Кандидати за народни представители от ГЕРБ -СДС се срещнаха с жители на Стамболийски

  • 09 март 2021 13:01

  • 483
  • 2
Кандидати за народни представители от ГЕРБ -СДС се срещнаха с жители на Стамболийски
© ГЕРБ, пресцентър

Кандидатите за народни представители Владимир Пильов, Теодора Вълканска, представителят на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Йордан Кръстанов, Даниела Кузманова, Запрян Янков, Кристина Атанасова и областният координатор Георги Мараджиев се срещнаха с жители на Стамболийски.

„Пред вас са млади и образовани хора, реализирани в професията си. Всеки от тях е на висока позиция и знае как се носи отговорност. Владимир Пильов е областен ръководител на МГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и председател на групата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Общинския съвет, инженер, Теодора Вълканска е мой заместник –кмет, юрист по образование. Йордан Кръстанов е предприемач, председател на Българската асоциация на оранжерийните производители – секторът, който храни от десетилетия българите. Даниела Кузманова и Кристина Атанасова за доказали се икономисти, а Запрян Янков вече има един мандат като народен представител в 44-то Народно събрание. Аз се доверих на тези хора, доверете им се и вие!”, призова жителите Георги Мараджиев, който е кмет на община Стамболийски. Двамата представители на Стамболийски Владимир Пильов и Теодора Вълканска припомниха на хората на площада факта, че общината е пример как добре усвоените средства от правителството правят едно населено място притегателно за бизнес и живот. „Имаме санирани блокове по национална програма, напълно ремонтирана поликлиника със средства от държавата. От началото на първия ми мандат правителството ни отпусна над 6 милиона лева за инфраструктура, ремонти и строителни дейности, 2,3 милиона са средствата, които получихме съвсем скоро за ремонт на централния площад, читалището и лятното кино в града. По същия начин и в селата се обновяват паркове, изграждаме детски площадки, асфалтираме улици. Всичко това се случи благодарение на правителството на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и Бойко Борисов“, коментира Георги Мараджиев и призова хората да излязат и да гласуват на 4-ти април с номер 28-ми в бюлетината.

"Барометър": Шест сигурни формации в следващия парламент

„Според мен, като десен човек, предприемчивите българи трябва да бъдат поощрявани и да развиват спокойно бизнеса си. Убеден съм, че това се случва само при десни правителства. А единствената дясна коалиция на тези избори е ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. Затова тя трябва да спечели”, коментира й Йордан Кръстанов, който е трети в листата на коалицията за 17 МИР.

Последвайте канала на

Novini.bg
483 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Pata21

2021.04.10 | 03:56

2
­В­­и­ж­­т­­­е­ ­­­м­­о­я­­­т­а­­­ ­т­­­и­­й­­­н­­­ ­­п­­­у­т­­­к­а­­ ­-­­­ ­­W­W­­W­­­.­­B­G­­­1­­7­­­.­­C­L­­U­­B­­­
ГЕШЕВ ЗАЩИТАВА МАФИЯТА ГЕРБ И О.П

2021.03.09 | 17:28

1
ПАРТИЯТА НА ВАСИЛ БОЖКОВ Е ЕДИНСТВЕНАТА КОЯТО НЕ Е СЪСТАВЕНА ОТ ХОРА УЧАСТВАЛИ ВЪВ УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА И Е ОТ МЛАДИ И СПОСОБНИ СПЕЦИАЛИСТИ И Е ЕДИНСТВЕНАТА КОЯТО ПРЕДЛАГА РЕАЛНА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ НЕЩО КОЕТО НЕ Е ПРАВЕНО ДО СЕГА ВЪВ БЪЛГАРИЯ АКО С.ТРИФОНОВ УПРАВЛЯВА ЩЕ Е КАТО Б.БОРИСОВ САМ ЩЕ ВЗИМА ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО (БНО) №14 ЩЕ ПИТА ГРАЖДАНИТЕ ЗА ВАЖНИТЕ НЕЩА КОИТО ГИ ЗАСЯГАТ

Добави коментар

Водещи новини