Николина Ангелкова: От съществено значение е лидерството в сектор "Туризъм" и вземането на предвидими решения

  • 11 август 2021 09:37

  • 1173
  • 1
Николина Ангелкова: От съществено значение е лидерството в сектор "Туризъм" и вземането на предвидими решения
© Булфото

От съществено значение е лидерството в сектор "Туризъм" и вземането на предвидими решения. Това каза от парламентарната трибуна народният представител от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard.

По думите й лидерството е синоним на действие, а не на пост, заеман в държавната администрация. Според нея е важно да се вземат редица мерки, които да подпомагат сектора и мерки, свързани с ясен план за ваксинация.
Ангелкова: България губи милиони в туризма от липсата на бързи и адекватни решения

"И до днес все още в туризма се изпълняват антикризисните политики и мерки, които бяха приети от правителството на Бойко Борисов", подчерта още Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard. Тя отчете, че пандемията продължава и за съжаление случаите се покачват. "Важно е хората да знаят какво правите вие, за да опазите здравето и живота им и същевременно какви са мерките", каза Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard.

"Популизмът е опасен по време на криза. Думите трябва да изразяват намерения, които да се случват. Нужни са конкретни действия и мерки, които да подпомогнат сектора в тази криза", каза още Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard.
 

Теодора Александрова
1173 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.08.11 | 09:42

1
И операцията не и помогна носа и расте като гъба човек като си е грозен по природа нищо не може да се направи

Добави коментар

Водещи новини