Димитър Германов, кандидат за кмет на Приморско: Бъдете активни в изборния ден и изберете правилния екип

  • 25 октомври 2019 16:32

  • 160
  • 1
Димитър Германов, кандидат за кмет на Приморско: Бъдете активни в изборния ден и изберете правилния екип
©

„Ние предлагаме стабилност. Нещо, което правим от години благодарение на това, че вие ни гласувахте доверие. Ако бъдем избрани отново ще продължим да градим по същия начин – устойчиво и стабилно, с перспектива за развитие на Приморско, защото това е нашата мисия. Когато вие давате вота си за нас, ние работим за община Приморско и развитието й“. Това заяви кандидатът за кмет на Приморско, от ПП ГЕРБ, д-р Димитър Германов по време на финалната част от кампанията си за местните избори, които ще се проведат на 27-ми октомври.  

Събитието уважиха депутатът Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва,  зам.-министърът на енергетиката Жечо Станков. Сред присъстващите бяха кандидати за общински съветници от ГЕРБ, кандидати за кметове на населени места, жители и гости на града.

 „На 27-ми не се подавайте на спекулации и емоции, изберете правилния екип. Хората, които са в листата на ГЕРБ, както и кандидатите за кметове на кметства, са експерти, които са се доказали“, категоричен бе кандидатът за кмет от ГЕРБ.

Жечо Станков заяви, че стои плътно зад кандидатурата на д-р Германов и припомни, че при поемането на общината в първия му мандат, тя не е била в завидно състояние, от което няма и спомен в момента. Той сподели един малко известен факт на широката общественост, а именно, че проектът за отоплителната система на СУ "Никола Й. Вапцаров" е бил класиран на първо място сред всички кандидати. Той е бил с възможно най-много точки, което е заслуга на усилената работа на кмета и целия екип. Станков отбеляза, че кандидатът на ПП ГЕРБ има подкрепата на изпълнителната власт, защото той е кметът, който не спира да работи, не спира да търси варианти за развитие на община Приморско и заслужава подкрепата на държавата.

Депутатът Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва също обяви своята безрезервна подкрепа и отбеляза, че екипът, издигнат от ГЕРБ, се състои от доказали се хора в работата си, хора работещи за просперитета на община Приморско, а самата тя винаги ще помага за развитието на община Приморско.  

В подкрепа на кандидатурата на д-р Германов, на откритата сцена в града, се състоя концерт на известната народна певица Николина Чакърдъкова и Неврокопският танцов ансамбъл.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
160 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Трябва

2019.10.30 | 10:31

1

Надявам се , да спечели по-честният и справедлив кандидат .

Добави коментар

Водещи новини