за Бсп. След убийството му, сега с нов спонсор Цветан Василев.

2021.06.18 | 13:20

37
А Дпс и ИТН, вече се сгодиха. Ива Митева в тесни връзки с Дпс от 20 години приближена на Хр. Бисеров. А и заедно гласувахте всички неща в отишлия си парламент и им позволихте доста секции в Турция..ЛОША НОВИНА ЗА ОПОНЕНТИТЕ НА ГЕРБ, БОЙКО КАЗА ОТ ДЖИПКАТА ЧЕ АКО УПРАВЛЯВА ЩЕ ВДИГНЕ ДОХОДИТЕ С 40%...ХОХО ДИКОВ НАРОДА ГЛЕДА ПАРАТА ПАК ВИ ГО НАБИ БОЙКО. АМИН
Слави

2021.06.18 | 13:20

36
Вижте борецa за нaродни правдини Слави Трифонов, човекa, който днес иска да сменя държавната система с референдум! Истината е, че цял живот шоуменът от Би Ти Ви е живял и се е държал като мутра. Общувал е с мутри, пял е чалга за мутри и гангстери, седял е на трапезите им. Преди да го разстрелят босът на ВИС Васил Илиев пътуваше към среща с Дългия.Сега сцената, наречена България, му отесня. Иска да си отмъсти на Бойко, който не му позволи да продаде златната градинка до Японския за строеж и не му подари 50% от ГЕРБ. А само как му се подмазваше и парадираше с приятелството им... Слави превърна студиото си в трибунал над "престъпната политическа класа", на която всъщност той винаги е слугувал. Иска му се за пореден път да поведе народа, да се пише опозиция. Мислещите хора обаче съзнават, че от екрана на Би Ти Ви се опитва да ги яхне не борецът за правдини, а аверът на Георги Илиев, Илия Павлов и Емил Кюлев.

2021.06.18 | 13:19

35
Истинския бибитко, Тошко безвратов Африкаски, нови избори. След, като хората видяха, как си гласуваха сега и то с чужди карти, увеличаване на заплатите на 10 000 лева, как се отказаха от мажоритарния вот и 1то левче и че истинските мутри са те, на изборите, ще получат голям червен картон. И тогава -Борисов 4. Историята от 2013 се повтаря едно към едно, но за тези няколко месеца безвремие, ще страда само народа, ама нека, защото като се гласува се мисли.

2021.06.18 | 13:19

34
MутратA Трифонов изнудвал ZA 300 000 марки Славчо Христов, зa дa пропагандира за СДС .Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП ....НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП Представяме ви нова порция скандални разкрития за моралната нечистоплътност и алчността на шоумена мутра Слави Трифонов, който сега крои политическа кариера и иска да спасява България. Всъщност патриотарството му е само маска, зад която прозира безогледният му ламтеж му за лично облагодетелстване. В миналия брой публикувахме откъс от трилогията „БГ Кръстника” на летописеца на мафията Георги Стоев, който плати с живота си за смелостта да проговори за тайните на ъндърграунда. В текста той описа как Слави Трифонов е рекетирал бандита Поли Пантев и се е слагал на боса на ВИС Васил Илиев. Сега ви предлагаме нова порция свидетелства на Георги Стоев за двойния морал на златотърсача Трифонов. Вижте как шоуменът е изнудвал Сашо Дончев и Славчо Христов, за да пропагандира за БСП и СДС. Последно се бях виждал със Славчо (б. р. - Христов) точно два дни преди Нова година. Потърсих Крейзи, за да ми уреди среща с шефа му. Бях се присетил, че скоро ще стане една година, откакто му спасих живота. Досега само Маджо даваше пари, а Славчо не ми се беше отблагодарил. Крейзи се обади малко по-късно, за да му кажа за какво искам да се срещам с шефа му. Съвсем спокойно му обясних, че в навечерието на празниците очаквам да ми върне жеста. Крейзи затвори сконфузен, но след минути ме набра отново с мотива, че Славчо имал много ангажименти и нямало да има време скоро да се видим. - Добре тогава - пожелай му да се пази. НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП

Добави коментар

Водещи новини