Теменужка Петкова: Сигурна съм, че Здравко Димитров ще бъде успешен кмет на Пловдив

Министърът на енергетиката Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по се запозна в Пловдив с извършените дейности за гарантиране сигурността на енергийната мрежа. През 2019 година “Електроенергиен системен оператор” ЕАД успешно приключи реконструкцията и продължава с инвестициите в изграждане на нови съоръжения в района на Пловдив с цел намаляване на авариите и повишаване на сигурността на преносната мрежа.

По време на посещението си в града под тепетата министър Петкова бе придружена от областния управител и кандидат на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на и кандидата за кмет на район „Южен“ Костадин Язов – заместник -председател на Надзорния съвет на оператора.

Министърът на енергетиката се запозна отблизо с резултатите от реализирането на проекти с европейско финансиране за оползотворяване на отпадна топлина, както и за модернизация и разширение на системите за оперативно управление на централно диспечерско управление на ЕСО ЕАД.

По-късно Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по посети обновения с подкрепата на държавата площад „Централен“ и възродения Римски стадион. Тя посети и пункта на ГЕРБ на Главната улица в града, където бе посрещната от народния представител Димитър Лазаров и кандидати за общински съветници.

„Много е важно кандидатът на Политическа партия ГЕРБ да продължи устойчивото развитие на Община Пловдив. Всички сме  свидетели на това как под ръководството на ПП ГЕРБ и предишния кмет градът се преобрази“, сподели Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по. Тя допълни, че познава Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на като успешен областен управител и изрази убеденост, че ще бъде и успешен кмет на община Пловдив.

„Сигурна съм, че кандидатът за кмет на Пловдив, издигнат от ПП ГЕРБ Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на, както и кандидатите за кметове на райони, включително Костадин Язов, ще работят неуморно за отличния облик на града“, каза още министър Петкова.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет