Кандидатите за депутати от листата на ГЕРБ/ СДС за Пловдив област се срещнаха с кметове на села в Карловско

  • 01 април 2021 09:30

  • 379
  • 5
Кандидатите за депутати от листата на ГЕРБ/ СДС за Пловдив област се срещнаха с кметове на  села в Карловско
© ПП ГЕРБ

Kметове на села в Карловско се срещнаха с кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на – Николай Стаматов, Владимир Пильов, Теодора Вълканска, Кристина Атанасова и представителя на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в листата Йордан Кръстанов, съобщиха от ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Своеобразни домакини бяха кандидатът от община Карлово Данка Люртова и кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов. На срещата присъства и областният координатор Георги Мараджиев.

„Много се направи през този мандат в селата, но много обаче предстои и за това очакваме вашата подкрепа“. С тези думи се обърнаха към кандидатите кметовете на селата. Те благодариха за съдействието за решаване на неотложните проблеми на кмета Кабаиванов и на Данка Люртова, която беше народен представител в 44-то Народно събрание и заявиха своята подкрепа за правителството на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Георги Мараджиев в Сопот: В следващия мандат на ГЕРБ приоритет ще бъдат малките населени места

Подчертаха, че има още много проекти за реализиране, които ще чакат финансиране и изразиха надежда, че това ще се случи при следващ мандат на правителство на политическата партия. „Искаме в парламента да влязат хора, подготвени и готови да защитават интересите на региона си, които знаят как да отстояват  нашите нужди“, бяха категорични кметовете.

Снимки: ПП ГЕРБ

Те заявиха, че са готови и мобилизирани за изборите и ще дадат всичко от себе си за победа с номер 28. От своя страна представителите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в обещаха подкрепа за малките кметове и повече пари за малките населени места, за да продължи видимото им преобразяване.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
379 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Kathya18

2021.04.10 | 03:53

5
­­В­­­и­ж­­­т­­­е­­­ ­м­­­о­­­я­­­т­­­а­­­ ­­т­­­и­й­н­ ­­п­­­у­­­т­­­к­а­ ­­­-­ ­­W­­W­­­W­­­.­­­B­­G­­­1­7­.­­­C­­­L­­U­­­B­­
Mitaka

2021.04.02 | 14:22

4
ГЕРБ с близо 8% пред БСП, Слави Трифонов остава извън парламента. 2 дена до изборите. ГЕРБ печелят за сетен път и Борисов ще управлява още четири години. Да живее България !!! Мисля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!

2021.04.02 | 14:22

3
Миля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа! Много интересен парадокс. 6 месеца платени протести. Измислиха снимки и монтажи с Евро, Кюлчета, Бойко имал Остров, Любовница, дете. Къща имал в Испания.Откраднал милиарди Бойко. И какво се оказа, нищо вярно. 2013 г. когато беше Бсп на власт, пратиха да му стържат улуците в Банкя, да не са златни... ЕТО И РЕЗУЛТАТА, ГЕРБ ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА СЛЕД ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО МУ ПОГОДИХА. Защо не е Славчо, Манолова, Да Бъ, а....защото, народа не е прост. Глас народен глас Божий
Ерни

2021.04.02 | 14:21

2
Над 2 млн ще гласуваме за ГЕРБ и ще изметем БСП/ ДПС и техните рожби .Има Такъв Народ..... Изправи се....Отровното Трио....АБВ....Движение 21....Демократична България.... Възраждане
От НАРОДА

2021.04.01 | 15:13

1
БЪЛГАРИО ЗАШТО ИЗЧЕЗВАШ.

Добави коментар

Водещи новини