Теменужка Петкова: Сигурна съм, че Здравко Димитров ще бъде успешен кмет на Пловдив

  • 20 октомври 2019 16:35

  • 346
  • 0
Теменужка Петкова: Сигурна съм, че Здравко Димитров ще бъде успешен кмет на Пловдив
©

Министърът на енергетиката Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по се запозна в Пловдив с извършените дейности за гарантиране сигурността на енергийната мрежа. През 2019 година “Електроенергиен системен оператор” ЕАД успешно приключи реконструкцията и продължава с инвестициите в изграждане на нови съоръжения в района на Пловдив с цел намаляване на авариите и повишаване на сигурността на преносната мрежа.

По време на посещението си в града под тепетата министър Петкова бе придружена от областния управител и кандидат на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на и кандидата за кмет на район „Южен“ Костадин Язов – заместник -председател на Надзорния съвет на оператора.

Министърът на енергетиката се запозна отблизо с резултатите от реализирането на проекти с европейско финансиране за оползотворяване на отпадна топлина, както и за модернизация и разширение на системите за оперативно управление на централно диспечерско управление на ЕСО ЕАД.

По-късно Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по посети обновения с подкрепата на държавата площад „Централен“ и възродения Римски стадион. Тя посети и пункта на ГЕРБ на Главната улица в града, където бе посрещната от народния представител Димитър Лазаров и кандидати за общински съветници.

„Много е важно кандидатът на Политическа партия ГЕРБ да продължи устойчивото развитие на Община Пловдив. Всички сме  свидетели на това как под ръководството на ПП ГЕРБ и предишния кмет градът се преобрази“, сподели Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по. Тя допълни, че познава Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на като успешен областен управител и изрази убеденост, че ще бъде и успешен кмет на община Пловдив.

„Сигурна съм, че кандидатът за кмет на Пловдив, издигнат от ПП ГЕРБ Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на, както и кандидатите за кметове на райони, включително Костадин Язов, ще работят неуморно за отличния облик на града“, каза още министър Петкова.

Последвайте канала на

Novini.bg
346 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини