От "Републиканци за България" - Варна обявиха официално листата си с кандидати за депутати

  • 14 юни 2021 20:14

  • 614
  • 4
От "Републиканци за България" - Варна обявиха официално листата си с кандидати за депутати
© Републиканци за България

ПП „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“ във Варна обявиха официално листата си с кандидати за народни представители за предстоящите извънредни парламентарни избори на 11 юли. Областният координатор на партията за Варна Панайот Кискинов повежда и листата с кандидати за народни представители в предстоящата изборна надпревара в 3 МИР Варна, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Поводът за нашето събиране е официалното представяне на кандидатите за Народни представители в 46-тото Народно събрание. В листата ни с кандидати от Варна и областта влизат 24 души. Аз имах честа и отговорността да бъда избран за  неин водач. Роден и израснал съм във Варна, познавам добре проблемите на областта. На 46 години съм, завършил съм юридическо образование във Варненския свободен университет с профил „Защита на националната сигурност“. Преди да представя част от кандидатите за Народни представители в нашата листа, първо искам да акцентирам върху няколко много важни неща относно нашата предизборна кампания и политическата платформа, която представя политическа партия „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“. Първо, искам да заявя точно, ясно и коректно за всички, че политическа партия „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“ участва самостоятелно на изборите и всякакви обвинения, че сме „патерица“ на ГЕРБ, са неуместни. Не възнамеряваме да правим коалиция с друга политическа партия. Имаме ясно създадена политическа програма, която е направена от сериозни експерти, които са част от нашия политически проект. По тази причина резултатите, които получаваме на изборите от гласоподавателите, са изцяло наша заслуга. Ясно и точно хората най-после е време да разберат, че председател на политическа партия „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“ е Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Вярно е, че той беше идеологът на политическа партия ГЕРБ, но преди две години скъса окончателно с тази политическа партия, за да реализира свой политически проект, а именно ПП „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“. Бях единодушно и демократично избран за предстоящите извънредни парламентарни избори като водач на листата от всички структури на партията ни в област Варна. Всички хора, които попадат в листата ни, са хора от града и областта. Те са част на нашия координационен съвет, както на общинско, така и на областно ниво“, коментира Панайот Кискинов по време на пресконференция. 

Републиканци за България обяви водачите на листите за предстоящите парламентарни избори

На второ място в листата е Красимир Димов. „От Варна съм, на 45 години, семеен, с едно дете. Завършил съм Национална спортна академия с педагогически профил, след което продължих образованието си във Варненския свободен университет и имам магистратура по „Право“. Миналата година завърших магистратура „Бизнес администрация и мениджмънт“. Имам доста опит в сферата на спорта, бивш състезател съм, национален селекционер съм бил и ще работя предимно в сферата на спорта, ако имам тази възможност, с политическа партия „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“.

Трети в листата е Росица Стоева, педагог по образование, зам.-директор на Първа ЕГ във Варна.

Четвърти в листата е Борис Луков, един от най-известни тенори в България и зад граница. „Човек на изкуството, човек който е ангажиран да работи и създава програми в сферата на културата“.

Пета в листата е Нели Вълчева, която сподели за себе си следното: "На 41 години съм, от град Варна, майка на една прекрасна дъщеря. По образование съм магистър по „Право“ и „Икономика“. По професия съм адвокат, от 9 години практикувам адвокатската професия към варненската адвокатска колегия. Ще работя в сферата на правосъдието, нека по-добрите идеи победят. Отделно от това участвам в различни организации на юридически лица с нестопанска цел в сферата на образованието, които подкрепям всячески и ще работя за доброто на Варна и на България. Призовавам всички наши политически конкуренти за един конструктивен и положителен диалог нека по-добрата идея да победи“, заяви Нели Вълчева.

Сред кандидат-народните представители в листата на партията за Варна е и Силвия Димитрова. „Омъжена съм, с 2 деца, родом съм от Плевен, но от 20 години живея във Варна, където се развивам. По образование съм със степен магистър по „Счетоводство и контрол“. Имам собствен бизнес и се надявам с опита и идеите, които имам да бъда полезна за една по-добра промяна“, сподели Силвия Димитрова.

Момчил Василев е представител на младежката организация в област Варна, който също е част от листата с кандидат-народни представители за Варна. Момчил е на 32 години, несемеен. Има средно специално образование. Работи и се развива в специалността си като готвач. „Тясно съм свързан с туристическия бранш и имам доста стаж в хотели и ресторанти, които се развиват тук в областта. За да имаме по-високо качество в хотелите и ресторантите трябва да се развиват повече и да се квалифицират самите работници в този бранш. Да се развиват в техните специалности, за да имаме по-високо качество на обслужване“, коментира днес Момчил.

Част от листата на „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“ е и Георги Георгиев. Той е 45-годишен, семеен, с едно дете. „Завършил съм национална сигурност и митническо разузнаване и разследване в Свободния университет във Варна. Моята кауза е малко лична, тъй като имам детенце, което е болно от диабет и по стечение на обстоятелствата разбрах колко е трудно за диабетиците в България. Те имат нужда от сензори, имат нужда от помпи за инсулин, това нещо не се поема от Здравната каса. Моята лична кауза, както и каузата на много хора е това нещо да бъде включено в необходимите неща, които се поемат от Касата. Диабетиците в България са страшно много, водят много труден живот, има начин той да се подобри и съответно да бъде по-лек като на всички останали. Другото, за което ще се боря, е подобряване на туристическият продукт. Работил съм 20 години в туризма, управлявал съм чужди фирми, както съм имал и собствен бизнес. Туризмът в България и най-вече във Варна от 20 години боксува, в него не се инвестира, а това е наложително“, казва Георги Георгиева. 

Цветанов: Знам, че обществото се умори, но нека гласуваме

Панайот Кискинов обърна внимание на основните приоритети, по които експертите в партията ще работят. „Ние имаме изготвена експертна политическа управленска програма. Тя беше копирана от десни формации, които успяха да я прокарат в медийното пространство като тяхна. Затова сега споделяме само някои акценти. Според нас, задължително трябва да бъдат преизчислени пенсиите, защото в момента пенсионерите живеят под прага на всякакъв жизнен минимум. На второ място ще дадем решение да бъдат увеличени детските надбавки. За съжаление демографската криза в България е тръгнала стремглаво надолу и ние ставаме изчезваща нация. Затова ще настояваме всички млади семейства да бъдат сериозно подпомагани от държавните институции и да бъдат стимулирани. На трето място заставаме зад стимулиране на малкия и среден бизнес, защото през този бизнес във всяка една държава преминават около 80% от брутния вътрешен продукт на страната. Считаме също така, че българското здравеопазване се нуждае от задължителна реформа. Такава е наложителна и в съдебната ни система. Искам да кажа, че ние от политическа партия „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“ сериозно извеждаме проблемите на обществото и даваме адекватни решения за тези проблеми. За това се обръщам към гласоподавателите ни наистина да гласуват по съвест и най-после порочният модел с контролирания вот се надяваме да бъде спрян. Смятаме, че България днес има нужда от една стабилност и едно единение и не случайно нашият слоган и този път е „За държава с правила“. Очакваме гласоподавателите да проявят разум и на 11 юли да гласуват с бюлетина номер 21“, призова водачът на листата за Варна.

Novini.bg
614 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.06.14 | 22:53

1
тръпнех ме в очакване, либимите ми оли го фр е ни

2021.06.15 | 05:49

2
абе, хюмнето на тиквака, цецоу, нали се беше "отказал от политика", ко стана изведнъж, та отново... че вече и без американския мелеардер :)))))
Тези от снимката,

2021.06.15 | 06:37

3
заедно с техния лидер, до стената и крррррррт...
Ali Ahmet

2021.06.20 | 00:53

4
ЗДРАВЕЙТЕ! Знам, че толкова много хора са кандидатствали за кредит в продължение на толкова много години и не са били отпуснати поради тази пандемия, някои инвестиционни компании помагат на някои лица в тази страна и други страни. Целта им е да дават заем според месечния ви доход и ако имате нужда от друг вид заем, те все пак ще ви дадат, но ще трябва да преминете през нормалния процес. Имате ли недостиг на пари и имате нужда от пари, за да поправите някои неща, преди да получите заплатата си? свържете се с тях сега, защото те отговарят на хора, които се нуждаят от малко количество кредит, за да се хранят, плащат такса за обучение, преди да получат заплатата си. Организацията може да ви даде заем за покупка на къща, закупуване на кола и също да започне бизнес за вас. Техният лихвен процент е за подкрепа за пандемия е 2%, продължителността на заема не надвишава една година. Компанията дава от 4000 турски лири и повече. Компанията също има своя инвестиционна платформа, която плаща по-високо от всяка инвестиционна компания. Това е техният имейл: vernoninvestmentandloanservice@gmail.com

Добави коментар

Водещи новини