Кандидатът за кмет на Първомай Асен Кичуков се срещна с жители на село Караджалово

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Първомай Асен Кичуков и кандидатите от листата на ГЕРБ проведоха предизборна среща с жители на село Караджалово. Техен домакин бе досегашният кмет и кандидат на ГЕРБ за трети мандат Марияна Колева.

Пред присъстващите тя направи кратка ретроспекция на свършеното през мандата й. Това, с което се гордее най-много, е детската градина, която години наред е била затворена заради липса на деца. От известно време обаче детското заведение отново отваря врати и весела глъч оглася сградата. Две групи деца вече се обучават и възпитават в детското заведение, което функционира като филиал към първомайската “Осми март”. Сградата наскоро е била реновирана. Пребоядисана е била и сградата на читалището с доброволния труд на самодейците. На втория етаж е обособен и етнографски кът с реликви отпреди десетилетия. От срещата стана ясно, че жителите на Караджалово са доволни, че имат обновен парк, но се жалват от оскъдното осветление и липсата на ограда, която да бъде пречка срещу вандалски прояви. Очакванията им са да видят обновена сградата на кметството.

Присъстващите жители на селото благодариха на кандидата за кмет на Първомай Асен Кичуков за това, че незабавно е откликнал на молбата им да бъде поставена междинна врата в Здравния център. „Разбирам, че един от основните ви проблеми е пътят Караджалово-Първомай. Ако получа вот на доверие, заедно с Марияна Колева ще съдействам за осигуряване на нужното финансиране. Надявам се да успеем да решим проблема с водопровода, а инфраструктурата е сред приоритетите ми за цялата община“, коментира Асен Кичуков.


Коментари

  1. 2019.10.19 | 16:51

    "Прашен дявол" ли виждаме в далечината?

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет