Евгения Алексиева, ГЕРБ-СДС: Нашите основни приоритети продължават да са образование, здравеопазване и икономически растеж

  • 01 април 2021 14:10

  • 181
  • 3
Евгения Алексиева, ГЕРБ-СДС: Нашите основни приоритети продължават да са образование, здравеопазване и икономически растеж
© ПП ГЕРБ

„Благодаря за доверието, което ни гласуват нашите избиратели от 2009 г до сега. Доказали сме, че можем да носим отговорност и да взимаме трудни решения в името на всеки един български гражданин“, каза кандидатът за народен представител от листата на Коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Евгения Алексиева и координатор на 24 МИР ГЕРБ-София.

Според нея ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е партия, която работи в интерес на България и видимите резултати от това са навсякъде.

„Избрахме програмата, с която ще се явим пред българските граждани да се казва „България следващо поколение“. Тази заявка ни задължава да изведем като основни приоритети образованието, здравеопазването и икономическия растеж“, подчерта Алексиева.

Тя уточни, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в поема ангажимент да запази плоския данък и гарантира стабилност и предвидимост. БВП ще достигне до 100 млрд. евро.

„Продължаваме инвестирането в дигитализацията на българския бизнес, което от своя страна означава, че ще бъдат обучени над 1,6 млн. души в дигитални умения“, добави Алексиева.

 Евгения Алексиева каза, че е заложено средната учителска заплата да бъде 2500 лв, а във ВУЗ – 2800 лв. Акцент е поставен върху насърчаване на образователните иновации и повишаване мотивацията за учене, чрез инвестирането на над 3 млрд. лева в наука. Предвидено е увеличаване на доходите и работеща икономика, чрез 1000 евро средна работна заплата и 500 евро минимална работна заплата.

 

Novini.bg
181 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Daniellea16

2021.04.10 | 03:53

3
­­В­и­­ж­­т­­е­­ ­­­м­­­о­­­я­т­­а­ ­­­т­и­й­­­н­ ­­­п­у­­­т­к­­а­­­ ­­­-­­­ ­­­W­­W­­­W­.­B­­G­­1­7­.­C­L­­U­­B­­­
Иво

2021.04.02 | 14:24

2
ГЕРБ с близо 8% пред БСП, Слави Трифонов остава извън парламента. 2 дена до изборите. ГЕРБ печелят за сетен път и Борисов ще управлява още четири години. Да живее България !!! Мисля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!
Стърчи мамул

2021.04.01 | 15:11

1
ГОСПОЖО МОЛЯ ТЕ СЪБОДИСЕЕе. ВИЖ КАКВО ОСТНАХМЕ БЪЛГАРИТЕ.

Добави коментар

Водещи новини