Александър Сиди разкри ще се коалира ли ВМРО с НФСБ за изборите

  • 23 януари 2021 19:03

  • 1926
  • 6
Александър Сиди разкри ще се коалира ли ВМРО с НФСБ за изборите
©

Нямаме решение за коалиция с НФСБ, готови сме и сами да се явим. В близките дни ще се съберем и решим. Партньорството издържа, но разговорът е дали да не се опитаме сами или да разширим коалицията Обединени патриоти и да вземем целия патриотичен вот.

Това каза в предаването "Офанзива" по NOVA NEWS Александър Сиди от ВМРО.

"Ще мислим дали не е дошъл моментът ВМРО сам да пробие бариерата и да влезе в следващия парламент. С ДПС и Демократична България никога не бихме управлявали", обясни той. По думите му сред ценностните им различияс ДБ са налагането на РС Македония в ЕС на всяка цена, Истанбулската конвенция и либерална-джендър политика.

Първан Симеонов: Очертава се сложен парламент

"ВМРО е партия в центъра, не сме се вързали с ГЕРБ, нито сме казали, че ще се вържем с БСП. Ние успяхме да променим начина, по който разсъждаваше Борисов преди 2017 г.", сподели Сиди.

Каракачанов: Влизането на Македония в ЕС не може да стане за сметка на България

Според него това, което е необходимо да признае Македония, за да получи подкрепата ни за членство в ЕС е, че до 1944 г. там не са живели други освен българи и малцинства, които са говорили на български език. 

Последвайте канала на

Novini.bg
1926 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
НЕПОДКРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ И НЕ СЪМ ПЛАТЕН

2021.01.26 | 13:40

6
СЪЗДАВАЩАТА РЕКЕТ РЕПРЕСИИ ХАОС КОРУПЦИЯ И ПРАНЕ НА ПАРИ ПАРТИЯ ГЕРБ И ПАРТИИТЕ НА ФАШИЗМА И РАЗЕДИНЕНИЕТО ВМРО, НФСБ и Атака ПОБЕДИХА ПРОТЕСТА ХОРАТА ВЕЧЕ НЕ ПРОТЕСТИРАТ ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ КОИТО ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА И БЕЗ БИЗНЕС ЗАЩОТО ФИРМИТЕ ИМ ФАЛИРАХА А И НЕ УСПЯХА ДА СИ ИЗПЛАТЯТ КРЕДИТИТЕ И СЕГА БАНКИТЕ ЩЕ СЕ РАЗПРАВЯТ СЪС ТЯХ НО СЪС БЕЗДЕЙСТВИЕ И МЪЛЧАНИЕ НЯМА ДА ПОБЕДИМ НИТО ФАШИЗМА НА О.П НИТО МУТРАТА ОТ БИВШАТА СИК КОЯТО УСПЯ ДА ОТКРАДНЕ МИЛИАРДИ ЕВРО OT НАС И ОТ ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ И ТАКА СЪЗДАДЕ ТАЗИ КРИЗА
D

2021.01.23 | 22:17

3
вмро и нфсб работят усилено за продължаване презастрояването на черноморието ни.Прекарах се да гласувам за обединени идиоти.Преди се прекарах да гласувам за атака.Нито една партия от споменатитре не бива и да припарва дао парламента.Боклуци и далавераджии под маската на патриотизма.

2021.01.24 | 10:05

5
Mmm

2021.01.23 | 23:30

4
А ти, от македонските евреи ли си или от сръбските евреи, ашкеназ или сафарат си, моиченце в грешни води плуваш, какво те интересува кой какъв е и какво изповядва!

2021.01.23 | 21:09

1
вие никога за нищо не сте имали решение само лаете
Уча се

2021.01.23 | 21:39

2
Няма и да имат......! Това са хора на които изобщо не им е ясно, какво е патриотизъм ! Нацизъм и патриотизъм, нямат нищо общо !

Добави коментар

Водещи новини