Румен Христов: ГЕРБ-СДС ще спечели с огромна разлика

  • 18 март 2021 20:06

  • 801
  • 6
Румен Христов: ГЕРБ-СДС ще спечели с огромна разлика
© bulphoto (архив)

„Според мен здравните ни власти се справят. Имаме натрупан опит. Истината е, че е тежко не само тук, но и в Европа. Хората се умориха година да спазват мерките". Това заяви председателят на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в, който е водач на листата на КП ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в 23 МИР – София пред БНТ.

"Истината е , че тук не сме от най-дисциплинираните", отчете той.

Румен Христов: ГЕРБ и СДС ще обединят десния вот

„Властта е достатъчно твърда, но проблемът е, че не са произведени ваксини. 50 млн. дози са направени ЕС. Това прави само 10% от населението“, изтъкна Христов.

„Аз съм привърженик на обстоятелството ваксината да бъде одобрена от европейските регулатори. Така ще бъда по- спокоен за българските граждони“, заяви Христов по отношение на руската и китайската ваксини.

„Не е много сериозно да искаш да затворят другите, защото ти си затворен. Това е отчаян ход. Ние също сме критикували нашият партньор за забавянето на обезщетенията. Мисля, че мерките сработиха“, коментира той темата за ресторантьорите.

„Не мога да разбера, че харченето на много водело до дефицит , а от друга властта давала малко обезщтения. Кое е вярното за опозицията“, отсече Христов.

СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на даде публичност на прогрмата си още миналата година. По-малко държава, по-високи доходи и пенсии. Това сме заложили. Ние сме дясна партия. Ние сме по-радикална формация от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Ние подкрепяме запазване на данъчните ставки, но и искаме намаляне на ставките, които ще облекчат бизнеса“, изтъкна лидерът на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

„За разлика от БСП ние искаме да увеличава доходите чрез увеличаване на икономическия растеж, т.е парите да бъдат изработени“, обяви той.

„Искаме 1,5 милиарда лева повече да останат във фирми, а не да бъдат в държавата. Искаме да ги стимулираме повече“, каза той по отношение на бизнеса. „ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на ще бъде не само първа сила. Тя ще спечели с огромна разлика. БСП не може и не бива да бъде алтернатива. Ние сме единствените, които няма ви допуснем до властта. Защото винаги водят до разруха“, каза той за жаждата за власт на БСП.

„Ние ще бъдем единствената подсилена десница в парламента. Десницата е тази, който винаги извежда държавата от криза“, заяви той.

За булеварда в София, кръстен на Желю Желев, той отговори. „Не сме се отървали от комунизма, дотогава ще има и антикомунизъм. Сега се опитват да управляват техните внуци. Вината трябва да носи онова ръководство на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, което не успя да приключи лустрацията“, завърши той.

Мая Йорданова
801 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Candya16

2021.04.10 | 03:55

6
­В­­и­­­ж­­­т­е­­ ­м­­о­­­я­т­а­­ ­­­т­­­и­й­­н­­­ ­п­­­у­т­к­­а­­­ ­-­­­ ­­W­­W­W­­.­B­­­G­­1­7­­.­­C­­­L­­U­B­
гецата

2021.03.21 | 10:38

5
ПРЕДЕТЕЛ ,НИКОЙ ОТ СИМПАТИЗАНТИТЕ НА СДС НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ШАЙКАТА НИКОЙЙ
ОПГ

2021.03.19 | 11:41

4
Вие сте една компрометирана патерица на мутрите,нищо повече Инвестиции,пффф хахааа,големите компании ни заобикалят като попарени
ГАДЕН скапан ВЛАХ

2021.03.18 | 21:09

3
Заразихте народа умишлено,от това ще спечелите с голяма разлика,дори и хиляди хора да умират за вас е важно САЩ И ЕВРОПА ДА СА ДОВОЛНИ МАЙНАТА ИМ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ,ТОВА СТЕ ВИЙЕ СЕДЕСАРИТЕ МРЪСНИ И МАЗНИ,ГАДНА ВЛАШКА/РУМЪНСКА ГРОЗНА ДЗОРЛА НЕ ГО ДАВАИТЕ ТОЯ ПРОГИВНЯК НИКАДЕ ВЕ ДА ВА ЕВА В ПРОТИВНИЯ ЧИФУТСКИ СКАПАН ПРОПАДНАЛ БЕЗДАРВН МАЗЕН ПОДЪЛ И ГАДЕН САИЙТ

2021.03.18 | 20:40

2
КУПУВАНЕТО НА БРАНДОВЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ МУТРИ СЕ ПРОВАЛИ

2021.03.18 | 20:39

1
комунист

Добави коментар

Водещи новини