Борисов: Децата на баш комунистите станаха демократи! В неделя теглим чертата

  • 02 април 2021 11:11

  • 6966
  • 99
© Булфото (архив)

Преди вие да дойдете на власт в Белово нямаше нито една спортна площадка, сега има 11. Ремонтирано е училището, върви саниране на сгради. Това заяви инж. Костадин Варев, кмет на общината на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който е на посещение в града. С него са министърът на външните работи Екатерина Захариева, министърът на финансите Кирил Ананиев и зам.-министърът на регионалното развитие Николай Ненков.

,,ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и СДС са заедно, защото децата на баш комунистите станаха демократи и искат да говорят от името на народа'', посочи Борисов в разговор с местен жител.

Министър-председателят заяви още, че след изборите в неделя, като се тегли чертата, както казал Радев, ще се види как са подредени партиите и кой може да говори от името на народа.

Борисов обяви колко допълнителни дози ваксини ще получи България и коментира изборните решения на Радев

Повод за посещението в Белово е смяната на канализацията и водопроводите. Нанков поясни, че с държавно финансиране ще се подмени водопроводната мрежа. Вече имало решение и на общинския съвет за консолидирането на ВиК дружествата в региона. До подобно решение узрели и във Велинград. Борисов поясни, че се прави канализацията в редица села. Един от жителите на Белово - учител и един от основателите на СДС в общината, дори се разплака пред премиера. Заяви, че бил демократ по убеждение.

Ние от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и СДС действаме заедно. Децата на комунистите станаха сега демократи и искат да говорят от името на дясното. Затова в неделя, както Радев казва, като теглим чертата  и ще видим кой има право да говори от името на народа, каза премиерът. 

Напомни, че всеки ден се купува "Ремдисивир" и ваксини. Поръча на Захариева да звънне на своите колеги външни министри и да благодари на 19-те държави, които са ни подкрепили, за да получим над 1,2 млн. дози допълнително ваксини на "Пфайзер".

(Не)възможните коалиции

Просто не сме толкова гласовити. Ако бяхме опозиция, сигурно щяхме да сме три пъти по-гласови, отбеляза Борисов и поясни, че в понеделник или вторник вече ще е ясно как са ги подредили хората на вота.

Последвайте канала на

Novini.bg
6966 99

Свързани новини

Коментари 99

Добави коментар
Emilya19

2021.04.10 | 03:53

99
­­­В­и­­ж­т­­­е­ ­м­о­­­я­т­­а­­ ­­­т­­­и­­­й­­н­­­ ­­п­­­у­т­­к­­­а­­ ­­-­­­ ­­W­­­W­­W­.­­B­­G­­1­7­.­­C­­L­­­U­B­­­
Яшко

2021.04.02 | 19:55

98
Колко подли хора са политиците

2021.04.02 | 19:54

97
Кога стана син от червен

2021.04.02 | 19:54

96
Кога стана син от червен

2021.04.02 | 14:29

89
Иван Костов, Филип Димитров, Александър Йорданов, Надежда Михайлова все хора замесени в приватзацият и разграбването на държавата това са неговите авери в грабеж и сега
Аза-циганката

2021.04.02 | 15:29

95
Тия, изброените са политически трупове,не ги щем старите мутри

2021.04.02 | 15:13

94
Независимо че тази мутра държа медиите и платена армия от медийни анализатори, политолози и социолози, наистина в неделя ще си тегли чертата или народа решава да остане за пореден път под управлението на бизнес мафията, мутрите, крадците, бившите агенти на ДС и диктатурата или е дошло време за промяна и съд за мутрите на прехода.

2021.04.02 | 15:12

93
Наистина в неделя ще си тегли чертата или народа решава да остане за пореден път под управлението на бизнес мафията, мутрите, крадците, бившите агенти на ДС и диктатурата или е дошло време за промяна и съд за мутрите на прехода.
Kosmonaft

2021.04.02 | 15:11

92
Наистина в неделя ще си тегли чертата или народа решава да остане за пореден път под управлението на български днес мафията, мутрите, крадците, бившите агенти на ДС и диктатурата или е дошло време за промяна и съд за мутрите на прехода.
sorry not sorry

2021.04.02 | 14:34

91
Ейй... писна ми от тоя живот мама му стара Бум-бум-бум-бум-бум ще си купе автомат - Хей-я Бум-бум-бум-бум-бум рекет хубав занаят - Хей-я С него ще си живея като цар С него и на пазар и в нощен бар С него и със пълнител барабар Майчицее... Калашников,Калашников Калашников Калашников,Калашников Бум-бум-бум-бум-бум тук си требва майсторлък не е прашка не е лък той е правен в Казанлък Зареди го Насочи го Изпразни го Открадни го Разглоби го Почисти го Изпразни го - А така опа Бум-бум-бум-бум-бум ще открадна автомат - Хей-я Бум-бум-бум-бум-бум старшината ни е враг - Хей-я С него ще вържа личния бюджет С него ще карам розов Шевролет С него ще свалям гаджета наред Майчице... Калашников,Калашников Калашников Калашников,Калашников Бум-бум-бум-бум-бум неприятел стар и нов аз ще пращам в Пирогов с автомат Калашников Бум-бум-бум-бум-бум тук си требва майсторлък не е прашка не е лък той е правен в Казанлък Ейй... писна ми от тоя живот Бум-бум-бум-бум-бум тук си требва майсторлък не е прашка не е лък той е правен в Казанлък Огин, дай ръчка на живота който ни мрази под нас да лази Бум-бум-бум-бум-бум неприятел стар и нов аз ще пращам в Пирогов с автомат Калашников Опаа,а така,не така,чакай,оп,нее,а така,ей т'ва е Бум-бум-бум-бум-бум неприятел стар и нов аз ще пращам в Пирогов с автомат Калашников ОГЪН !
Ерни

2021.04.02 | 14:31

90
Няма как Борисов да мечтае за по добра опозиция от Васил Божко-Черепа, Цветан Василев Мустака, Слави Трифонов- Мутрочалгаря, Костадин Костадинов-Копейкин, Мая Манолова-Галева, Румен Радев-Грипена, Корнелия Нинова-Техноимпексова, Христо Иванов-Бойкиев-Маджо, Бабикян бащата на фалшивите новини, Минеков не успелия скулптор комунист, Хаджигенов, некадърен адвокат не спечелил и едно дело и защитник на олигарсите Черепа и Цветан Василев.. Борисов е обречен да спечели тази битка, сам срещу негодниците и вълците, защото -без да е безгрешен, е единственият с облика на демократичен и системен политик.

Добави коментар

Водещи новини