Известни български спортисти подкрепиха кандидат-кмета на Варна Иван Портних преди балотажа в неделя

  • 01 ноември 2019 15:50

  • 318
  • 4
Известни български спортисти подкрепиха кандидат-кмета на Варна Иван Портних преди балотажа в неделя
©

Известни български спортисти заявиха подкрепа за кандидата за кмет на Варна Иван ПортнихИван ПортнихИван Николаев Портних e български политик от ПП ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на, който ще се яви на балотаж в неделя. Сред тях са Христо Стоичков, Любо Ганев, Петър СтойчевПетър Стойчев Петър Стойчев е министър на физическото възпитание и спорта от 12 март до 29 май 2013, едно от златните момичета по художествена гимнастика Симона Дянкова, Димитър Алексиев - председател на Аматьорската минифутболна лига във Варна, активът на Сдружение спортни клубове „Черно море”, на Обединените спортни клубове "ЖСК - Спартак", от Обществения съвет по спорт и Клуба по кикбокс и муай тай „Вокил”.

В постове, споделени във Фейсбук, те призозават за активност в изборния ден в неделя и подкрепа за Иван ПортнихИван ПортнихИван Николаев Портних e български политик от ПП ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на.

„Заставам зад Иван ПортнихИван ПортнихИван Николаев Портних e български политик от ПП ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на по лични убеждения, защото той е първият кмет, който обърна специално внимание не само на масовия спорт, но и на професионалния волейбол. Сигурен съм, че няма варненец, който да не се радва на добрата спортна инфраструктура в града, благодарение на която децата и младежите имат възможност да развиват своя спортен талант. Всеки глас може да бъде решаващ за бъдещето на Варна. Всичко е във Ваши ръце!”, написа Любо Ганев във Фейсбук.

Във видеообръщение Христо Стоичков изтъква, че морската столица се нуждае от един истински кмет. „Иване, познавайки те от много малък, знам какво можеш. Знам, че това, което си започнал, не го оставяш наполовина. Вярвам, че Варна ще бъде един достоен град и ти ще си един достоен кмет”, казва Камата.

Световният шампион по плуване Петър СтойчевПетър Стойчев Петър Стойчев е министър на физическото възпитание и спорта от 12 март до 29 май 2013 също призовава за активност на 3-ти ноември. „Варна е един от най-любимите ми градове заради лятото, хората и най-вече заради морето! Както аз предизвиквам себе си в състезанията, така искам да предизвикам Вашата активност в неделя!”, обърна се той към варненци. Подобен призив отправи и златното момиче Симона Дянкова. „За Варна, за бъдещето, за спорта, за успеха..... Направете своя избор!”, написа тя в подкрепа на кандидата на ГЕРБ за
кмет на Варна.

Димитър Алексиев мотивира подкрепата си със свършената работа в града. „Това е моят избор: Иван ПортнихИван ПортнихИван Николаев Портних e български политик от ПП ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на и неговият екип в община Варна, които бяха в основата на множество инфраструктурни проекти в града... Със сигурност има още много какво да се довърши и какво ново да се направи за Варна, затова в неделя с #43”, коментира Алексиев.

Бойците от клуба по кикбокс и муай тай „Вокил” посочиха, че подкрепят Иван ПортнихИван ПортнихИван Николаев Портних e български политик от ПП ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на „защото Варна има нужда от кмет, който знае какво прави, знае как да го направи и го прави без празни обещания. Ние, спортистите от „Вокил”, знаем как изглеждаше града ни преди четири години, знаем как изглежда сега и не забравяме. За това в неделя, вместо да се излежаваме безцелно, ще отидем до избирателните секции и ще гласуваме за Варна в лицето на г-н Портних”, апелираха от клуба.

Иван ПортнихИван ПортнихИван Николаев Портних e български политик от ПП ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на изказа благодарност за оказаната подкрепа, като подчерта, че ще продължи да работи все така активно за развитието на спортната инфраструктура в града, за развитието на Варна като европейски град на
спорта.

Novini.bg
318 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Жан Габен

2019.11.02 | 00:08

4

Иван Портних направи много за Варна. Пожелавам му успех в неделя

Erny

2019.11.01 | 20:16

3

ГЕРБ ПОБЕДА

келеш

2019.11.01 | 16:19

2

Дано ги вземе с него за Израел. Там му е силата и спортистите ще му помагат в оргията.

2019.11.01 | 16:02

1

И да се снимат и да не се Костадинов ще им разтури седенката

Добави коментар

Водещи новини