Младен Маринов и Николина Ангелкова представиха програмата на ГЕРБ пред туристическия сектор в Боровец

  • 13 март 2021 19:51

  • 226
  • 1
Младен Маринов и Николина Ангелкова представиха програмата на ГЕРБ пред туристическия сектор в Боровец
© Пресцентър ГЕРБ

Туризмът е един от основните браншове, които генерират БВП на страната ни, както и я представят пред света. Ковид - кризата засегна изключително много този бранш. Правителството прави всичко възможно да намали щетите от  тази криза чрез различни мерки и програми. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, по време на разговор с туристическия бранш от Боровец. Той подчерта, че основен приоритет в работата му като министър на МВР е била сигурността на България, съобщават от пресцентъра на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

“Държавата ни се ползва с авторитет и сред нации, за които сигурността е основен критерии за избор за почивка“.  Младен  Маринов бе категоричен, че в  този момент най-важни са срещите и дискусиите с представители на бизнеса, защото само по този начин може да се очертаят мерки, които допълнително да подпомогнат сектора.

 

„В нашата политическа програма сме се фокусирали върху   предприемането на всички мерки, които ще позволят възстановяване на сектора.  Ключов приоритет за нас остава и  продължаването на мерките за малките и средни предприятия. Ще продължим да работим за  дигитализация в туризма, за която  има специални грантови схеми от които  могат да се възползват предприятията“, заяви областният координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за София област и кандидат за народен представител Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard. По думите й при следващ управленски мандат правителството  предвижда специална програма за популяризиране на зимните и летните курорти.

Младен Маринов и Николина Ангелкова представиха програмата на ГЕРБ пред бизнеса от Божурище и Сливница

„В програмата ни е залегнала и мярката за стимулирането на чартърните полети и програми, чиято цел е да помогне за увеличение на туристите. Друг наш е приоритет е социализацията на туристически обекти. Рехабилитацията на пътя от София до Самоков ще стартира идните месеци, като се завършва проектирането на пътя от Самоков до Ихтиман, което е изключително важно за достъпността до региона“, каза Ангелкова.

226 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Janeta20

2021.04.10 | 03:55

1
­В­­и­ж­­т­­­е­­­ ­м­­­о­­я­­т­­­а­ ­т­­и­й­­н­­­ ­п­­­у­т­к­а­­­ ­-­­­ ­­W­­­W­­W­­.­­B­G­1­­­7­.­C­­­L­U­­B­­­

Добави коментар

Водещи новини