Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата с кандидати за народни представители в Търговище

08 юни 2021 12:45

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата с кандидати за народни  представители в Търговище
©
232 6

Коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на регистрира листата си с кандидати за народни представители в област Търговище за предстоящите парламентарни избори на 11 юли. Документите бяха внесени от областния координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за област Търговище д-р Дарин Димитров, водачът на листата Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по и областният председател на СДС-Търговище д-р Явор Александров.

„Листата за предстоящия парламентарен вот е балансирана, съставена от уважавани и доказани професионалисти и експерти в сферата на финансите, икономиката, правото, медицината, педагогиката и др. С позитивна и открита кампания, с конкретни и изпълними ангажименти към хората и бизнеса, с отговорност към постигнато до този момент и визия за бъдещето на страната ни, ще призовем избирателите на 11 юли да подкрепят стабилността в държавата", заяви Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по. Тя добави още, че влизат в предизборната кампания за победа.

На второ място в листата за вота на избирателите от коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Търговище ще се бори Гергана Цонева, юрист с десетгодишна адвокатска практика, заместник-председател на Общински съвет - Търговище.

Трети в листата е Митко Стайков, агроинженер по образование, областен управител на област Търговище в периода 2009-2013 г. и 2017-2021 г., общински ръководител на ГЕРБ-Омуртаг.

На четвърта позиция е представителят на коалиционните партньори на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на -д-р Явор Александров, ортопед, областен председател на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за област Търговище.

Пети е Димитър Кънев, директор на дирекция "Социално подпомагане" – град Попово, председател на групата на общинските съветници от ГЕРБ-Попово.

На шесто място в листата с кандидати за народни представители за 28 МИР Търговище е Тунджай Сеидов, магистър по специалност "Счетоводство и одит в нефинансовите предприятия" от Стопанската академия в град Свищов.

Седмата позиция е за Анета Куманова, педагог, директор на Второ СУ "Проф.Никола Маринов"- град Търговище, председател на групата на общинските съветници на партията.

Осми в листата с кандидати за народни представители е Андрей Цонев, педагог в ОУ "Васил Левски" – село Крепча, община Опака.

Novini.bg
232 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
квадрадо

2021.06.08 | 13:43

6
от енергетиката

2021.06.08 | 13:21

5
Най- сладката победа ще е сега за ГЕРБ, защото ще ви бие по вашия изборен закон и няма да има с какво да се оправдавате..Нови избори, Герб вдига Славчо спада, Бсп и Да Бъ , на минимум, Мутри и Галева изпадат. Влизат Патриотите обединени и Борисов 4 Неизбежен ... После хода на Радев е в съда. конституционния съд даде разрешение да го подхванат

2021.06.08 | 13:21

4
A,така. Бойко отново на висота. Днес каза, че ако управлява ще предложи три точки за мандата. Заедно с Патриотите ще ги изпълнят. 1.Ще изпълни обещанието си, от 2009 да изрине всички от ДС и никой вече да не заема никакви важни длъжности. Такива, като Гечев, Христов, и други, ще останат в историята...За да не могат, като сега след време да надигат глави.. 2. Увеличаване на доходите и пенсиите с 40%, два месеца след съставянето на правителство... 3.Премахване, на гишетата и опашките пред тях.. Смятам, че и този път народа ще се консолидира около тези, които работят и си изпълняват обещанията. Избирателите и този път ще подкрепят Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!
Жени

2021.06.08 | 13:20

3
ГЕРБ, СДС и патриотичните формации това е единствения правилен и достоен път на България! Няма път назад, да стегнем редиците и напред! Защото бъдещето ни е пред реална опасност окончателно да загубим свободата и благоденствието на родината си. Затова братя и сестри българи заедно за България да покажем, че ни пука! Няма да позволим повече гаври от чужди държави и техните слуги тук с отечеството ни. Мафията не е по - голяма от България. България над всичко! Всички нормални хора са зад вас, напред! Г-н Митов, адмирации за смелостта и на всички ит ГЕРБ, благодаря и продължавайте. Така има надежда за нормалното развитие и добруване на България Бог да пази България!
Иво

2021.06.08 | 13:20

2
Г-н Борисов напред, няма връщане назад, крайно време е веднъж завинаги да се отървем от националните предатели! 45 години стигат, българи! Точно левите национални предатели и руски слуги за 45 години отрова и престъпления срещу собствения си народ и убийства съсипаха, опустошиха тотално психиката на българина и родината. Това и за 500 години чуждото владичество не успя, това всъщност е трагедията и да се спрат делбите, в България няма русофили и русофоби, има българи и българи за голямо съжаление слуги на чужди държави. Това е недопустимо всички за родината, всички заедно за България. Такова мачкане и унищожение, унижение което другарите сториха на България не е изтърпявала никога, освен през близкото ни минало, което продължава да се мултиплицира в злоба, хули и чистки и трябва веднъж завинаги да се отървем и отхвърлим. За да имаме достотойно бъдеще! Събудете се и се осъзнайте да не позволим повече това да се повтори, защото може би няма да имаме друга възможност и да защитим това което беше съградено и свободата си! Бог да пази България! Да докажем истината!
Mitaka

2021.06.08 | 13:20

1
Нaд 1 млн ще гласувамe за ГЕРБ и щe изметeм БСП/ ДПС и техните рожби .Има Такъв Народ..... Изправи се....Отровното Трио....АБВ....Движение 21....Демократична България.... Възраждане Миля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!

Добави коментар

Водещи новини