Изтече срокът, в който партиите и коалициите можеха да се регистрират за вота на 11 юли

  • 26 май 2021 17:35

  • 517
  • 4
Изтече срокът, в който партиите и коалициите можеха да се регистрират за вота на 11 юли
© bulphoto (архив)

Финал на регистрацията за вота на 11 юли. Изтече срокът, в който партиите и коалициите можеха да внесат подписи за участие. Тепърва ще стане ясно дали те отговарят на условията и ще получат регистрация, предаде БТВ.

И шестте партии и коалииции от 45-то Народно събрание подадоха документи, като освен тях се регистрираха патриотите, „АтакаАтакаПартия "Атака" е създадена на 17 април 2005 г. в София, официално регистрирана в Софийския“ и редица други формации.

Изтича крайният срок за регистрация на партии и коалиции в ЦИК за изборите на 11 юли

До 8 юни партиите и коалициите трябва да регистрират и кандидатските си листи за вота. На 9 юни ще се тегли и жребият с номерата на формациите в бюлетината.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на се регистрираха първи за деня и внесоха 9999 подписа. Казаха, че може да сменят мотото „Работа, работа, работа“, пишат нова програма и вече редят листите. Лидерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г призова партията за мобилизация, но дали той ще е в листите все още не е ясно.

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще обявят своите листи на 30 май.

От „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ обявиха, че след вота ще отправят отново предложения за сътрудничество към партиите на промяната, макар че търсене на широки мнозинства по определени теми не е изключено. В листите на ДБ ще има минимални промени, които те нарекоха „фини настройки“.

Документи за участие в изборите подадоха още партия КОДКОДКонсервативно обединение на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин лидер е бившият на Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва, но без Кубрат ПулевКубрат ПулевКубрат Венков Пулев (известен като Кобрата) е български боксьор, бивш национален и „АтакаАтакаПартия "Атака" е създадена на 17 април 2005 г. в София, официално регистрирана в Софийския“ на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

До изборите остават 45 дни, като на 11 юни официално започва предизборната кампания, която приключва на 9 юли.

10 юли е ден за размисъл, а на 11 юли ще се проведат предсрочните избори.

Мая Йорданова
517 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Tammyflmwa

2021.05.27 | 14:36

4
М­л­а­­д­а­­ ­м­­о­к­­р­­­а­­ ­­у­ч­е­­­н­­­и­­ч­к­­­а­ ­ч­­у­­­к­­а­­ ­­­ ­W­ ­­W­­­ ­­­W­­ ­­.­­ ­B­­­ ­­G­­ ­1­­­ ­7­­­ ­.­ ­C­ ­­­L­­ ­­U­ ­­­B
Christinachvla

2021.05.27 | 13:28

3
М­л­­а­­­д­­а­ ­м­­о­­­к­р­­­а­­­ ­­у­­­ч­­­е­н­­­и­­­ч­­к­­а­­ ­­ч­у­­к­­­а­­ ­­ ­­W­­­ ­­­W­­­ ­­W­ ­.­­­ ­­­B­ ­­G­­ ­­­1­­ ­7­­­ ­­.­­­ ­­C­­­ ­L­­­ ­U­­­ ­B
Angieqrxra

2021.05.27 | 01:36

2
М­л­­а­д­а­­­ ­­­м­­о­­к­­­р­а­ ­­у­­ч­е­­н­­­и­­ч­к­­­а­­­ ­­­ч­у­­­к­­а­­ ­­ ­­W­ ­W­­­ ­­­W­­­ ­­­.­ ­­B­­ ­­G­­­ ­1­­ ­­­7­­ ­­.­­­ ­­C­­ ­L­ ­­U­­ ­­­B
XXX

2021.05.26 | 18:11

1
САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ

Добави коментар

Водещи новини