Проф. Костадин Ангелов: Целта ни е да изпълним мечтите на хората

  • 08 март 2021 15:38

  • 1079
  • 21
Проф. Костадин Ангелов: Целта ни е да изпълним мечтите на хората
© Булфото (архив)

На старта на предизборната кампания на коалицията ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на водачът на варненската листа и здравен министър проф. д- р Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г., областният координатор на ПП ГЕРБ-Варна и кмет на морската столица Иван Портних, както и всички кандидати за народни представители бяха посрещнати от Варненския и Великопреславски митрополит Йоан в катедралния храм "Свето Успение Богородично", символа на Варна, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в – Варна .

Негово Високопреосвещенство даде благословията си, като пожела успех както в борбата срещу коранавируса, така и на предстоящия народен вот. Той благодари на правителството на Бойко Борисов за прекрасното отношение към БПЦ. Варненският владика подари на проф. д-р Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. чудодейна икона на Света Богородица.

Областният координатор на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в – Варна Иван Портних откри срещата с представителите на медиите и представи кандидатите за народни представители от коалицията ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Днес даваме началото на предизборната кампания на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, денят ни започна от крепостта Овеч в Провадия, защото именно Провадия беше последната червена община, която БСП изгуби на местните избори през 2019 г. след убедителната победа на кандидата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Жоро Илчев. Днес цялата Варненска област е синя и дясна, заяви Иван Портних и подчерта, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е с ясна визия за подкрепа на малките общини, за да бъдат решавани проблемите на хората.

Проф. Ангелов горд: В Европа вече се говори за български модел за решаване на кризата с пандемията

,,Варна – като основен административен център на Североизточния регион и Град на Знанието, винаги е заемала специално място в политиката на правителството. Всички знаете за огромната финансова подкрепа на кабинета Борисов, с която бяха изпълнени мащабни инфраструктурни проекти. Важна задача е и развитието на образованието, туризма, здравеопазването, защото здравите и можещите хора са гаранция за икономически подем'', каза Иван Портних и припомни, че продължава изграждането на Икономическа зона - Варна, която ще привлича високотехнологични производства и ще гарантира нови добре платени работни места.

Иван Портних подчерта, че листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - Варна е балансирана, съставена от отговорни личности, с различен профил, но с ясно желание за работа.

Имаме лекари, културни дейци, учители, спортисти, юристи, икономисти, които са доказани експерти в своите области. По традиция част от екипа е министърът на младежта и спорта Красен Кралев, виден радетел за развитието на масовия спорт сред младите хора. Чест и късмет за Варна в условията на пандемия е, че водач на листата за 3-ти многомандатен район е един от най-успешните министри от правителството на Бойко Борисов - проф. Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г., министър на здравеопазването. Вярвам, че целият отбор ще работим заедно за нова категорична победа, заяви Иван Портних.

,,Варна е винаги в моето сърце и ще работя активно да е морската и туристическата столица на България'', каза проф.д-р Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г.. Той припомни, че е започнал своето образование на лекар в престижния Медицински университет –Варна.
Проф. Ангелов обеща повече пари за здравеопазване и по-малко болни българи

,,Варна – град на знанието, което се дължи на многото университети в почти всички важни профили за развитието на една държава, така че наистина хората, които живеят тук, могат да се докоснат до най-високите постижения на висшето образование и знание'', посочи проф.д-р Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г..

Предстои летният туристически сезон, ще работим активно той да бъде успешен, увери водачът на листата. Той посочи, че след среща с бранша са поставени няколко важни цели- да се направи влизането на туристите в страната така, че да искат да дойдат в България, влизането им да бъде безопасно за българските граждани, и преди да стартира сезонът да бъдат ваксирани приоритетно представителите на туристическия бранш.

Нека не забравяме, че Варна са всички онези хора и семейства, които носят духа на морето, дух на спокойствие, на постижения, но и на много сила, защото морето е онази стихия, която понякога не може да бъде обуздана. С тези хора могат да бъдат постигнати много добри резултати, каза професорът.

Той увери, че коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на ще води плодотворна кампания, наситена само с положителни нагласи и послания.

,,Нашата цел е да се срещнем с много хора, да чуем от тях това, което те искат да бъде направено, да ни кажат там, където сме сгрешили, за да можем да променим тези грешки и да тръгнем още по-силно напред и да изпълним онова, което е на всички нас в мечтите'', каза още проф. д-р Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г..

Последвайте канала на

Novini.bg
1079 21

Коментари 21

Добави коментар
Katherinea19

2021.04.10 | 03:56

21
­В­­и­ж­­­т­­­е­­­ ­­­м­о­я­­­т­­­а­ ­т­­­и­­й­н­­ ­­­п­­у­т­­­к­­­а­­­ ­­­-­ ­W­W­­W­­.­B­­G­­1­7­­.­­­C­­L­­U­B­­­

2021.03.08 | 19:04

20
Да те накаже съдбата дано пак ще ни затваряш а надуто лице кат кукла за забавления

2021.03.08 | 18:36

19
АЛОО , ВАРНАА , ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИ СЕ СМЕЕ , ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ТАКИВА ГЛАВОЦИ .
мхм

2021.03.08 | 18:31

18
мечтата ми е някой да гръмне в черепа бойко и цялата му рода и после да изнасиля грозните им трупове, с ръка на сърцето си го казвам
ГЕШЕВ ЗАЩИТАВА МАФИЯТА ГЕРБ И О.П

2021.03.08 | 18:28

17
Гешев до евродепутатите: Направено е всичко по делата и проверките, свързани с Борисов, престъпление няма
Гост

2021.03.08 | 18:24

16
Господин кандидат депутат Ангелов, не се ли срамуваш като се явяваш на тези срещи, престанете да говорите само това колко обещавате да давате като заплати, а кажи запознат ли си как се лекуват обикновените хора в малките градове и села, особено сега като сте написали в листите си макар и на последни места лични доктори,които обикалят по изборни срещи, а болните висят пред кабинетите им без да получават здравни помощи. Да не говорим за ваксинирането, раздадохте им по малко ваксини, колкото да си ваксинират хората. В коя държава има такова здравеопазване и то в 21 век. Когато един професор загърби докторските си ангажименти към обществото и то в най критичния момент за да се включи в предизборна кампания е цинизъм.
Изврати се всичко

2021.03.08 | 17:06

8
Виж ти, Църквата станала филиал на ГЕРп!

2021.03.08 | 17:55

15
т.нар. църква винаги е била филиал на управляващите
Ботев

2021.03.08 | 17:14

9
Защо се мълчи за Българската ваксина

2021.03.08 | 17:54

14
защото такава няма.

2021.03.08 | 17:54

13
мойта мечта е както си плащам осигуровките, така да ида в Александровска и да цъкна "избор на екип" и да дам още неколко хилядарки за увеличение на ханша на тоя тулуп.
Демократ

2021.03.08 | 17:20

10
Неолибералните комунисти си проличаха и тук с ограничеността си.Червени гниди злобни.Такива ще си останете.
Фончо 1

2021.03.08 | 17:27

12
По-големи сигани от червените и сините комунисти в партия "Ковчег" няма. Вашта семка проклета.
Ей , долен герберски боклук

2021.03.08 | 17:23

11
И теб ще провесим . Мракобесни УРОДЕ

Добави коментар

Водещи новини