ВМРО преговарят с ГЕРБ и партията на Москов за изборите

  • 01 февруари 2021 14:35

  • 127
  • 6
ВМРО преговарят с ГЕРБ и партията на Москов за изборите
© Булфото (архив)

Водят се разговори с няколко политически формации за съвместно явяване на предстоящите парламентарни избори - сред тях е и ГЕРБ. Това заяви пред БНР Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –, зам.-председател на ВМРО и евродепутат и уточни, че решението предстои да се вземе.

"Разговорът ни с НФСБ е най-близък и най-важен, защото с тях сме работили добре и имаме добри резултати".

Два варианта пред ВМРО за парламентарните избори

Той посочи, че разговори се водят и с формацията на Петър Москов КОД.

Ангел Джамбазки: Има възможност да се явим на изборите и самостоятелно

Джамбазки коментира, че винаги преди избори се говори за съмнения за манипулации на вота и винаги след изборите това е оправдание за загубилите. Според него много неща могат да се направят по отношение на прозрачността на вота:

"Предлагали сме много пъти да се направи професионална изборна администрация, но това не се прави. Другото, което трябва да се направи, са преброителни центрове, в които да се броят публично бюлетините, да се отчитат и да остават там".

Галъп: 7 партии в следващия парламент, ако изборите бяха днес

"Протестът на "Атака" е буря в чаша вода", каза Джамбазки във връзка с днешния протест на "Атака" заради заличаването им от "Обединени патриоти". Решението беше прието от ЦИК след заявление от Красимир Каракачанов.

По думите на Джамбазки не е имало как да попитат "Атака" преди да предприемат тази промяна, тъй като не са могли да ги открият.

Членове и симпатизанти на „Атака“ протестираха пред ЦИК

"Те търсят някакво внимание и искат нещо - действията на лидера им  е като по учебник", коментира зам.-председателят на ВМРО.

Радина Лазарова
127 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
KOГА ЩЕ ПРОЧЕТЕМ ГДБОБ РАЗБИ ЦЯЛАТА МАФИЯ ВЪВ БЪЛ

2021.02.02 | 15:35

6
СЪЗДАВАЩАТА РЕКЕТ РЕПРЕСИИ ХАОС КОРУПЦИЯ И ПРАНЕ НА ПАРИ ПАРТИЯ ГЕРБ И ПАРТИИТЕ НА ФАШИЗМА И РАЗЕДИНЕНИЕТО ВМРО, НФСБ и Атака ПОБЕДИХА ПРОТЕСТА ХОРАТА ВЕЧЕ НЕ ПРОТЕСТИРАТ ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ КОИТО ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА И БЕЗ БИЗНЕС ЗАЩОТО ФИРМИТЕ ИМ ФАЛИРАХА А И НЕ УСПЯХА ДА СИ ИЗПЛАТЯТ КРЕДИТИТЕ И СЕГА БАНКИТЕ ЩЕ СЕ РАЗПРАВЯТ СЪС ТЯХ НО СЪС БЕЗДЕЙСТВИЕ И МЪЛЧАНИЕ НЯМА ДА ПОБЕДИМ НИТО ФАШИЗМА НА О.П НИТО МУТРАТА ОТ БИВШАТА СИК КОЯТО УСПЯ ДА ОТКРАДНЕ МИЛИАРДИ ЕВРО OT НАС И ОТ ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ И ТАКА СЪЗДАДЕ ТАЗИ КРИЗА

2021.02.01 | 17:46

5
А, що е ТО "ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ", "другарю" ПИРОМАН-АЛКОХОЛИК?! Защо се РАЗПАДНАХА те????

2021.02.01 | 16:54

4
От страх да бъдат съдени след изборите търсят на всяка цена коалиция за да влязат в парламента отново, за такива като Джамбазки, Симеонов, Каракачанов и Марешки най важното нещо е да продължат да са във властта под всякаква форма за продължи бизнеса им и лобиране в полза на обръча от фирми !
Смит

2021.02.01 | 16:21

3
Джамбези, както му казват в РСМ (познайте защо), пак си прави планове без кръчмаря...
Васко Р. Младич

2021.02.01 | 15:55

2
Боклуци

2021.02.01 | 15:04

1
Патриотите и ББ никакъв шанс... Независима аналитичната мрежа: Борисов само с 30% шанс да бъде избран отново за премиер

Добави коментар

Водещи новини