Д-р Атанас Камбитов: Благоевград и Благоевградска област заслужават повече

  • 15 март 2021 18:44

  • 691
  • 8
Д-р Атанас Камбитов: Благоевград и Благоевградска област заслужават повече
© Републиканци за България

Кандидатът за народен представител и областен координатор на ПП „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“ – Благоевград д-р Атанас Камбитов призова за разумен и отговорен избор на 4 април. Той подчерта, че България се нуждае от спешни реформи и представи своите приоритети за развитието на страната и Благоевградска област.

„Точно след 21 дни предстои да направим своя избор за бъдещето на България! Точно след 21 дни ще трябва да решим как да продължи животът ни и този на нашите деца, и нашите родители! Всички ние заслужаваме повече! България заслужава повече!“, коментира д-р Атанас Камбитов.

Цветан Цветанов и Павел Вълнев са на работна обиколка в област Благоевград

Сред приоритетите, за които ще работи д-р Камбитов са директно и прозрачно подпомагане на малкия и средния бизнес; достъпно и качествено здравеопазване; прилагане на адекватна социална политика, спрямо всеки отделен човек; подобряване на условията за отглеждане на всяко българско дете; съдебна реформа за справедливо правосъдие и равни права за всички българи, с възможност всеки да има право на избор и да може да бъде избиран.

„Ще работя за изваждане на Благоевградска област от Югозападния район за планиране и развитие. Целта е да се повиши конкурентоспособността на малкия бизнес и да бъдат гарантирани възможностите за достъп до европейско финансиране. Мой приоритет ще бъде и търсене на възможности за финансиране на проектите във ВиК сектора, с оглед на невъзможността да се кандидатства по Оперативни програми, заради липсата на консолидация на общините в Асоциацията по ВиК. Сред основните ми цели е и подпомагане на туризма, който в момента търпи огромни загуби, при ясни правила и равнопоставеност на икономическите субекти.  Особено важно за целия регион е и изграждането на втори кабинков лифт“, коментира още кандидатът за народен представител.

Камбитов се заяде с ГЕРБ: От какво се страхувате?

Д-р Камбитов подчерта, че ще работи за завършване на започнатото. Сред приоритетите конкретно за община Благоевград д-р Камбитов поставя реализиране на проект за изграждане на Индустриална зона,  осигуряващ нови работни места и по-висок стандарт на живот на хората. Освен това ще работи и в посока връщане на фестивалите и развитие на фестивалния туризъм, като източник на средства за местната икономика и  продължаване на програмата за саниране и разширяване на обхвата й.

„Точно след 21 дни можем да променим всичко това, което не ни харесва в сегашния модел на управление, а гласуването е единственият начин да го направим.  Намираме се на кръстопът, накъде ще поемем зависи от нас! Нека направим своя отговорен и информиран избор, защото утре започва от днес! Доказал съм, че мога да работя! Доверете се на силата на опита! Гласувайте за Държава с правила, номер № 21 в бюлетината, преференция № 102“, заяви още д-р Камбитов, цитиран от пресцентъра на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г..

Novini.bg
691 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Jennifera18

2021.04.10 | 03:55

8
­­В­и­ж­­­т­­е­­­ ­­м­­­о­­я­­т­­­а­­ ­­т­­­и­­­й­­­н­ ­­п­­­у­т­­­к­­а­ ­­-­­­ ­­­W­W­­­W­­­.­B­G­­­1­7­­­.­­­C­­­L­­­U­­B­
Vankata

2021.03.18 | 09:00

7
Камбитов не се ли наяде ? Малко ли краде та искаш още ?
Пицамен

2021.03.16 | 10:01

6
Народа има нужда от хора като Републиканци за България! Всички ги искаме те да са на власт
Саламура

2021.03.15 | 21:51

5
Абсолютно е така! За това смятам, че Реппубликанци за България са си сила! и винаги ще вярвам в тях!
Кмета

2021.03.15 | 21:49

4
Благовградчани имат нужда от правилната партия!
Саламура

2021.03.15 | 21:44

3
Абсолютно е така! За това смятам, че Реппубликанци за България са си сила! и винаги ще вярвам в тях!

2021.03.15 | 21:38

2
Заслужават по добро и още как, пожелавам ви успех г-н Камбитов на изборите

2021.03.15 | 21:37

1
Заслужават по добро и още как, пожелавам ви успех г-н Камбитов на изборите

Добави коментар

Водещи новини